batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu bademliyi deneyen varmı.Ne kadar iğrenç bi tadı varya kahveli idare eder çikolata eh işte bademi severim güzeldir diye aldım içilmio be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 2 rep hakkımdan 1 ini sana veriyorum +rep fındıklı zımbırtılı karamelli filan hiçbirini sevmem kahve normal kahve işte atıcan 2 şeker içicen [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:45 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Acıbademliydi sanırım bu, anında tuvalete koşmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1- Badem hastasıyım 2- Bademli 3ü biraradaya bayıldım 3- Eve 35 paket aldım geçen gün. Kovayla içiorum 4- Bademliden başka kahve içmiyorum, eskaza getiren olursa kafasından aşağı geçirip geri yolluyorum (yaşandı).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iğrençti kusturtu resmen ıyk vanilyalı crown güzel bide jacobs kapuçinolusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 karamelli cafe crown rulz = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet bademli iğrenç bişey benim odada çekmecede duruyo zamanında almışım iki tane tane tadına baktım, bi tane daha vardı duruyo dokuz aydır fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 denememiştm korkuttunuz be beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 denemedm ama merak ettim bak eve gidince alayımda bakim tadı nasılmış. kediyi merak öldürürmüş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet. gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 alabildiyseniz ne ala. ben artık satılmadığını fln düşünmeye başlamıştım hiç bi yerde görmüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 3ü bi aradaların hangisi güzel ki.sırf şeker resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Düz üçü bir aradadan şaşmamak lazım , bademli gerçekten iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Fındıklı ve sadeler dışında hiçbir firmanın üçü bir aradalarını sevmedim.Çok garip tatları oluyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Çok kötü, denemeyiniz. 3 ü 2si 1 aradalardan tek güzel olan cafe crown fındıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nescafe 3u 1 aradalarin armolilarindan hic icmedim ama nescafenin cappuccinolari for t3h winnzor.hele bide cikolatalisi var o da baya iyi, içiyim bi tane hatta. ayrica jacobs un sanirim milka cikolata parcacikli nescafesi var, denedim onuda, cok super deil ama idare de eder. biraz pahali ama digerlerine gore, 750 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aromalı hiç birini bilerek denemiyorum zira dokunuyor.ha bir de gerçekten acı çekmek isteyen varsa starbuckstan filtresiz kahve alıp üstüne sigara yakmalarını öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nescafe hiç içmiyorum artık neredeyse, okul dönemi makina kahvesi (illa sade olacak), evdeyken habire filtre kahve. Makina/french press varsa Kahve Dünyası'na gidin, çektirin kahvenizi misler gibi, hatta harman falan yaptırın, hiç uraşmayın =P Bir poşet fındık aromalı filtre kahvem var, mutlu mutlu takılıyorum. Ha zamanında içtiğim üçü bir aradalara göre de rahatlıkla söyleyebilirim ki nescafe yetemiyor aromalı instant coffee olayına, cafe crown'dan şaşmamak lazım aromalı içilecekse illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 3ü1 arada kahveler berbat ya, gittiğimiz yerlerde ikram ediyorlar mecbur kalıp içiyorum, direk su gibi... ben kahveme ondakinin rahat 10 katı daha fazla kahve katıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iş adamı olmak başka tabi.. mesai öncesi kahve di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben birgün yanlışlıkla almışım bundan. farkında değilim. yaptım bi güzel mutfakta koydum bardağıma gittim salona. bi yudum alıp "BU NE LAAAN" diye püskürttüm. sonra nescafe bozuk heralde bozuluyomuş demekki diye bi kanaate varıp mutfaga gidince dökerken pakedini görünce çakozladım durumu. totıliy saks. tez zamanda üretimden kaldırısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iğrenc bişey bademli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yivranç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 belki başka bi coğrafyada seviliyodur da türkiyede ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar