Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son durum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu aralar abolish pvp midir nedir oraya girim bakim dedik. öyle bi server ki bizim arkla girdik online time 2 saat olmadı 2 vs 2 pvp birincisi olduk çıktık. gm ler tam bir poke öyle böyle diil ya küfrediyolar falan böyle bizimle küfürlü konusuolar hadi şimdi sie fln çekiyolar.

scripter desen eah artık menu yazmayı ögrenmıs herkez kendini sikiptır zannedip bi serverın sorumlulugunu alıyo elemana dioyurm ki trade bug var arkadaşım herif trade den itemi çekince gitmiyor tik OHA LA NASI YAPIYOSUN diyo herife ya hadi dedim arkadaşım çekil şurdan sen ne biçim konusuyosun diyo. noobsunuz diyorum alayını ekaeüakeüaemaeüaemk çekiyolar. salak salak artık heryer ya. MSN E DE YAZDM. BU MEMLEKETTE DELAYSIZ PVP SERVERI ZİHNİYETİ GELMEDEN BU MEMLEKET ADAM OLMAZ.

abi bir cecil arena vardı eskiler bilir yeniler belki öğrenmek ister yok böyle bi action şekli ya. akıl almıyordu. lagdan hareket edemezdik ama sabaha karşı 56k zamanında ne act lar yapardık lag olmadıgı zamanlar. peh diyorum. ne aga binek teymliyim şeklim olsun muabbeti wardı. herkez istediği bineğe biniyodu istediğin gibi herşeyini boyuyodun. şeklini yapıyodun ne gz vardı ne falanfilan vardı. bi kere ezik yoktu. öle aga maga takılan tipler yoktu. noldu da bu ultima oynayanlraın seviyesi bu kadar düştü ? KO oynayan her bebenin alternative oyunu bu oyun olmak zorundamıdır ya. 2vs2 pvp var bugün oynadıgımız yerde herifler pazarda bağırıyo SAGLAM PVP EŞİ ARIYORUM KENDIME , öbürü de bağırıyo SAĞLAM OLDUGUMA INANMAYAN GELSIN UOKINGZ IN PVP MASTİRİYİM PLX. ya yok dedim böyle bişi.

Ben nebula da oynamadım ama nebulada oynayan çok arkadaşım vardı. halada wardır. Eski locus quann günleri. şimdi locus quann varmı bilmiyorum. Neyse. arkadaş o nasıl kasması zor bişeydi ve kasınca ne kadar zevkli bişeydi ya. +3 katana bile peah arkadaş imkansız bulunması.

Black- ice ile falan biz zaten Cecil döneminden tanışıyoruz gibi hatırlıyorum onun gibi bi dünya insanla RedalHoor falan wardı. Hardgamer de oynardık. peah arkadaşım o nasıl bir action dur ya. o nasıl bi zevkti action yaparkenki. Xhearon vardı aynı onun gibi tutundu bi aralar sonradan bozuldu. Eski lerden kim varsa toplandı. Nosferatular , Delici ler. efsane Inferno sülalesi bile geldi ya. Nerde yapsınlar ya öyle bi tane server.

Stafflıklar artık paralıymış. Parayla stafflık nedir arkadaşım ya. Lost Winds de ben Seer likten girdim 1 sene içinde Adminliğe kadar yükseldim. bu nedir bilgi tecrübe kendini kanıtlamadır. güvenilirliktir. Şimdi 20 YTL + %18 KADEVE ödeyen herkez Edmin olabiliyor. soruncada niye böyle bi lamer sistem var piyasada diyincede e biz hostingCİ lere döt vermiyoruz diyolar. ya garip. madem paranız yok madem faraziye işlerle milletin göndericeği paralarla iş yapmaya kendinizi alıştırmışsınız NEDEN YANI NEDEN bir server kurma işine giriyorsunuz ?! varmı yanıtlıycak birisi. beklerim.

yok ama çok büyük ahdım war içimde. ben şu anda üniversite , dersane moduna girdim. Ultima ile de alakamı kestim gibi bişi öyle vakit geçsin diye pvp serverında fln takılıoruz bazen açık oluyo bazen kapalı. Cecil in forumlarında Cecil ile de konustum türkiyede Cecil in Scp leri ile bir server açmayı planlıyorum dedim ne dersin uygunsa eğer sana bi fikrini alayım diye sordum( şimdi birisi çıkar der BUNLARI INGILIZCEMI SORDUN diye.. evet ingilizce sordum.) çok iyi olur dedi. kulağa hoş geliyor dedi. Şu işlerim hallolsun para fln mühim işler değil. Ben en iyi scpterlardan oluşan bi kadro ile bu işi adım adım yapıcam. Şimdiden hazır olun çok kral ve ömrünün sonu olmayan bir server gelicek karşınıza.

Dolmuşum ya. böyle resmen gençliğimi adadığım bir oyunun bu hallerde olmasını hayretler içinde izliorum. neyse kafanızı şişirdim okuduysanız teşekkür ederim okumayıp yarıda kestiysenizde zaten buralarını göremessiniz boşverin. hayırlı geceler.
Mesaj tarihi:
Cecil ha =) The Alter Realm'de ne pvp yapardık onunla... hey gidi günler hey... Gerçi bağlantımız berbattı ama bi Alter aşkıyla tutuşmuş gidiyorduk biz.. ne pahasına olursa olsun o laga rağmen oynuyorduk... Turkiye'de UO ilk olarak Sananede tanındı sonra nebula çıktı. Ama bu serverler açılmadan önce Alterde oynamış birisi olarak Efsanelere inanırdık. Aileler vs yoktu. Cecil, TEK, HUGO, WILDMAN, Orion VE LAGS vs. bu adamlarla pvp yapmak imkansızdı :) adamlar mezara tek kişi 16-20 kişiin arasına dalıp zilyon methodla kerkesi keserdi bizde izlerdik (ölü ölü) =) Hatta cecilin sitesinde resimleri duruordur. Alter zamanından kalma... Hey gibi günler hey. PvP'i oradan öğrendik.
Mesaj tarihi:
Yıllar oldu dönüp dolanıp aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Hersey ortada, herkes hemfikir bu konularda ikide bir aynı seyleri tekrarlamanın,eşelemenin bir anlamı kalmadı bence..

Anlıyorum sende bir şekil içini dökmüşsünde yıllardır böyle herkes kalkıp buraya içini dökerse yandık valla :)

Ayrıca boşver uğraşma artık bu işlerle hobi olarak bile baksan bi ton stres yapıyor insana değmez yani.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:09 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Biz dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyosak demekki bu bizim özsalaklığımız değil şu anki ownerların beceriksizliğinin göstergesidir şekerim. tamam mı?
Mesaj tarihi:
UO bikere bu zamanda sinirlenmenin ötesinden başka hiç bişiy olamaz.

Biz çok kral dönemde oynamışız ya çok şanslıyım :)

Gm yell geçiyo:

Owner GRALIM: ya abim salak mısınız sıraya geçin diyorum alooooo lan aptal geçsene sıraya
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tamamda herkes bi gaza gelmiş durumda bu uğurda . Şunu düşünün kimsede kasacak mecal kalmamış oynamışız zamanında bırakmışız.. Ki Nebula Staffa girdiğim günden ayrıldığım güne ayrıldığım günden arada yaptığım Stafflıklara ki geneli Run uo oldu artık hiç bi şekilde player olma gibi bir mecalimde kalmadı kimsedede oldugunu düşünmüyorum Sanane de oynuyorken.. Osi de Balıkçılık yaparken Nebula da Kale basarken aldığım zewki .. Kimsenin şu günümüzde alacağınıda düşünmüyorum çok açık ve net..
Mesaj tarihi:
pehh,cecil'de oynayan insanlardan kaldımı hala yahu :)

cecil'de en çok hoşuma giden,duelloyu kaybettiğinde pazar alanına dönerkenki yolda NPC'lerin sizinle dalga geçmesiydi ahahaha :) LOL WTF!! fln diyolardı :)

yabancı bir oyuncuyla nereden baksan 60 kez pvp yaptım birkez kesemedim içimde ukte olmuştu,bana flame strike atıp duvar arkasına kaçıyordu,delay tam biterken çıkıyordu :) sinirimden mouse'umu kırmıştım eheheh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...