Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Wars (D- War)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Eski bir kore efsanesine göre bilinmeyen yaratıklar dünyamızda ortaya çıkacak ve her şeyi yerle bir edecek. Filmin konusu bu.
Bilinmeyen yaratık olarka ejderhalar ve sırtlarından roket atan garip yaratıklar var. Film vizyona girecek yakında ama türkiyeye ne zaman gelecek bilemiyorum.
Film aşırı derecede Ateş Krallığı alıntısı gibi dursada bence daha iyi olabilir ondan ama efektler çok kötü olmasada Transformers gibi filmlerle yarıçacak durumda değillermiş gibi duruyor bence.
Ayrıca Sony filmin ikincisinin yapımına başlamış.

Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=YnQXvQ1R4gg

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:15 tarihinde, progamer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Eylulde gelecek deniyordu gelmedi. Sinemalara gelecek mi? bilgisi olan var mı? Geçengün technosa da dvdsi oynuyordu saticiya sordum bu film oldugunu ogrendim. İşin ilginci orjinal DVD idi. Bi karişiklik var ama cozemedim.
Biraz izledim orada :D. İlginç bir yapim. Başlarda bayaa bi tarih oncesinde geciyor ve starwarsdaki naboo savaşını andırıyordu. Dinolar uzerinde lazer topları vs. Değişik ve keyifliye benziyor ama ne yazık ki cok başarılı olmamış gibi. Bilgisayar olayını direkt anlıyorsunuz ki zamanımızda bu artık aşılsın die para yatırılıor filmlere.
Yinede fantastik film severler bu yoklukta kaçırmasınlar :D. Ben sahsen bulursam DVDsini alip izleyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...