Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sadece meraktan soruyorum, şu filmlerde (ya da gerçek hayatta) boynu kırılan insanların instant kill yemesini neye borçluyuz? nedir onları bu kadar ani öldüren şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Gerçek hayatta fatality çekebileceğini sanmıyorum öyle. Bi arkadaşın kırılmıştı, 2 3 hafta boyulukla dolaşmıştı. Allahtan kalıcı bir hasar olmadı. Sakat bişey deneme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 O instant kill olayına da spine shock deniliyor sanırım. Kalbe giden sinir mi kopuyodu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 boyun kırıklarında ne kadar ince davranılır görmüşsünüzdür. En ufak bir hata ölüme neden olabilir o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ölümden kötüsü felç de olabiliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Cesit cesit boyun kirilmasi vardir.. Her boyun kirilmasinda ani olum olmaz hatta cogunda olmaz diyelim.. Sinirsel hasarlar olusabilir ama olusmayabilirde sadece kemigin iyilesmesi yeterli olabilicek durumlar var.. ama illa instant kill olayini soruyorsun ; Onemli birkac sinirin kopmasi ile vucut iletisimi kalp damar beyin vs iletisimi gider burda ani olum olmuyor ani bilinc kaybi oluyor ama 1-2 dakika icindede bilinc kayip sekilde olunuyor.. Dahada kotusu ordaki nefes almayi etkileyen sinirlerin hasar gormesi buda kisi aci cekerek felcli bir sekilde olume yol aciyor... Allah korusun diyoruz baska birsey demiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Boyun kırılmasıyla öldürülür insan anında evet. Ama boyun yana doğru değil enseden ileriye çeneden ise yukarı ve geri doğru ittirilerek olur bu. Tabii taklidi bile son derece riskli olduğundan filmlerde yana çeviriyolar. Boynu kırılıp ölmeyen hatta bir etkisi olmadan iyileşmesiyle hayatına devam eden insanlar var. Tabii hayat boyu felç kalanlar da... Ama bu tür bir kırık direkt olarak öldürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 soluk borusuda kırılırsa instant kill oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bi filmde vardı adamın birini boyunu kırıyolardı polis karısına, eşiniz acı çekmemiş fln diyodu. yok katil proymuş bilmem ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Rewendor, 13 Eylül 2007, Perşembe - 12:16 tarihinde demis ki: Boyun kırılmasıyla öldürülür insan anında evet. Ama boyun yana doğru değil enseden ileriye çeneden ise yukarı ve geri doğru ittirilerek olur bu. Tabii taklidi bile son derece riskli olduğundan filmlerde yana çeviriyolar. şöyle bi deniyim dedim kırılır diye korktum sonra asfadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ulen o kadar yazdık taklidi bile son derece riskli diye :P Koskoca Hollywoodun eğitimli dublörleri yapmıyolar yani :) Şu ana kadar sadece bi tane filmde doğru yapılışını gördüm, Antonio Banderas'ın bi filmiydi galiba... Da yapmamak lazım aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi yapmamak icin irademi zorluyorum şu anda manyak mıyım neyim bilmiyorum demin biraz hızlı denedim gidiyodum. SILIN BU TOPICI LUTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi aynen deneyesim geliyo paso öldürcem lan kendimi sonunda. paticiğin acı kayıpları noxite & prudent diye topic açıcaksınız sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Olm bogazım agrımaya başladı bişey mi oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çatlamıştır sdf. benim de ağrıdı 3-5 dakika ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sanki boğazıma pinpon topu takılıyo gibi oldu be cok fena [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 14:41 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o zaman bu topikten sonra kimse kimsenin boynunu kırmasın, çocuklarımız şeker yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi manyak mısınız niye deniyosunuz? Tehlikeli dedik yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yazarsan deneriz bilmiyomusun ne kadar manyak olduğumuzu abi birde ben bi hareket öğrenmiştim sol elle adamın sağ elinden tutuyosun kendine doğru çekiyosum çekerken çeneye doğru alttan bir vuruyosun öylede kırılıyo jui jutsu galiba onda vardı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi manyak mısın niye yazıyosun? insanın deneyesi geliyo asdfkjhasd. unutma ki ben camdan atlayan pikaçu çocuk ile aynı nesildenim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kırmak zor ama sakat bırakmak kolay. Siz siz olun kimsenin sizin boynunuzla oynamasına izin vermeyin. Özellikle bi kütürdeteyimmi heheuhuhuhau diyenlerden uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Başımıza iş almayalım da... Silemiyorum da şimdi üstünden zaman geçmiş mesajın. Şikayet mi etsem kendi mesajımı napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi forumlarda c4 yapımı falan dolaşıyo ne diyosun sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar