Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Ben yeni bilgisayar aldım da, oyun oynayasım var. Şöyle yeni çıkmış oyunlardan, saracak olanları tavsiye edebilir misiniz? Arcane'e sordum geçen gün, Bioshock'u önerdi, indirdim, oynadım biraz da, oyun her ne kadar harika olsa da, ben korkuyorum oynamaya -cidden- o yüzden pek ilerleyemiyorum. Alternatif oyun tavsiyelerinizi bekliyorum, türü farketmez, indirir denerim. =P
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 BIOSHOCK OYNA. Korkma, muhtaç olduğun kudret asil kanında mevcut. Onun dışında... Company of Heroes, Jericho(çıktı çıkacak), Medieval II, The Darkness.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 world in conflict oynama. hiç beenmedim. bioshock oyna ama ölesiye. korku atmosferini daha da arttırıp oyna hatta :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 - stranglehold - medieval 2 total war: kingdoms expansion - neverwinter nights 2: mask of the betrayer
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Efenim yeni ekran kartı ve ram ısmarladım. Eski kartım pek iyi değil diye son zamanlarda çıkan oyunlardan bi haberim. Oblivion sonrası hiç yeni single player oyun oynamadım. Kart gelince orange box'taki hl serisini bitiririm. Bi de yanında tf2 var. Ama başka yeni oyunları deniyeyim diyorum. Şöyle yenilerden güzel grafikli, zevkli oyun tavsiyesi istiyorum anacım. :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Football Manager 2008 Civilization 4 Oblivion (Hala)
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 et:qw oyna ama tabi orjinal alman gerekicek..sadece multiplayer ağırlıklı bi oyun olduğu için
Öne çıkan mesajlar