Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tamamda ben ne söylüyorum sen ne sölüyosun türkiye'de sözleşmesiz satılıcak bunu anladın sanırım? amerikadan sözleşmeli alabiliyosun sadece at&tden bu da anlaşıldı sanırım. daha geçen hafta ingiltere'de sözleşmesiz satılmaya başladı. ayrıca ilk iphone'nun avrupa ülkelerinde satılmaya başlanacağı haberlerini belki takip etmişsindir VAR rekabet kurullarının koyduğu yasalar bunlardan biride fransa ve almanyada iphone'nun sözleşmeli ve sözleşmesiz satılmasıydı zorunlu olarak. şuan atıyorum 30 tane ülke'de iphone satılıyosa 10 tanesinden sözleşmesiz alabiliyosun.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 "türkiye'de yasalara göre sözleşmesiz satılmak zorunda" diyorsun, ben sana hayır sözleşmeyşe de alınabilecek diyorum. daha ne demagoji yapıyorsun ki? ben sadece sözleşmeyle satılacak gibi bir cümle sarf ettim mi? Gözünle oku bir dahaki sefere yazdıklarımı.
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sözleşmeyle satılacağını bilmeyen mi var? yok öle bişey diye çıkışıcağına ilk başta biraz araştır her ülkede 2 seçenekli satılıcağını zannediyoken şimdi sen gelip demagoji yapma Garadia said: iphone içinde sözleşmeli ve sözleşmesiz olarak iki seçenek olucak.
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arada haberi vermeyi unutmuşum resmi tarih açıklandı. voda 26 eylül
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 vodaphone vazgeçti heralde diyordum ki tarih vermişler. turkcell de bugün yarın tarihi verir tekrar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Iki firmaninda iPhone satacak olmasi rekabet acisindan iyi olur diye dusunuyorum. Ayrica dedikodu: 32gb'lik iPhone modelleri 1-2 haftaya kadar satisa sunulabilirmis. Ayrica "home activation" olayinida yeniden geri getirebilirlermis.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 4 gün kaldı ve hala fiyat yok. çokzel.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 iki firma rekabet etmiyor, siz rekabet olur diyosunuz.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Masquerade said: 4 gün kaldı ve hala fiyat yok. çokzel. hakkaten böyle saçma iş olur mu ya? neyi nasıl alacağımızı bilmeden bize iphone bekletiyolar. şeytan diyo ki git samsung i900 al
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 satısa baslanıldıgı gun ogrnicek herkes fiyatı iste, ne bekliyosunuz daha?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 İyide bi ürün satışına başlanmadan önce bangır bangır tanıtılıyorsa bir fiyatta belirlenir. Yeni bi otomobil henüz satışa başlamadan reklamı yapılıp fiyatı belli olarak girer piyasaya. telefonlarda da böyle. iphone un fiyatını neden süpriz yapmak istiyolar analamadım ben.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yahu ilk gün mekana ne kadar parayla gitmek lazım? alala olur mu öyle şey?
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Acaba Turkcell ve Vodafone birbirlerinin fiyat aciklamasini mi bekliyor nedir? Yani "vodafone aciklasin, ondan daha dusuk satalim" falan olmasin?
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi bence bunlar birbirini bekliyor. "lan şimdi 1500ytl fiyat çeksek, çıkıp turkcell/vodafone 1300 ytl derse yalan oluruz, en iyisi bekleyelim" modundalar. hayır abicim birşeyler söyleyin de ne yapacağımı bileyim. çünkü 5 güne peder yurtdışından dönecek ve ben sırf garantili olsun diye vodafone/turkcell fiyatını bekliyorum. yoksa ipod touch 32gb getirtecem bir tane.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 LathspeLL said: Acaba Turkcell ve Vodafone birbirlerinin fiyat aciklamasini mi bekliyor nedir? Yani "vodafone aciklasin, ondan daha dusuk satalim" falan olmasin? abicim turkcell ve vodafone birbiri ile rekabet etmiyor. ikisi de aynı fiyatı verecekler, yaptıkları anlasmaya gore fiyatta ufak caplı degisiklikler olabilir sadece. muhtemelen fiyatı da aynı gun acıklarlar birlikte. yaptıkları tum kampanyalardan haberdar ikisi de. gsm sirketleri de tekel yani anlayacagınız, aralarında sizin bizim bildigimiz rekabet yok.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 turkcell için alınan istihbarata göre 16gb olan modeli için 3 ayrı paket olacak ve en ucuz paket için 499 ytl peşin ödemeyle beraber ayda 70 ytl + vergiler = 90 ytl civarı bir aylık fatura bedeli 18 aylık bir sözleşme kapsamında istenecektir. 8gb modeli içinse 299 ytl peşin istenecek ve gene aylık 90 ytl talep edilecektir. bu aylık bedel karşılığında 150dk konuşma 150 sms ve 3gb kotalı data erişimi verileceği söylenmektedir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oha utecekler bildigin, ben 75 dolara 450 dakika konusma (+5000 dakika haftasonu & gece, kendi operatorumden insanlarla konusma da bedava), 200 SMS ve sinirsiz data aliyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Penthesilea said: oha utecekler bildigin, ben 75 dolara 450 dakika konusma (+5000 dakika haftasonu & gece, kendi operatorumden insanlarla konusma da bedava), 200 SMS ve sinirsiz data aliyorum. ooo çok iyiymiş bu yaa. resmen telefon faturası gibi bir olayım kalmaz böyle bir tarifede.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o fiyatları hiç kasamam doğruysa.. gider samsung i900 omnia alırım keyfime bakarım.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 i900 de arkadaşta var. özellik olarak daha üstün bi alet ama iphne tarzıdan çok cep bilgisayarına kaçan bi alet o. stylus falan var, parmakla kullanması zor.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 biriside ankara Turkcell bayisinden bilgi almis: Faturali hatti olanlar internet tarifesine uye oluyorlarmis, 24 ay boyunca ayda 99 YTL oduyormussun, telefon bedavaya geliyormus. 2376 YTL oluyormus toplam.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 görünüşe göre her bayiden ayrı ses çıkıyor. anlaşılan cihaz çıkmadan fiyat öğrenemicez.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 LathspeLL said: biriside ankara Turkcell bayisinden bilgi almis: Faturali hatti olanlar internet tarifesine uye oluyorlarmis, 24 ay boyunca ayda 99 YTL oduyormussun, telefon bedavaya geliyormus. 2376 YTL oluyormus toplam. eğer telefondan ev ağı da nete bağlanabilecekse belki bir ihtimal uygun olabilir. hızı falan ne ki bunun?
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 26 Eylül'de Türkiye shoplarında satışa sunulacak diye duydum. 2 gün sonra yani, ona göre :)
Öne çıkan mesajlar