Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Delikanlı ayakları

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Yahu ne meraklıymışız şu "delikanlılık" ayaklarına... Herkeste bir karizma kompleksi mi var yoksa başka bir şey mi bilmiyorum da, gidiş iyi değil.

Sokaktaki adama höt desen boğazına yapışacak. Herkeste bi laf kaldıramama diklenme ayakları. Habire kavga gürültü tabii dolayısıyla. "Ağır abi"lik mi moda oldu tekrar?

Giyim kuşamdan belli zaten, bağrı açık gömlek üstüne ceket falan, dikkat edin giderek artıyor sayıları. Saçlar kısacık kesilmiş ama inadına jöleli, kirli sakal çıkıyosa olmazsa olmazı...

Hareketleri, oturuş kalkışları zaten fabrikasyon hareket gibi. Bir de üstüne rahat tavırlar, böyle, hani inadına kavga çıkarma amaçlı mı bilmiyorum da böyle etrafa saygısız hareketler, bi yandan da gözünün içine bakarlar, bi laf et de kavga çıksın diye. Altta kalmayacak ya...

Mail aldım geçenlerde, öğrenci topluluklarından birinden. Geçenlerde gördüyseniz itü öğrencisi ölmüştü trafik kazası diye geçmişti gerçi de... Nilüfer Turizm otobüsünde yine ağır abilerden biri şehirlerarası yolda cebiyle konuşurken onu uyarıyor muavin. Genç de "herkesin hayatını riske ediyosunuz" diyince abiler sinirleniyolar, çocuğu bi güzel dövüp hareket halindeki otobüsten aşağı atıyolar, arkadan gelen araba çarpınca da ölüyor. Ne kadar doğru mail bilmiyorum da, çok da garipsemedim yani.

Medya da farkında olayın, ama inadına her diziye böyle tiplemeler empoze ediyolar, millet gaza gelsin diye. Zaten matrixten sonra türeyen yandan yemiş neolardan belliydi, ne görsek özenecek kadar kişiliksiz toplumuz. Ne modası olsa çıkın taksime çat diye ondan görürsünüz. Kurtlar Vadisi diye bişey çıktı, bu adamlar 6-7 katına çıktı bi anda, sık sık da birbirleriyle dalaşıyorlar falan. Şimdi geçen bi reklamını gördüm, kabadayılık dizisi varmış yeni başlayan... Sinemaya gittim, bir de kabadayı diye film fragmanı... Milleti özendirmek bunu iyi göstermek için çabalar...

Nedir yani nüfus kontrolü için ideal yöntem olarak doğal seleksiyon mu görüldü Türkiye'de? Nedir bu hanzoluk merakı?
Sosyal ağlarda paylaş

o otobüs olayında ölen kişi kapıdan atıldığında değil, dövülerek öldürülmüş duyduklarıma göre. daha sonra kapıdan atmışlar öldüğü için..
ayrıca otobüsteki şerefsiz tanıklar olanları anlatmamışlar, bu yüzden sadece muavine ve şöföre dava açılabilmiş. döven kişiler şu an dışarda salına salına geziniyorlar...
döven kişiler bi yerde güvenlik görevlisimiymiş neymiş...
biraz da toplum bunlara izin veriyo gördüğünüz gibi. nasıl ifade vermemişler anlamıyorum yaa..(dövme olayına onlar da katılmışlar deniyor gerçi..)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...