Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Kökmek değil miydi abi o. Bütün mahallenin sporcu kartlarını kökmüştüm ben hehe.
İlk bisiklette ön frene basma deneyimim geldi aklıma, pet şişe kadar bişeydim zaten 2 metre uçup yere çakılınca iflahım şaşmıştı.
Geceleri cine5in şifre çözücüsü olarak mesai yapan gençleri de unutmamak lazım ^^

of çok fena bişi geldi aklıma; geceleri annem ben yattıktan sonra default olarak gelir yanıma bi öpücük kondurur yorganı burnuma kadar çekerdi ^^ bende her annem geldiğinde yorganın altına saklanıyodum, annem yorganı aniden çekerdi üstümden kıkır kıkır gülerdim, of kötü oldum.

eski evimizin koridorunda duvarlara ayağımı dayayarak tavana kadar çıkardım, abimde "nası yapıon lan?" derdi acayip hazzederdim.

abim sayesinde commodoreu da amigayı da gördüm, hatıraların en kötüsü gerçi bu görmez olaydım ^^ abim okuldan gelene kadar oyalanır geldiği anda eve koşardım.

Temizlik günlerinde ağlardım.

Popoma ilk iğne yaptırılışını hatırlıyorum =/ Klinikteki bi kapının koluna asılmıştım ayaklarımdan çekiodu bi hemşire ve annem hehe. İğne konusunda taviz vermedim hiç, kaçardım paso, yedik bol bol o ayrı. Bide okulda aşı yapılırken sıra altına saklanıp aşı olmamıştım, annemden baya bi zılgıt yedim o gün. Sonra gidip doktorla 1v1 attık acımıyomuş o aşı meğersem hehe

Evde büyükler toplanır alkol falan ortaya çıkardı, mutfağa gidip bardak dipleri içilirdi meraktan, sonra 30 cm boyunda yamuk yürüyen bi tip hehe

Çocukların %85.6sı amerikan traşı modeli saça sahipti.

ahaha berberde tahta koyarlardı koltuğa, of bu da duygulandırdı, ilk berberimi hatırladım ^^ ne muhabbet vardı amcada be =/

Yaşım azıcık büyüdü de kadıköye gitmiştim, o zamanlar akmar pasajı ortamı vardı, hatta başlangıcıydı sanırım emin olamıyorum, annem görmüş orda takılanları da gitme oralara diye nası tembihlemişti. Bi süre sonra dağıldı o ortamda ama hep merak etmiştim nesi acayip diye hehe Emaleth falan takılıyomuş sanırım o ortamda, götüm yese zamanında bende meraktan gidip bakçaktım hehe

AA şey var, ilk "hardcore" punk abiyi görüşümü hatırlıyorum. Palyaçodan tırsan bebeler gibi olduydum.

Oyuncak oltamı hatırladım bak, oyuncak torbamı ve oyuncakların bi kısmını da. GI JOE abilere kürdanla kılıç savaşı yaptırmalar falan.

Özal vefat edince tvlerde gösterilen şeyleri izleyip anlam verememiştim, aklım ermemiş resmen hehe

Neyse, yazdıkça yazılıyor bu meret daha fazla uzatmayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

pokemon tasoları degilde looney tunes ve taş devri tasoları vardı bende yüzlerce. (annemin babamın öğretmen olması en büyük etken =) derste oynayan cocuklardan alıyodu )

valla ordaki herşeyi yaptım ve hepsini hatırlıyorum.. 11 haneli icq numarasını ezberlemeye calısmak hariç :) benmki 8 haneliydi :) ehu :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bende 91liyim, heyt be ne günlerdi dedim birden =) ama hala pokemon 1-2-3 tasolarının serisi duruyo poşette, 8-9 taso eksik var sadece =( harbi güzel günlerdi ya şimdi bakıyorumda kardeşime, tek eğlencesi bilgisayar oynamak yada komşunun çocuklarıyla ps oynamak... yazık diyorum valla =( kaç kere parktaki havuzda kurbağa avlarken zamanın nası geçtiğini farkedemeyip abim ve annem tarafından mahallede aranıp bulunarak eve gitmiştim sdgsdfdsf

Alayına +1

Zaten pokemon tasoları ftw. Artifact artık onlar. Misafirliğe gelen çocuklar falan görünce " Aaa, bu ne böyle yaaa ?" diyorlar.

İlginç oluyor bunu duymak ehehe. Çocuksunuz be, taso bilmemek, nasıl olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...