Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Samah sen tamamen tensel olaylarda kaybolmuşsun abi ne sesi? ben tamamiyle rahatlıkdan söz ediyorum temiz bir ev söylenti şöyle cıkar gay derler lan adama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 kızla kalsam kımse gay dıyemez walla kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2e 1k olmaz abi..kız osuruk kokusundan ölür be..gerçi 2k 1k da da erkek osuramamktan ölebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Cthulhu çok ince bir noktaya parmak basmış. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 18:36 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 "İki Kız - Bir Erkek" modeli threesome her zaman daha makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 kız bi erkek woooooooooaaaaaaaaaawww dostum hayali bile müthiş +rep [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:22 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 kız bir de ben tabii ki adasudhausfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 3 kız kalır onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2k1e'de kızlar birleşip erkeği sindirirler mi diye düşündüm bir an =) O kadar cadı tanıdığım var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Aman abi 2 kızla kalınır mı ya,allah gecinden versin.Hayır ev devamlı kadın parfümü kokacak,onların regl günlerinin sıkıntısını stresini sizde yaşayacaksınız,bi düzenlilik hali baş göstercek,evde boxerla dolaşamayacaksın,istediğin gibi eve kız atamazsın...Haa ama bulaşıkları onlar yıkayacaksa neden olmasın :D (Ekliyeyim dedim,bi de sorarlar sana ay nası bu yakıştı mı,makyajım nası vs vs vs...Ya eh işte dedin mi bittin!Hep güzelsin iyisin dicen) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:58 tarihinde, RamsesII tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 türkiye sınırları dahilinde iki kızın "selam iki kişiyiz kiraya destek olsun diye bir de erkek istiyoz eve öptük bay" diye ilan vermesi olağandışı zaten. ama arkadaşlarım olan iki kız ise giderim yani yiyecek değil(ler)i(m/z) ya ? [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 00:51 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ev arkadasının kızı erkeği olmaz.PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bence iki kızın "aynı evde kalmak üzere erkek arıyoruz?!?!?" diye ilan vermesi dünya çapında olağandışı sayılır. karşı cinsten ev arkadaşı isteği haliyle kafada sorular oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 2 kızla aynı evde kalınır mı bea. her türlü halini görcen onların. sıççaklar, tv izlerken orlarını burlarını kaşıcaklar. bi süre sonra insan aseksüel olur ya. evlenmicem zaten ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya benim yurtta kalan bir arkadaş (kız) anlatıyordu zaten anlatılanlardan bile bittim ben. bir hafta temizlenmeyen kusmuklar, mutfağı basan karıncalar ve 1 ay orda kalmaları. Of kızların karanlık yüzü diye isimlendirdi hatta kendisi bu durumu d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ehehe karanlık yüz..harbi var öyle bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eet. kızlar bence görüntüde temiz düzenli vs. yoksa kapı arkaları yatak altlarında falan hep acele atılmış elbiseler şunlar bunlar vardır. erkekler kızlardan daha ii bu konuda, en azından pasaklıysa gizlemio heh [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 05:11 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 geçen bi kızla tanıştım sokağa sıçıyodu. çok pis bu karılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Kızlar kaka yapmaz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eeeh. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 05:58 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 hatunun osrani, sicani geireni suxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Zaten onlar da senin benim götümüzün keyfine kakişkolarını tutacaklar , gazlarını bırakmayacaklar değil mi ? Adam gibi kız dediğin sen ne yapıyorsan aynısını yapmaktan çekinmez , sen ona o samimiyetle yaklaşıyorsan onun da sana aynı samimiyeti göstermeye hakkı vardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 OHA CİDDİYE ALMIŞIM NEYSE İYİ GECELER , PRD CAPS . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çok erkek kötüdür her zaman. her konuda. her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 zarek tatilden döndün galiba . Yine Tikky Cemal gibi ardarda konu bombalamanı bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar