Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 güzel filmdi.evet almanca konusmalar daha agırlıklı olabilirdi.2. dünya savaşı konulu filmlerde almanca konusmaları çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sonu belli şeyi gererek anlatmak kolay iş değil. olayı biliyorum harfi harfine. yinede seyrederken deli gibi heyecan yaptım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi almanca konusmanin disinda heriflerin uniformalar cok karizmatik deri ceketler flm subaylarda, hani bi muttefiklerin uniformalara bakiyorum pacoz gibi hepsi bi de bu almanlara bakiyorum, arada dunya fark var, silahlar desen tank top orda da ustunler, herseyleri karizma. tom cruise'a da yakismis bence alman uniformasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oldukça iyi bir filmdi.Kesik koluyla çok yaşa hitler diye bağırdığı sahne beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 "Hitler'den korkma" olayını çok güzel hissettiriyodu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Bugün izleme şansım oldu ve gayet iyi bir film olduğunu söyleyebilirim.Hikayenin sonunu bilmeme rağmen heyecanla izledim.Filmde Almanca konuşulsaymış atmosfer biraz daha hoş olabilirdi sanki başka bir eksiklik göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Tom amca dışında iyidi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 tom amca dahil iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 şu tom kuruz bi sevdiremedi kendini sdfs oysa adamın filmlerinin yüzde 98'i iyi anasını satayım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 insan olarak sevmiyoruz tom'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 paralelciydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar