ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bir kumsal hatırlıyorum Hatırlıyor musun sende? Kumları notalardan oluşan.. Denizi melodilerden.. O kumsalın yanında ; Dev bir şato vardı eskiden.. Yaktılar oraları Hatırlıyorum Müziğin şatosuydu orası.. İlk girişi kocaman bir salondu Heyecan ve coşkudan oluşan Dört koca merdiven vardı Bizi yükseklere çıkaran... Hatırlıyor musun kulelerini? Rüzgarın vurduğu sözleri , sözcükleri Kimi odaları karanlık Kimi odaları aydınlık.. Müziğin kuleleri... Ve zindanlar vardı eskiden ; Karanlık , toz kaplı ve unutulmuş Eski müzisyenler kapanmış Şarkı söylerlerdi... Hatırlarım Melodilerini ; Unutulmuşluğun verdiği gizemlerini.. Balo salonu vardı şatonun Her türlü renkle süslenmiş pencereleri Dans eden dostları , misafirleri Müziğin yarattığı coşkunun Bedene aktarılma şekli.. Holler vardı ; Uzun sololardan oluşan Kimi ağlatan Kimi güldüren Kapıları vardı hollerin: Müziğin kapıları ; Her tür duyguya açılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 of harika... bittim. doğuştan yetenek bu olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 en asil duyguların insanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 oha inanılmaz güzel olmuş..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Siteye koyduğun anda okudum, yorum geç kaldı pardon. Gözyaşlarım yeni durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sol anahtarim yaslarda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çok güzelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ben de çok beğendim ;) Aliterasyonların kullanımındaki ustalık göz yaşartıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hmm-hmmm.....Neyse teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çok ekspresyonist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 şiir güzel olmuş bu arada confused yorumunu değiştirmeseydin abi? insanlar görseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Çok beğendim tebrikler hmm senle şarkı yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ulan inadına beğendim lan! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eline sağlık anacım güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yeep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 hoş gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar