Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nescafe 3 ü bi arada Bademli.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

nescafe 3u 1 aradalarin armolilarindan hic icmedim ama nescafenin cappuccinolari for t3h winnzor.hele bide cikolatalisi var o da baya iyi, içiyim bi tane hatta. ayrica jacobs un sanirim milka cikolata parcacikli nescafesi var, denedim onuda, cok super deil ama idare de eder. biraz pahali ama digerlerine gore, 750 tanesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Nescafe hiç içmiyorum artık neredeyse, okul dönemi makina kahvesi (illa sade olacak), evdeyken habire filtre kahve.
Makina/french press varsa Kahve Dünyası'na gidin, çektirin kahvenizi misler gibi, hatta harman falan yaptırın, hiç uraşmayın =P
Bir poşet fındık aromalı filtre kahvem var, mutlu mutlu takılıyorum.
Ha zamanında içtiğim üçü bir aradalara göre de rahatlıkla söyleyebilirim ki nescafe yetemiyor aromalı instant coffee olayına, cafe crown'dan şaşmamak lazım aromalı içilecekse illa ki.
Sosyal ağlarda paylaş

ben birgün yanlışlıkla almışım bundan. farkında değilim. yaptım bi güzel mutfakta koydum bardağıma gittim salona. bi yudum alıp "BU NE LAAAN" diye püskürttüm. sonra nescafe bozuk heralde bozuluyomuş demekki diye bi kanaate varıp mutfaga gidince dökerken pakedini görünce çakozladım durumu.
totıliy saks.
tez zamanda üretimden kaldırısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...