CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 En uygun olarak şu 2 ürünü gördüm. Fiyatları aynı. Biri: Intel® Core 2 Duo T5300 - 1,73GHz 2M L2 Cache 533MHz FSB NVIDIA® GeForce FX Go 7300 Diğeri: AMD Turion 64 X2 TL-56 - 1,8 GHz 1 MB L2 Cache ATI Mobilitty Radeon HD2600 Birde amd olanda 5 in 1 kart okuyucu var. Başka farkları yok. Hangisini tercih edersiniz ? Veya bu fiyatlarda 2000ytl nin üstüne pek çıkılmayacan neyi tercih edersiniz. 2 güne kadar alıcam veya kıbrıstan bakıcam. Kıbrısta fiyatlar nasıldır onu da bilmiyorum :S http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/cccompare.aspx?chkproduct=119998527,119998781&CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_SBA_63_1850_491_2657 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 intel olanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yukarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 2.sinin ağırlığı yok ne güzel asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 toshiba a-200 al bence 2side diil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bunlar da a-200 hangi a 200 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben amd kullanıyorum hiç sorun yasamadım bide amd de cizim programları ve oyunlarda daha yuksek performans oldugunu soylediler ben o yuzden amd aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bilgisayarlar hakkinda az bilgin var ise... Laptopda Toshiba almaman konusunda bilgi vereyim sana.. 1-Anakart uzerinde sorun ciktiginda turkiye'de cok sikinti cekersin servislerinde. 2-Cd driverleri cok isindiklari icin catlama olur ... Laptop almak istiyorsan teknosa'dan alma ama illa almak istiyorsan oda farkli birsey... Laptop deyince akla 3 marka gelir akla 1-Dell (Laptopda en iyisidir) (Dayanklik bakimindan ve Kalite) 2-HP ( Kaliteli urunler yapar ayni zamanda Compaq fabrikasinin satin aldiginida unutmayalim yillar once..) 3-Sony Sony iyidir ama kullanmadim ve marka oldugundan gereksiz pahalidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Binlerce acilan laptop konusunda oldugu gibi HP'ye her zamanki gibi karsiyim. Onun disinda ne alirsan al... Pek bi regal sorusu gibi olmus bu ancak ben tabii ki ilki diyecegim. Her ne kadar AMD/Intel tartismasi ufukta gozukse de, asil olay senin o performansa sahip olan laptop'u aldiktan sonra nasil kullanacagin. Yani Eger ikincisini alip da oyun oynamya calisirsan emin ol husrana ugrarsin. Ayni sekilde birincisiyle de. Amma velakin birincisini alirsan zaten oyun icin almadigini kendine her dakika aciklayarak sakin durabilirsin. Ikincisini alirsan icinde oyun oynayabilmek gibi yanlis bi umut isigi dogar, daha buyuk husranla sonuclanir. Bana sorarsan ikisini de alma ama... Para senin. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Oyun oynarım diyorsan ikinci elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 2 sini de almadım Bunu aldım. Hayırlısı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hayirli olsun. :) Tam bunu onerecektim, ama almissin. Yaklasik 5 aydir kullaniyorum, gayet de memnunum. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ben yeni laptop alacaklarin hepsine Apple oneriyorum Bunu gec gordum. Apple agini buyutuyor. Yani amerika'da alabildiginiz bircok apple hizmeti, Türkiye'ye gelecek. tabi ne kadar surer bilmiyorum. Kullanimindan ve Farkliligindan, problemsizliginden en memnun kaldigim laptoptur. Tavsiye ederim. Daha sonra ben de Hp ye karsiyim. Dell de sevmem. Sony iidir : ) Apple Link E tabi pahali : ) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 20:09 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yeni aldigin laptop da hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 santarosalı olanı alsaydn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Aynen, bende Apple alacağım. MacBook Pro düşünüyorum. Fakat ülkemizde fiyat inanılmaz kazık. İnanılmaz resmen. Standart modeli 4 milyar'a yakın. Hatta bir önceki model yani. Son çıkan 8600GT'li versiyon değil. O yüzden bilgisayarımı satıcam burda, gidicem ingiltereden falan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Apple iyi tamam guzelde ne icin kullanacaksin oda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 şu konuyu bi hortlatayım dedim, bu laptop ı almayı düşünüyorum. grafik tasarım okuyorum haliyle grafik uygulamalarından iyi performans almam önemli tabi, burda pil ömrü hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim zira yeri gelince okulda her vakit priz bulmam mümkün olmayabilir. tabi arada bi oyun filan da oynanır, ısınma sorunuyla ilgili bişiler okudum. sizin yorumlarınız nedir? edik:fiyatta önemli bi hadise tabi, fiyat konusunu pek araştırmaya fırsatım olmadı ama daha ucuza alabilceğim bi yer varmıdır? [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bu iki makinaylada oyun oynamaya çalışırsan hüsrana uğrarsın ucuz olanını al paran cebinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Benim aldığım makina da en son nfs carbon oynadım ısınma problemi falan olmadı. Oblivion falan kaldırmaz heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar