mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Penthesilea said: 11 Temmuz guclu ulkeler, coming soon da ezik ulkeler, tahmin edin bizde ne zaman dfs Teknik ozellikler apple.com a koyuldu oha dogumgunum 11 temmuz direk alayim ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 unuttuğunuz birşey var iphone 3g ile ilgili. ismindede olan 3g özelliği türkiye için geçerli olacak bir özellik değil ki bu 3g olayını sadece görüntülü görüşme olarakta algılayanlar var. iphone bu versiyonunda 2. kamera ile görüntülü konuşmak için değilde edge bağlantısının 3 katı hızına sahip 3g bağlantısını telefona devreye sokması ile piyasaya giricek. kendi fikrim ise türkiyeye 3g gelse bile şuanki edge bağlantı fiyatlarına göre konuşmak istersem, benim asla kullanmayacağım bir bağlantı tipi olacak. ha bu versiyon neden alınır, içine gömülü gps olduğu için bir alınabilirliği var. ayrıca hoparlör iyileştirilmesi yapılmışsa süper olmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ya 3g turkiyeye gelse ne? edge (238 kbps) ile 3g internet mi kullanilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 O2 Ingiltere`de acikladi tarifelerini. 30£ aylik odersen 99£`a 8 GB, 159£`a 16 GB alabiliyorsun. 45£ verirsen 8 GB bedava, 16`lik ise 60£. Pay as you go olarakta gelecekmis ama fiyatlari aciklamadilar. Valla kontrat isterler muhtemelen. Istemezlerse direk 11`inde siraya giriyorum. EDIT: Simdi ogrendim, iPhone`u alirken direk aldigin anda kontrat yapmak zorundaymisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Abi yok oyle bi olay, AT&T den alirsan oyle o, cunku insanlar kontraktsiz falan alip Turkiye'ye getiriyorlar iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 muhtemelen 199$ gibi bir fiyatada indirdiklerine göre kontrat zorunlu olacak. gizmodo'da buna benzer bir yazı çıkmıştı. çok karışık bu durum ya, şimdi amerika'daki apple store'a gidip at&t anlaşması olmadan alınabiliyor mu? diyelim ki aldık türkiye'de kırmadan kullanamıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Penthesilea said: Abi yok oyle bi olay, AT&T den alirsan oyle o, cunku insanlar kontraktsiz falan alip Turkiye'ye getiriyorlar iste? Abi Apple store satmayacak zaten. Sitesinde direk O2 store yada Carphone Warehouse`lardan alabilirsiniz diyor. Net uzerinden de satisi olmayacakmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Böyle ucuz oldu diye bir heves aldı herkesi de o durumda kimse alıp kullanamaz kontratsız vermiyorlar. Sadece Applestorelardan alınıyordu kontratsız olarak ama bu durumda yalan işte. Gelir vodafone'la buraya, Türk halkının parayı vereceğini düşündükleri için, deli gibi vergi olduğu için 8gblık olan 400 dolardan gider heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Böyle ucuz oldu diye bir heves aldı herkesi de o durumda kimse alıp kullanamaz kontratsız vermiyorlar. Sadece Applestorelardan alınıyordu kontratsız olarak ama bu durumda yalan işte. Gelir vodafone'la buraya, Türk halkının parayı vereceğini düşündükleri için, deli gibi vergi olduğu için 8gblık olan 400 dolardan gider heralde.. 1.5-2k ytl verip dandirikten nokia mı, 400 dolara iphone mu? tamam 199 dolar degil, ama burda benzin de pahalı kabul edin artık sunu yine bile ucuz olcak turkiyede bu telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1.5-2k'ya alıcağın dandik nokia neymiş söylesene bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 n95 mesela :D Haklısın ayrıca ama 199 doların hayalini kurarken eski fiyattan satıldığını görmek koyabilir bence. Bana komaz 3g kullanmam, para vermem ki altyapı yok burada. E gps de işime yaramaz. 1. nesil ftw! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 900 lira be n95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İşte ilk çıktığındaki fiyatları karşılaştırırsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tamam da bu ucuz iphone'lar n95 ilk çıktığında çıkmadı ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Tamam da sonuçta nokia her yeni telefonunu 1,5 milyara çıkartıyo. İphone gelip de 600-700 milyona çıkınca deli olcak yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 vadofone başlamış isim kayıdı gibi bi işleme sitesinde iphone için yardırın isimlerinizi :P sonra az sayıda getirmesin elimizde patlamasın sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yazdırdım sağol bilgi için. Yalnız bu eski telefonları veriyor değilmi ? Yenileri hem daha ucuz hem daha fazla fonksiyona sahip hemde daha ince. Bunu Kaç paraya satıcaklar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 3g veriyolarmiş heralde süper olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fiyatı ne kadar olcakmış ki? vodafoneun fiyatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 steve jobs konferansta "Dunyanin her yerinde ucretin Amerika ile esit olmasini saglayacagiz" dedi. Yani 200$ amerika fiyati ise onun karsiligi olmasini istiyor Apple, ingiltere`de oyle mesela. Cunku ilk iPhone ciktiginda Ingiltere fiyati amerika fiyatindan 50-100 dolar falan fazlaydi. Simdi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Türkiyede o biraz zor. Bilmiyorum ama 400 milyon fln bekliyorum fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ayni fiyat + türkiye vergisi olur fiyatı (iletişim vergisi , özel tüketim vergisi , katma değer vergisi , lüks eşya vergisi , gümrük vergisi , ekstra bişeyler vergisi.....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 199 dolar dil amerikada herkese yalniz orda bi trick var. adamlar dipnot koymus o sloganin yanina twoce the speed half the price* yaziyor yani kontrat yapana 199 dolar, kontrat da her kontrata dildir belli sureleri varmis ve pahali bi kontrat olucakmis bu sanirim. yani ilk iphone u aldiniz gibi gidip applestore dan alamicaksiniz arkadasima kardesime kuzenime hediye aliyorum diyip benim anladigim. 199 dolar fiyar icin kontrat ve o kontrat icin de credit score istiycekler, oyle her foreignerde credit score da olmaz craki kartinin olmasi gerek amerikan bankasindan ve 6 ay 1 yildir da kullaniyor olman gerek en basit credit score icin. yani kisaca o fiyat tricky. gene de ilk iphone gibi 400 dolar civari belli bi fiyati olur normal kontratsiz almak isteyenlere o fiyattan verirler gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 spiegel o nası törkiş-ingiliş sentezi.aklımı aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 biraz karmasik mesaj olmus sahiden simdi tekrar okudum da, credit score flm ne diyim anlamissinizdir zaten. kisaca o fiyat daha muamma demek istedim 11 temmuzda belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar