Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 güzel filmdi.evet almanca konusmalar daha agırlıklı olabilirdi.2. dünya savaşı konulu filmlerde almanca konusmaları çok seviyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sonu belli şeyi gererek anlatmak kolay iş değil. olayı biliyorum harfi harfine. yinede seyrederken deli gibi heyecan yaptım lan.
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi almanca konusmanin disinda heriflerin uniformalar cok karizmatik deri ceketler flm subaylarda, hani bi muttefiklerin uniformalara bakiyorum pacoz gibi hepsi bi de bu almanlara bakiyorum, arada dunya fark var, silahlar desen tank top orda da ustunler, herseyleri karizma. tom cruise'a da yakismis bence alman uniformasi
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oldukça iyi bir filmdi.Kesik koluyla çok yaşa hitler diye bağırdığı sahne beni benden aldı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "Hitler'den korkma" olayını çok güzel hissettiriyodu film.
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bugün izleme şansım oldu ve gayet iyi bir film olduğunu söyleyebilirim.Hikayenin sonunu bilmeme rağmen heyecanla izledim.Filmde Almanca konuşulsaymış atmosfer biraz daha hoş olabilirdi sanki başka bir eksiklik göremedim.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Tom amca dışında iyidi ya.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 şu tom kuruz bi sevdiremedi kendini sdfs oysa adamın filmlerinin yüzde 98'i iyi anasını satayım sdfs
Öne çıkan mesajlar