huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İki tane haberimiz var, öncelikle bunları okuyalım. Emre Kızılkaya'nın haberi bu, Afşin Yurdakul'un haberi de bu. Hangisiyle dalga geçelim? Bence Emre ile geçelim ya da geçmeyelim. Yarın Hürriyet nasıl bir tepki verecek, daha doğrusu verecek mi bu konuda onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 angara ayrıntısı ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 müşrik ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ahaha apache süper video. millet ne cahil ya görüntünün altındaki saat geriye doğru gidiyo fake değil diyolar hala. verdikleri link de kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 afsin yurdakulda benim liseden arkadasim sanirim ya herkes unlu mu oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi apachenin gönderdiği video fake değil ben ntv de izlemiştim. Bi anlam verememiştim sonra zaten abuk bi şekilde bitmişti.Ortasında denk gelmiştim. Bunun gibi birkaç hikaye anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 afsin doru yazmistir entl bi sahis kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet kontrol ettirdim afsin benim donemden hatunmus ayni masada raki icmisligimiz wa kardesim bi ben unnu olamadim amerikan futbolunun kitlesi yokki anasini satiyim parliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fake olsa da olmasa da bana koymaz da mesela videoda 00:18de saat 21.42 01:05te saat 21:39 hele 01:00dan itibaren 5 saniye izle kamera açısı bi değişiyo saat de değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o vidyo ne öyle yaa? hiçbi manası yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 videonun ana mesajı şeydi abi: ''ben sana evde gösteririm'' bu videoyla ilgili baya uzun bi topic vardı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 naapmış kadın dövmüş mü evde eşşek kadar adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 FEYK DEĞİL DEDİK ULAN! Ne zamandan beri yorumlarımın üzerine yorum yapılır oldu? oruç başıma vurdu :( ramazan pidee nutelllaaaa dela hoş şarkılar çalıo iftar vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bizim neyimiz eksik bonepart, afşin bile girmiş, biz de girelim ntv'ye be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abicim bi yerden unnu olmamiz laizm sir napsak lan mustafa domaniceide alsak bole 3 lu bi tv showu felan i yapsak o bole diaspora enteljans muaffakiyet felan dese biz bole he canim he desek sonra senne kenarda tartissak mustafayi aramiza almasak sen gomonist gomonist ayrilimci laflar etsen ben yeterince demokrasi adina snei dovsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hahah mustafa konuşturmaz bizi olm, başbakan olcak o adam ilerde. sen de botları ayağına giymiyosun ama, bi yerlerde hala mevcut o botlar, belli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 botlar duruyo arkadasim ne zaman ordu gelir basa o zaman cekerm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=187917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar