Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Müjdee müjdee sizeee
parizyenden müjde sizeee
zarif sağlam esnek çoraaap
rahat çoraaap
müjdeeee..

edit : nylon stockings in türkçesi nedir diye düşünürken aklıma geldi bu şarkı ve hayır, ramazan daha başıma vurmadı :p

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 02:57 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerinin hepsini yaptım ne yalan söliyim özellikle taso zamanları cipsleri ellerdik taso varmı diye bide hatırlarmısınız national tasolar vardı mesela önünde taz arkasında ülke bayrakları vardı ve türkiye bayrağı cıkınca gaza gelirdim :) sora mahallede akşamları taksi ziline basıp kaçardık antalyadaki genel evlerin oldu yer sütcülerdir dolmusculara abi bu sütcülerden geçermi diip kahkaha atıp kacardık off of ne gençlikmiş harbi 90'lar :S
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kac tane pantalon esofman yirtilmsitir kac komsudan azar isitmisimdir toplar boncuk atarlar tasolar PARIZYENler falan derken harbi cocuklugu 87-88 tayfasi yasamistir en son yani gerisi faso fiso bilgisayar gencligi gerisi veletler oyun oynuyorlar iyiki oyle degildim diyorum sokaklarda az kosturmadik bisikletle kazalar ucmalar yuksek yerden ziplarim ziplayamazsin kavgalari sonra ziplayip bacagi incitmeceler falan ah ah ozledim:P
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Çocukluğunu yaşayabilen son kuşak 87-88 tayfası gerisi bilgisayar gençliği

Sokakta bi top oynamışlıkları varmıdır acaba.Yepyeni eşofmanlarıyla veyahut okul pantalonlarıyla arabaların altına yatıp top çıkarmışlıkları?
Bisikletlerle toplu halde gezmişlikleri?
Cola kutusunu ezip maç yapmışlıkları.
var mı he var mı ! *sinir sinir sinir*
kaçan top patlııcak diye kulaklarını tıkayan çocuklar yok be artık sokaklarda :(

şaşırtıcı şekilde 91'liyim ve listedeki 5 şey dışında hepsini yaptım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 92 liyim kız olduğum için futbolla alakalı olanları yapmadım ama bisikletle topluca dolaştığım oldu onun dışında balkona kilim serip komşuların çocuklarıyla evcilik oynadığımı bilirim, evden yemek götürüp bahçede piknik yaptığımızda olmuştur, babamla misket oynadığımızıda hatırlıyorum, arkadaslarımla yan yatıp bahçedeki çimlerde yuvarlandığımı hatırlıyorum ama doğruya doğru bilgisayar oyunuda oynardım video kaset de izlerdim televizonda çizgi film karşısında saatlerimi harcayabilirdim ki parise gittiğimde bir bütün gece cartoon network izlediğimi biliorum herkes için farklı olucak şimdi doğan çocuklar 5 yaşına geldiklerinde vido kaset izlemeyecekler o zaman ben dicem bizim zamanımızda dvd mi vardı bu böyle gidecek herzaman
Sosyal ağlarda paylaş

baktım ama göremedim.

bide ışıklı ayakkabılar vardı. LA Gear di sanırım markasıda. bastıkça topuğundan ışıklar yanardı, hey gidi hey.

Sonra bide böle ayakkabının dilinin üstünde minik basket topu şeklinde pompası olan ayakkabılar vardı, derlerdi ne kadar çok şişirirsen o kadar yükseğe zıplarsın falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin 05 Ekim 2007, Cuma - 22:26 tarihinde demis ki:
I can you can what can you do ya .

uhaha ne malca bi şarkıydı o ya

bide internetten tanıdığım insanların çoğu benim gibi 88li çok gariptir ki.
lan bugünde dogum günümdü pazar akşamları banyo yaptıktan sonra kara şimşeği izlediğimi hatırladım felan.

gerçektende çok üzücü 90 lardan sonra doğan çocukların sokaklar yerine internet kafelerde büyümesi
Sosyal ağlarda paylaş

bende 91liyim hiçte kafede büyümedim =/

mahallede kafa dengi arkadaş olduğu sürece sürekli aşağıdaydım hatta. yaptığım en asosyalce şeyde yürüyerek kuzene gidip birlikte ps oynamaktı...

genelleme yapacağımızda daha dikkatlice yapalım lütfen =)
Sosyal ağlarda paylaş

bend kocaman bir gameboy vardı süper mario oynardım ablamdan gizli (Onundu gameboy... keşke benim olsaymış çaldırdı sonunda) böyle kocaman gri tuşlarıda mor ve pembe arası bi renkti(biri gelip rengin normal adını söliyip laf sokucak biliyorum ama eflatun mu desem ne desem bilemedim)

bide bikere heveslenmiştik atari alalım diye aldık parçası eksik çıktı değiştirdik yine eksik çıktı sonra gittik carrefourdaki butun atarileri kontrol ettirdik hepsi ekisk çıktı :D ondan sonra tee 3 sene önce ps2 m oldu hala da duruyo ps3 ümde olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar uzaga gitmeye gerek yok bence,lise biteli 2 yil oluyor universte ogrencisiyim,artik bi daha okuldaki o sinavlarin tadini yasayamicam,bi daha oss heyecani stressi olmicak ne bilim bunlar bile koyuyo bana ya ..
bu arada teeneyc mutant ninja turtils aybicuvaucacicam bu son kismi cozebilen var mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...