Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone (iPhone'la ilgili tüm sorularınız için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kırıkken update yapamaz mısın?

Bir de ben Mayıs'ta alacağım, o zamankiler zaten updateli satılır mı?

Dışarıda nette falan hazırlanan uygulamaları, oyunları falan yükleyebilecek miyiz?
Mesaj tarihi:
suanda zaten uygalama oyun yükliyebiliyosun, ayrıca büyük ihtimalle mayısta aldıgında 1.1.5 gelicek sana eger cıkarsa bu ay.
ama en kötü 1.1.4 gelir merak etme, ki istedigin sürümü suanda da yüklüyosun
ayrıca öyle kırdırmaya fln para vermeyin kesinliklike 5 dakikanı alıyo maksimum kırmak, kendini kartını takıp kullanmak..
Mesaj tarihi:
Bende geçen doğubanka gittim,benim n76yı 450 milyona sayıyolar 400de kendim verip 850 milyona alacağım,ancak işte bu AT&T muhabbetleri yüzünden tırsıom biraz.Kırıolarmış kendileri de ama şimdi patch felan yapmak istesem bu crack olayı bozulmaz mı?
Mesaj tarihi:
ben aldim walla dogubanktan cumartesi gunu hatta iphonedan giriom su anda mesaji , bi bozukluk yok alette ve aldigimdan beri elimden dusuremiyorum. Su artik unlocka gerek kalmama olayida apple bakti software kilit bi ise yaramiO kaldirmaya karar verdiler
Mesaj tarihi:
Yeto said:
ben aldim walla dogubanktan cumartesi gunu hatta iphonedan giriom su anda mesaji , bi bozukluk yok alette ve aldigimdan beri elimden dusuremiyorum. Su artik unlocka gerek kalmama olayida apple bakti software kilit bi ise yaramiO kaldirmaya karar verdiler

onla alakası yok.. Fransa'da da çıkardı iPhone'u.. orda da sanırsam Orange denilen operatör şirketle anlaşma yaptı. İsminden tam emin değilim de.. Sonuç olarak Fransa'nın kanunları böyle tek bir operatörle anlaşma yapıp sadece onun müşterilerine iPhone'u sağlamayı yasaklıyormuş belli bir süreden sonra. İşte o süre de sanırsam Mayıs-Haziran civarı doluyor. Apple da o süreden önce her ülkede unlock kilidini kaldıracak.
Mesaj tarihi:
ayıptır ama 780 peşin aldım , kullanıma hazır bı sekılde verıyolar yanı ordan cıkarken iphoneyı kullanıyodum. ek aksesuar alarak bısey yok zaten şarj için adaptorunu verıyo kulaklıgını usb kablosunu ve dock'u verıyo. yanı standart kutuyu verıyo. applicatıon olarak da sureklı yenı bişeyler yukleyıp baska seylerı sılıyorum. kotu yanı bı sure sonra wırelessa o kdr bagımlı hale gelıosun kı bulamayınca sınırlenıyosun (ben mesela oleyım)
Mesaj tarihi:
Sovereign said:
adam senin üstünden 300 dolar kar yapmış.. blackmarket nelere kadir yaf

16gbsa 200 dolar :P amerikaya gttigimde 3-4 tane getirebilir mym yanımda yoksa problem olur mu? =)
Mesaj tarihi:
arkadaslar para mevzusunu kapasak? Cirkinlesmeye yatkin bi konu cnku , amerikada 400 $ ingilterede 300 pound olan bi alet burda da herkes kafasina gore fiyat biciyo uygun goren aliyor. Kaldi ki piyasadaki fiyat performans orani acisindan en iyi telefon bence.
Mesaj tarihi:
Güle güle kullan yeto,ama gerçekten ayıptır söylemesi siz daha ucuza alıyorsanız bizim yapabileceğimiz birşey yok.Sonuçta teknosaya felan gelse bu sefer adamlar 1 milyara yakın bir fiyata satacaklar,e elektronik eşyayı ucuza alabilmek için istanbulda doğubank tercih ediliyor doğal olarak.Bana da iphone için 800 milyon dediler spot,daha ucuza satan var söyletin ordan alalım yani
Mesaj tarihi:
ya zaten işportacılardan almaya kalksanız piyasa fiyatına almak zorundasınız.
ha tanığınız olur, sipariş edersin gelirken getirir fahiş fiyata almış olsursun.
benimki öyle oldu
yanlış anlamayın yani.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir arkadaşımın iPhone'u bozuldu. Telefon kısmı kitlenmiş aletin. 1.0.2 versiyonu baya eski. Şimdi bunu götürüp firmwareını update yapabilip aleti kurtarabilecek bir yer varmıdır? Bir de ne kadara mal olur? Bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim. İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum ben, iPhone şu an bende.
Mesaj tarihi:
Ben şahsen iPhone kullanmadım öyle detaylı sadece şöyle yüzeysel baktım. Nasıl restore edeceğimi adım adım söylerseniz bende yapmaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
EDIT: Önce iTunes ile telefonun backup'ını alın.

Sleep tuşuna 5 saniye falan basıp iPhone'u kapatın. Kapadıktan sonra Sleep ve Home tuşuna aynı anda uzun süre basın, telefon restore mod'da açılacak. Bilgisayara bağlayın ve itunes ile restore edin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...