Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop seçimi?

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

En uygun olarak şu 2 ürünü gördüm.

Fiyatları aynı.

Biri: Intel® Core 2 Duo T5300 - 1,73GHz 2M L2 Cache 533MHz FSB

NVIDIA® GeForce FX Go 7300

Diğeri: AMD Turion 64 X2 TL-56 - 1,8 GHz 1 MB L2 Cache
ATI Mobilitty Radeon HD2600

Birde amd olanda 5 in 1 kart okuyucu var. Başka farkları yok.

Hangisini tercih edersiniz ?

Veya bu fiyatlarda 2000ytl nin üstüne pek çıkılmayacan neyi tercih edersiniz. 2 güne kadar alıcam veya kıbrıstan bakıcam. Kıbrısta fiyatlar nasıldır onu da bilmiyorum :S

http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/cccompare.aspx?chkproduct=119998527,119998781&CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_SBA_63_1850_491_2657
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarlar hakkinda az bilgin var ise...

Laptopda Toshiba almaman konusunda bilgi vereyim sana..

1-Anakart uzerinde sorun ciktiginda turkiye'de cok sikinti cekersin servislerinde.
2-Cd driverleri cok isindiklari icin catlama olur ...

Laptop almak istiyorsan teknosa'dan alma ama illa almak istiyorsan oda farkli birsey...

Laptop deyince akla 3 marka gelir akla

1-Dell (Laptopda en iyisidir) (Dayanklik bakimindan ve Kalite)
2-HP ( Kaliteli urunler yapar ayni zamanda Compaq fabrikasinin satin aldiginida unutmayalim yillar once..)
3-Sony

Sony iyidir ama kullanmadim ve marka oldugundan gereksiz pahalidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Binlerce acilan laptop konusunda oldugu gibi HP'ye her zamanki gibi karsiyim.

Onun disinda ne alirsan al...

Pek bi regal sorusu gibi olmus bu ancak ben tabii ki ilki diyecegim. Her ne kadar AMD/Intel tartismasi ufukta gozukse de, asil olay senin o performansa sahip olan laptop'u aldiktan sonra nasil kullanacagin. Yani Eger ikincisini alip da oyun oynamya calisirsan emin ol husrana ugrarsin. Ayni sekilde birincisiyle de. Amma velakin birincisini alirsan zaten oyun icin almadigini kendine her dakika aciklayarak sakin durabilirsin. Ikincisini alirsan icinde oyun oynayabilmek gibi yanlis bi umut isigi dogar, daha buyuk husranla sonuclanir.

Bana sorarsan ikisini de alma ama... Para senin.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 12:18 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yeni laptop alacaklarin hepsine Apple oneriyorum
Bunu gec gordum.
Apple agini buyutuyor.
Yani amerika'da alabildiginiz bircok apple hizmeti, Türkiye'ye gelecek. tabi ne kadar surer bilmiyorum.
Kullanimindan ve Farkliligindan, problemsizliginden en memnun kaldigim laptoptur.
Tavsiye ederim.

Daha sonra ben de Hp ye karsiyim. Dell de sevmem. Sony iidir : )

Apple Link

E tabi pahali : )

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 20:09 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şu konuyu bi hortlatayım dedim, bu laptop ı almayı düşünüyorum. grafik tasarım okuyorum haliyle grafik uygulamalarından iyi performans almam önemli tabi, burda pil ömrü hakkında da bilgi alabilirsem sevinirim zira yeri gelince okulda her vakit priz bulmam mümkün olmayabilir. tabi arada bi oyun filan da oynanır, ısınma sorunuyla ilgili bişiler okudum. sizin yorumlarınız nedir?

edik:fiyatta önemli bi hadise tabi, fiyat konusunu pek araştırmaya fırsatım olmadı ama daha ucuza alabilceğim bi yer varmıdır?

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...