Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps III istiyorsaniz getirebilirim

Alis

Öne çıkan mesajlar

Tamam sorun bole canim feda, bende okudum hepsini o gece farkedince .

Adim evet Tamer Tezgel,

ve evet wasgobsd benim kendi emailim ama kullanici olarak ben degilim. o nicki.

Bunu yapan her kim ise beni 1.ci dereceden taniyan birisi.
Cunku ben hosting isi ile degil okul'da organizasyon isleri ile ugrasan bir adamim.Bu forumlarda bizim universitemize bu sene giris yapmis insanlar var benim'le tanistiklari zaman gelirler buraya anlatirlar...

Okulda ole yoldan gecen bir tip'de degilimdir..

Ben ne r10.net'de bulunan wasgo'yum nede hostingyardim da bulunan Tamer Tezgelim.

Ismim ile kullanici adim buradan kullanilmistir.

R.10'da bir topic'de wasgo bir kimlik fotokopisi yollamis ve Mustafa Tamer Tezgel 1953 dogumlu birisinin kimligini yollamis kendi ismi ile yollayamamis... Buda isin farkli bir yuzu..

Su konuda aciklik getireyim , playstation III hakkinda :

Ben getirmiyorum bunu yapan arkadasim bana anlatti bende bunun uzerine buraya yazdim. O kendisi cine gidip gelen birisi olarak

"Tamer cinden playstation getiriyorum III cok ucuz varsa cevrende almak isteyen sole onlara. Baya'dir gitmedim ama eski alis fiyatim 20 kisi uzerinden 600 ytl idi simdi artmis olabilir bilemiyorum dedi."

Net birsey solemeyince bende burada net birsey soleyemedim. Konu I bu.

Baska sorununuz var ise sorun. Burda hop 20xkisinin parasina dusmedim bir dolandirici bir gerizekali olmalidir yeri yurdu mekani belli ise o adamin.
Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü şey yazmışsın ama hiçbişey söylememişsin.

tekrar soruyorum:

1. hostingle işim olmaz demişsin, inboxhosting ile hosting hizmeti sunan tamer tezgel sen değil misin?
2. turkknet (ya da öyle bi isim) ile milleti dolandıran tamer tezgel sen misin değil misin?
3. adının duygu olduğunu söyleyen, sağa sola güya satır arasında "ben bayan coder'ım, ona göre" mesajı vermeye çalışan tamer tezgel sen değil misin?
4. ışık üniversitesinde okuyan, 2002 girişli kendisini "okulun muhtarı" olarak tanıtan tamer tezgel sen değil misin?

şimdi, diyosun ki bu mesajların bazılarını ben atmadım, hesabımı başkası ele geçirdi o attı diyosun. ancak senin attıkların ile atmadığını söylediklerin zaman sıralaması olarak birbirine karışık durumda. o yüzden hala hiçbişeyi açıklamış değilsin.

mantıklı açıklama bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

1. hostingle işim olmaz demişsin, inboxhosting ile hosting hizmeti sunan tamer tezgel sen değil misin?
2. turkknet (ya da öyle bi isim) ile milleti dolandıran tamer tezgel sen misin değil misin?
3. adının duygu olduğunu söyleyen, sağa sola güya satır arasında "ben bayan coder'ım, ona göre" mesajı vermeye çalışan tamer tezgel sen değil misin?
4. ışık üniversitesinde okuyan, 2002 girişli kendisini "okulun muhtarı" olarak tanıtan tamer tezgel sen değil misin?

---------------------------------------------------------------------

Evet, Ben Tamer Tezgel'im bunu basta'da soledim , ama anlatmak istedigim anlasilmamis anlasilan.

Aslinda yazdim yukarda anlamamisin...

Hosting isleri ile tanitan kisi kendisini Tamer Tezgel "Benim adimimi kullanarak tanitmis".

Bunu yukarda vurguladim ama anlatamamisim.

O sahis her kimse benim sahsi kimligimi kullanarak bu isleri yapmis.

Inboxhosting / Turkknet diger adi ile hayali sirketleri kuran kisi benim adimi kullanmis.

Bu kisi benim gercekten kullandigim nickleri kullanarak isler yurutmus ve sahte bir kimlik ile kendisini tanitmis.

Bir once ki yazimda wasgobsd nickini'de mail adressimin bir uzantisidir bu. Bu uzanti ile bir karakter acmis. Ve bu karakter ile adini Tamer Tezgel diye tanitmis.(Hepsini okudum size aktariyorum..)

Realde wasgo nicki evet Tamer Tezgel adli birisine aitdir buda benim ancak oradaki sahis ben degilim.

Alis nickide benim gercek'te Tamer Tezgel olarak benim.

[email protected] / hacklendi daha sonra
[email protected]/ Isk = Isik Universitesi buda hacklendi
sonradan
baska mail adressi aldim ve birsey olmadi.

Hosting ile alakadar websitelerinde bulunan sahsin nicki benim ama kendisi degilim. O sahis benim kimligim uzerinden bir takim isler cevirmis.

Sanirim simdi daha aciklayici oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapabilirim ki ? 1 yil evvel yapilmis olan olaylari tarasam ne olur taramasam Turkiye'de internet hakkinda bole seyler icin dogru duzgun yasa bile yokken avukata verdigim para ile kaybetmis olurum.

Bugun arkadasimin babasina anlattim oda (savci) hic ugrasma daha cok uzulursun bosuna dedi. Hem parandan hem'de vaktinden olursun dedi..

Olayin ozeti bu.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Dark Soul

Hayat duzenimi mi degistireyim ismimi degistireyim ?

Bu yuzden yetkili kisilerden loglardan iplerini istedim. Herhalde , bu isin pesini birakicak degilim

Adam benim. kimligimi kullaniyor derken , benim t.c kimlik numaram oldugu kimligimi kullanmiyor herhalde "eger ole ise zaten durum vahim cumhurriyet savcilgina basvurmam gerek"
Sosyal ağlarda paylaş

alis bence sana burda bi kişi bile inanmamıştır ben dahil. çünkü birinin senin paticik accountunla bu kadar süre takılması ve senin bunu yeni farketmen falan komik baya.

ve hostibgle alakam yok diyosun ama bu topici açandamı sen değilsin?

http://forum.paticik.com/konu.php?id=162229

imzana bi bak bakalım.

ve duyguya noldu?

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 20:36 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ Elesso

Beklentim yok zaten ... inandirmayi verdigin link benim okulda calistigim bir isletme kulubu organizasyon aktivetisidir.. bunu buraya zaten yazdim ben internet ile degil organizasyonlarla ugrasan bir insanim..

iumc.isikun.edu.tr =

Isik university managment club = IUMC....

Ve hayir bu topici acan ben degilim... paticike uye oldum ama yazdigim zaman kilifi = son 3 veya bilemediniz 4 aydir...

Search'de "27 Ağu 2007, 20:23"

diye olarak gosterilen tarih benim ilk mesagimdir.. accountim var ama hic girmedim hep visitor olarak girdim taaki isik universitesine girenler oldugunu ogrenince... ozaman direkt oraya yazimi yazdim merak etim kimlerin geldigini..

Yani yukari tukursem asagi tukursem gene ayni...

Burda yazmakla birsey degismeyecegini biliyorum.. Bunu ancak insanlar beni real olarak tanidiginda anlayabilirler bu kisinin benim olamayacagini..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...