Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi galatasaraylılar taraftarlık görevinizi yapmaya!(aka gs-olim. maç topici)

Solonor

Öne çıkan mesajlar

serhat ulueren herife laf solerken tirsio artik ehehe :)
FATIH TERIM: ikinci yari onlar bizden biraz daha fazla pozisyon buldu
imzalik laf :-p[hline]Barracuda - Armsman - LvL45 (Deleted)(RIP)
Woodoo - Wizard - LvL50 (banned)(RIP)
Delvac - Minstrel - LvL50 in life
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne hallere düştük.
bi zamanlar italyan gazetelerinin "Artık Ali Sami Yen'de onları kimse yenemez" dediği galatasaray, olympyakos gibi ossuruktan bi takımla maçında ikinci yarı oynamıyor.kendi sahasına kapanıyor.nası gol yemesem diye kara kara düşünüyor.eskiden son dakikalarda "nası gol kaçtı." diye yüreğinmiz ağzımıza gelirken artık "iyiki kötü vurdular." diye yüreğimiz ağızımıza geliyor.

şu özhan canaydın mumyası defolup gitsin artık.şu andaki durumun bütün sorumlusu özhan canaydın ve yanlış kararlarıdır.korkaklığıdır.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 21 October 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
9. dkdan sora olimpiyakos oynadı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin

Çöp Atmayalım.

kesınlıkle katılıyorum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Llama'ya Gider
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Sosyal ağlarda paylaş

uefa kupasını bala kazandılar diyene şurdan birşey uzatıyorumda açıklamayayım ayıp olur...

yuh be o kadar takımı bala eledik zaten, Arsenal maçında da şöle böle oynadık. E yuh be, alın en son final maçını izleyin, böyle süper futbol gördünüz mü 120 dk kendi takımınızdan!!!

Leedsliler öldürüldü diye orda ne baskıda oynamıştık ordan çıkmakta m baldı.

Bu maç kötüydü gs, ama Hakan herkesten kötüydü . İlk yarı 30 dk ii oynadı gs. Ama sonra panik modu. Hakan golü atsa 2 - 0 olsa çoşacak takım. Yook ayakları gitmiyor sıpanın. Deli oluyorum yeteeeerr istemiyorum bu adamııııı. Ümiittttt iyileşşşş.
Sabri onun boktan pası yüzünden sakatlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 21 October 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
adamlar eşşek şansıyla uefa kupasını kazandılar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...

hııı peki
oldu
oldu şekerim ara beni[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 21 October 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
ya ben yeni girdim eve ve nete
bayrağı unutmuşum kızmadınız dimi :utaniem:[hline]%100 Beşiktaşlı(Zenci işte)
BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
sıkma canını okşa patlıcanını

yeme beni yeme, evden çıkarken yapacaktın hıh ![hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

eh beyler dün çıkmıştım mesajı yazdıktan sonra şimdi cakaboya cevap vericem abi kendin de sölemişin işte "istanbul ligi". türkiye 1. süper ligiyle bi alakası yok. ona bakılırsa kamerun liginde de bi fenerbahçe var hani, onun aldığı şampiyonluklar da bize sayılsın biz de yıldız alalım[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

İnfernal o şampiyonluklar İstanbul Ligi için verilmedi.
1-Ligin ilk başlatıldığı tarihte Beşiktaş Şampiyon oldu fakat ligin 59 da başlatılmasına karar verildi.
Türkiye Ligi kupası
İstanbul Ligi olarak değiştirildi. bu yüzden 1 şampiyonluk verilmedi.Beşiktaş dava açtı ve kazandı.Fifa tarafından onaylandı.
2-Beşiktaş Türkiye Milli takımının yerine geçerek. A milli takım olarak maça çıktı tüm kadro. O yıl şampiyon olunamadı. Bu şampiyonluk onursal olarak verildi.Ve amblememizde Dünya da bile 2-3 takımın taşıdığı ülke bayrağını Türkiye dede bu onura sadece biz sahip olduk.

İstanbul Ligi için şampiyonluk verilseydi herkesde 6-7 yıldız olurdu.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Castigater, 21 October 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
ayıptır ya tribünler bomboş ne bu ya niye bu kadar sahipsiz bu takım? üzüldüm valla bomboş tribünler. gs en kritik maçlarından birine çıkıyor olaya bak :/

50.000 kişi vardı stadda yahu nası boş? o allah'ın dağına gidip eziyet görmeyi gözönüne alan 50.000 kişi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 22 October 2003 17:44 tarihinde demiş ki:
Ligin ilk başlatıldığı tarihte Beşiktaş Şampiyon oldu fakat ligin 59 da başlatılmasına karar verildi.

tamam işte ligin 59 da başlamasına karar verildiğine göre öncekinin sayılmaması lazım[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

topicin içine edilmiş ama birkaç not ekleyeyim hatırladığım sırayla

şans olmadan kupa alınmaz o yüzden gs kupayı bala aldı demek komik kaçar bence. sonuçta unutmayın ki hiç yenilmeden uefayı alan tek takım.

ambleminde ay yıldız beşiktaştan başka birkaç takımda daha var mesela karşıyakanınki bizzat atatürk tarafından verildi diye biliyorum. atatürk zaten karşıyaka sempatisi vardır(tabiki durduk yere seviyorum kulübü ay yıldız verin dememişti bi nedeni vardı ama hatırlayamadım şimdi). ama bursa da fln niye var hiçbir fikrim yok

1959 dan itibaren sayılması komik zaten. beşiktaşın itirazı şu 57 58 ve 59 senlerinde aynı sistemle oynandı lig. 57 58 de bjk 59 da fener şampiyon oldu. fenerinki sayılırken beşiktaşınki sayılmadı. bunun mantıklı olması için
a)57 58 in resmi olmaması lazımdı. ancak resmiydi hatta o senelerdeki şampiyonlukla avrupada ülkeyi temsil ettik. uefa bile onayladı denilen olay budur. uefa o senelerin resmi oldugunu onayladı yani
b)ligin ismi değişti. ancak bu da ligimizin isminin birkaçkere daha değişmesi ve şampiyonlukların 0'lanmamasıyla bozuldu
(belki de son senelerde ligin ismi değişmese bu itiraz hiç değer bulmayacak ve kabul edilmeyecekti)
c)lig sistemlerinin farklı olması. ancak 57 58 59 daki sistemler aynıydı. 59 yılında yani fenerin şampiyon olduğu yılda lig 2 gruplu oynandı. beyaz grubun 1.si fenerle kırmızı grubun 1.si gs finali oynadılar ve fener şampiyon oldu. yani sistemden bahsedilirse fbninki de sayılmamlıydı

beşiktaşın itirazı da buydu. ya fenerinkini sayma ya bizim 2 şampiyonluğumuzu ver.

ayrıca birçok kişinin bilmediği, bilmek istemediği bir ayrıntı da, beşiktaşın bu itirazını yıldız sistemi yokken yapmasıdır. yıllarca pasif yöneticilerimizden sonra(seba dönemini filan anlatmama gerek yok herhalde gıklarını çıkarmazlardı adamalr hiçbirşeye)
rahmetli cenk koray geç kalınmış bu itirazı başlattı. ve dediğim gibi o denemde yıldız mıldız yoktu.

bu itirazın gündeme gelmesi ise çoook öncelere dayanır. o dönemlerde yaşamadığım için doğal olarak kesin birşey söyleyemem ancak vala somalı'nın yıllar önce bir tarih kitabında buna itiraz ettiğini duydum.

[Bu mesaj Raid3r tarafından 22 October 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...