progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Eski bir kore efsanesine göre bilinmeyen yaratıklar dünyamızda ortaya çıkacak ve her şeyi yerle bir edecek. Filmin konusu bu. Bilinmeyen yaratık olarka ejderhalar ve sırtlarından roket atan garip yaratıklar var. Film vizyona girecek yakında ama türkiyeye ne zaman gelecek bilemiyorum. Film aşırı derecede Ateş Krallığı alıntısı gibi dursada bence daha iyi olabilir ondan ama efektler çok kötü olmasada Transformers gibi filmlerle yarıçacak durumda değillermiş gibi duruyor bence. Ayrıca Sony filmin ikincisinin yapımına başlamış. Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=YnQXvQ1R4gg [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:15 tarihinde, progamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 izlemem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 baktımda efektler cok dandik geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cok cakma gibi duruyo, para verip izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yeni bir w3 haritası gibi başlardaki savaş sahnesine benzeyen yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çakma ötesi duruyor.kesin fragmandaki çocuk düyayı kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sağdaki yılan değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 they've made our world their battleground.. transformers deilmiydi ya bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 efektler o kadar kötü değil gibi ya bu tarz filmler çoğalsada izlesek.ama dragon olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Godzilla stili filmler ölmesin! Severim böyle filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 böyle bi eski rambo film kapaklarını andıran havası var.tadından yenmez kenarda durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 effektle bana ıyı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 valla demin izledim hani sinemaya gidilmez bu film miçin.ama evde oturup sıkılmadan izlenebilir.ufak tefek kötü efektler olsada. bence yinede görsel açıdan izleten fantastik bi film olmuş 2. filmi gelcekse o daha iyi olur diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Canı sıkılan, izleyecek filmi kalmayanlar için alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Torrentleri var ama altyazıları yok haberiniz olsun :) ( en son baktıgımda yoktu ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 altyazısı var.izlicem akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 yaratık filmi istiyosanız The Host u izleyin derim. kore filmi o da. mükemmel bişey ama. bu pek kolpa duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 host kötüydü. yarım saat izleyebildim. sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Eylulde gelecek deniyordu gelmedi. Sinemalara gelecek mi? bilgisi olan var mı? Geçengün technosa da dvdsi oynuyordu saticiya sordum bu film oldugunu ogrendim. İşin ilginci orjinal DVD idi. Bi karişiklik var ama cozemedim. Biraz izledim orada :D. İlginç bir yapim. Başlarda bayaa bi tarih oncesinde geciyor ve starwarsdaki naboo savaşını andırıyordu. Dinolar uzerinde lazer topları vs. Değişik ve keyifliye benziyor ama ne yazık ki cok başarılı olmamış gibi. Bilgisayar olayını direkt anlıyorsunuz ki zamanımızda bu artık aşılsın die para yatırılıor filmlere. Yinede fantastik film severler bu yoklukta kaçırmasınlar :D. Ben sahsen bulursam DVDsini alip izleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Host nası sıktı seni :/ acayip zevk almıştım ben. ki yaratık filmi sevmem normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 bende yaratık filmi severim.belki ruhsal açıdan hazır değildim o filme (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Uyarı olsun diye yazıyorum, İZLEMEYİN demin izledim. hakikaten vasatın da altında bir film. şaka gibi konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 3. sinif showtv filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 3. Sınıf Show tv filmi yanında baş yapıt olarak kalır bunun 15 dk izliyemedim! O kadar iğrenç bir film. Ulan beni butun gun kameraya alsalar daha çok para getirim gişede. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar