ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 müneral elektiften arındırılmış olağandışı fotoğraflar. fotoğrafçılıkta ara güler ile başlayan pelerent döneme adeta göndermeler var. özellikle 3. resimdeki panaromanın içselliği hayatın olağan boşluğu ile birleşince bambaşka bir dünya yaratmış. mineforanik objektif kullanmış olman maydonoz ile ruhsal boşluk arasındaki paralelliği ortaya çıkarırken, 3909a açma halkalarındaki kodu yollamayan bazı arkadaşlar için de uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir karpuz çekirdeği ortamı yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 açılar ve fotolar hoş ancak yazıları pek beğenemedim ağzımın tadını kaçırdı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 açılar ve fotolar çok hoş? AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 05:48 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 çok dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben bir tek sonuncusunu beğendim en mantıklısı o diğerleri çok basit geldi bana çünkü herkes öle bişi yapıyor desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Chiptech bu sene asistanım ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 dom abi cok teklıf gelıo ama mrk etme ılk siradasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bende senın asistanım olıyım meşgulsen eğer abi belki arada bişeyler kaparım [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 20:03 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ben de Cüce'nin asistanı olayım, saadet zinciri kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bunun nesine gülüyosun ki? ayrıca opere katılıyorum fotoğraf ve resim kavramlarını karıştımayın resimlerim değil fotoğraflarım olmalıydı başlık..kusura bakma ama ne kadar inkar etsen de böyle.. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:29 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 chip, gayrettepe mi orası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hayır. @isabella: AHAHAHAHAHAHAHAHAHA. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 01:06 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 seni kaşırım çocuk.. azmoya söylerim alır senden 3 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sigaraya mozaik isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bana mı izo ya mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bence bu işe yeni başlayanların işi ustasından öğrenmesi için çok iyi bir fırsat. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 IsAbeLLa said: açılar ve fotolar hoş ancak yazıları pek beğenemedim ağzımın tadını kaçırdı=) ÇOK DOĞRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 AHAH asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 çok hit aldım hemen yenilerini koymayı düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ben de kendi resimlerimi koymak istiyorum. Kendimi sevdiğim için kendi resimlerimi çekiyorum. Cesur kadrajlar deniyorum biraz. EN SEVDİĞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alexi_Septimus said: HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben de seni çektim alexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 "Totem gençler" tanımı şahane gitmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar