nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Kırıkken update yapamaz mısın? Bir de ben Mayıs'ta alacağım, o zamankiler zaten updateli satılır mı? Dışarıda nette falan hazırlanan uygulamaları, oyunları falan yükleyebilecek miyiz?
Garadia Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 suanda zaten uygalama oyun yükliyebiliyosun, ayrıca büyük ihtimalle mayısta aldıgında 1.1.5 gelicek sana eger cıkarsa bu ay. ama en kötü 1.1.4 gelir merak etme, ki istedigin sürümü suanda da yüklüyosun ayrıca öyle kırdırmaya fln para vermeyin kesinliklike 5 dakikanı alıyo maksimum kırmak, kendini kartını takıp kullanmak..
Syn Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bende geçen doğubanka gittim,benim n76yı 450 milyona sayıyolar 400de kendim verip 850 milyona alacağım,ancak işte bu AT&T muhabbetleri yüzünden tırsıom biraz.Kırıolarmış kendileri de ama şimdi patch felan yapmak istesem bu crack olayı bozulmaz mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 @Garadia: Peki o updatede geleceğinden bahsedilen şey ne?
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 1 aya kalmadan o lock olayı kalkıyor zaten. Yani ondan sonra aldıktan sonra unlock olaylarıyla uğraşmanıza gerek kalmicak.
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Nasıl yane? Her bir hatla kullanabilecez mi bir ay sonra alırsak?
Yeto Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ben aldim walla dogubanktan cumartesi gunu hatta iphonedan giriom su anda mesaji , bi bozukluk yok alette ve aldigimdan beri elimden dusuremiyorum. Su artik unlocka gerek kalmama olayida apple bakti software kilit bi ise yaramiO kaldirmaya karar verdiler
Burax Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ya ayıp olmazsa fiyatını sorabilir miyim ne kadara aldın başka ek bi aksesuar fln aldın mı toplan ne kadara maloldu?
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Yeto said: ben aldim walla dogubanktan cumartesi gunu hatta iphonedan giriom su anda mesaji , bi bozukluk yok alette ve aldigimdan beri elimden dusuremiyorum. Su artik unlocka gerek kalmama olayida apple bakti software kilit bi ise yaramiO kaldirmaya karar verdiler onla alakası yok.. Fransa'da da çıkardı iPhone'u.. orda da sanırsam Orange denilen operatör şirketle anlaşma yaptı. İsminden tam emin değilim de.. Sonuç olarak Fransa'nın kanunları böyle tek bir operatörle anlaşma yapıp sadece onun müşterilerine iPhone'u sağlamayı yasaklıyormuş belli bir süreden sonra. İşte o süre de sanırsam Mayıs-Haziran civarı doluyor. Apple da o süreden önce her ülkede unlock kilidini kaldıracak.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Hayırlı olsun yeto. Ben de alacağım inşallah. Application falan yükledin mi hiç fazladan?
Yeto Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ayıptır ama 780 peşin aldım , kullanıma hazır bı sekılde verıyolar yanı ordan cıkarken iphoneyı kullanıyodum. ek aksesuar alarak bısey yok zaten şarj için adaptorunu verıyo kulaklıgını usb kablosunu ve dock'u verıyo. yanı standart kutuyu verıyo. applicatıon olarak da sureklı yenı bişeyler yukleyıp baska seylerı sılıyorum. kotu yanı bı sure sonra wırelessa o kdr bagımlı hale gelıosun kı bulamayınca sınırlenıyosun (ben mesela oleyım)
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 adam senin üstünden 300 dolar kar yapmış.. blackmarket nelere kadir yaf
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sovereign said: adam senin üstünden 300 dolar kar yapmış.. blackmarket nelere kadir yaf 16gbsa 200 dolar :P amerikaya gttigimde 3-4 tane getirebilir mym yanımda yoksa problem olur mu? =)
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Yeto said: ayıptır ama 780 peşin aldım , DOLLAR mı TURKIŞ LİRA mı acep? TL ise fiyat yine iyi yA.
Yeto Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 arkadaslar para mevzusunu kapasak? Cirkinlesmeye yatkin bi konu cnku , amerikada 400 $ ingilterede 300 pound olan bi alet burda da herkes kafasina gore fiyat biciyo uygun goren aliyor. Kaldi ki piyasadaki fiyat performans orani acisindan en iyi telefon bence.
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Güle güle kullan yeto,ama gerçekten ayıptır söylemesi siz daha ucuza alıyorsanız bizim yapabileceğimiz birşey yok.Sonuçta teknosaya felan gelse bu sefer adamlar 1 milyara yakın bir fiyata satacaklar,e elektronik eşyayı ucuza alabilmek için istanbulda doğubank tercih ediliyor doğal olarak.Bana da iphone için 800 milyon dediler spot,daha ucuza satan var söyletin ordan alalım yani
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ya zaten işportacılardan almaya kalksanız piyasa fiyatına almak zorundasınız. ha tanığınız olur, sipariş edersin gelirken getirir fahiş fiyata almış olsursun. benimki öyle oldu yanlış anlamayın yani.
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Arkadaşlar bir arkadaşımın iPhone'u bozuldu. Telefon kısmı kitlenmiş aletin. 1.0.2 versiyonu baya eski. Şimdi bunu götürüp firmwareını update yapabilip aleti kurtarabilecek bir yer varmıdır? Bir de ne kadara mal olur? Bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim. İstanbul'da Anadolu yakasında oturuyorum ben, iPhone şu an bende.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 iPhone'un firmware ile bozulma olayı imkansız. Teknik bir bozulma olmadığı sürece yazılımsal sorun yaşamıyorsunuz. Restore edin telefonu düzelir.
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Ben şahsen iPhone kullanmadım öyle detaylı sadece şöyle yüzeysel baktım. Nasıl restore edeceğimi adım adım söylerseniz bende yapmaya çalışırım. Şimdiden teşekkürler.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 EDIT: Önce iTunes ile telefonun backup'ını alın. Sleep tuşuna 5 saniye falan basıp iPhone'u kapatın. Kapadıktan sonra Sleep ve Home tuşuna aynı anda uzun süre basın, telefon restore mod'da açılacak. Bilgisayara bağlayın ve itunes ile restore edin.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 yahu amerikada tanıdık olmadan getirtmenin bir yolu yokmudur ? tabi fiyatta feci artış olmadan.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Bende alıcam iPhone, ipod touch kesmiyor artık :). Ama ben 32GB'lık modeli bekliyorum. Çıkarsa koşar alırım.
Öne çıkan mesajlar