Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

haha gol şov ne komediydi ya. Mehmet ali erbil bu programla yarışma programlarına adım atmıştı . Çarkıfelekte köşeyi dönmesini bi nevi gol şov sayesinde olmuşturda diyebiliriz.

Yarışmacı -Mehmet ali bey basıyorum tuşa atmıyor.
Memo-Ozaman makinamıza sarı kart çıkartıyoruz.(kırmızı yok)
Memo- tamam bir daha basın
Kızlar -Gooool oley oley oley oley gol şhow gol show....
(kaledede galatasaraylı eski kaleci simoviç var)
Memo- uruşka buruşka sıçışka .
Sosyal ağlarda paylaş

cine5 12 den sonra erotik film kuşağı şifreli yayına geçmeden 1 2 dakikalığına olsada izleyebilmek , 31 aylık , 21 aylık tarzı top sektirme oyunlarıyla futbol oynadığımızı sanmak , şeker kız candy yi okul servisi gelmeden 10 dakikalığına izleyebilmek , evcilik oynamak ahh ahh hey gidi günlerrr...

edit: harfhatası

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:57 tarihinde, Aykan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

5 arkadaş erkmen can orçun serdar ve arda (çekirdek grup) "aşağa çağırma" kavramı vardı bi apartmanda otururduk hepimiz mesela 3 kişi "aşağa indi" birinin ziline basılır ve

-ERKMEN AŞAĞA İNCEK Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
diye hep bir ağızdan bağırılır ve annenin cevabı heyecanla beklenirdi, sessiz bekleyiş sanki saniyeler yıllar olurdu.Ve arkadaş aşağa inerse tarifsiz bir haz duyulurdu ha bi de tabi ne kadar çok kişi ve ne kadar yüksek ses o kadar çok aşağa inme ihtimali :)

Aşağa inip napardık otoparkta maç yapardık saklambaç oynardık 1 sokak ötedeki basket sahası bizim için ulaşılmazdı yasaktı oraya gitmek apartmanın dibinden ayrılmak :) Birkaç yıl sonra basket sahasını ve sokağın sonundaki tansaşı ele geçirmiştik sırada ana cadde vardı öyle ulaşılmaz ve değerliydi ki :)

Sonra serdar kırtasiyeden torpil alırdık zannedersiniz kimyasal silah alıyoruz öyle heyecan ve korku sonra onu patlatıp coşar eğlenir ve ne kadar büyük bi iş yaptığımızı düşünürdük :) bütün bu güzel yılların sonunda ateriki ördekli oyundan soccer dan mario dan sıkıldığımız dönemlerde bilgisayar diye bişey öğrendik :) BABA BİLGİSARAY ALALIM HEM DERSLERİMDE DE YARDIMCI OLUR bahanesiyle pentium 2 , 200 mmx bilgisayarım elimdeydi starcraft command and conquer prince of percia diablo 1 theme hospital ve mdk ile o günlerde tanıştım :) sonra tabi bu aşağa inmeler biraz azalmaya başladı :) aşağa inip oyunlarda yaptıklarımızı anlatırdık birbirimize şu bölümü geçtim şöle yaptım diye.Sonra apartmanın altındaki internet kafeden LAN da oyun diye bişey öğrendik ve çılgınlar gibi "1 SAAT GELİŞME SÜRESİ DALMAK YOK OKE" şartıyla SITARKIRAFT oynamaya başladık kafeden çıkar saatlerce şurdan nası soktum ama carrierlerı nası koydum sana muhabbetleri yapılırdı :) tabi arkadaşımın amerikadan getirdiği EYCOFEMPAYYIRS apartmanda bir çığır açmış ve oyun dünyamıza yeni bir soluk getirmişti :) daha yazardım da çok yoruldum güzel günlerdi be HA BU ARADA BENİ ULTİMAYLA TANIŞTIRAN ÇOCUKLUĞUMU SONA ERDİREN CONS HAYVANINA AYRICA TEŞEKKÜRLER.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:27 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...