Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter ulan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ne bu ya çıldırtırlar adamı. kendi vatanımızda esir olduk. 40 senemiz kaldı ondan sonra esirlik de kalmayacak yok olacağız bu gidişle. bugün milliyet'e bir göz atın.
Mesaj tarihi:
Açtığınız bu başlık yeterince açıklayıcı olmamış kanımca. Bu şekilde apaçık isyan edeceğinize konu hakkında bilgi verip, görüş belirtip karşıt görüşleri de değerlendirerek düzeyli bir biçimde tartışmak daha sağlıklı olur bu topluluk açısından.

Sizden doğrudan link rıca edeceğim, ona göre ben de görüş belirtebilirim.
Mesaj tarihi:
bundan sonra her goreve cagirma absina ucret alcam madem talep yogun
para verilmiyen gorevelre gitmiyorum bundan sonra
C rank ve alti gorevlerede gitmem pesinen soyliyim heh

buldunuz bedavaya mission tamamliyan viktor u zart gorev zurt gorev
Mesaj tarihi:
Hepten sakat bir konu

1-) Ulan diye başlık açılır mı efendim, küfür
2-) ''Zevkine payidar-ı yoktur bu işin, sevişin gençler sevişin'' böyle bir imza varmış bu konuda, RTÜK gereği erotik efendim bu yasaklayın.
3-) Buzx yasaklı bir konuya link vermiş hatta onunla da yetinmemiş üstüne bir kısmını da alenen yazmış. Olmaz efendim böyle...
4-) Kişisel atışmalar var efendim, birliği, dirliği yaralayıcı noktaya kayıyor bu konu hemen kilitlene...
5-) Viktor göreve denmiş efendim. Hepimiz biliyoruz ki bu bir darbe çağrısıdır. AKP'li gençlerimizin incinmemesi için derhal bu çağrı tekzip edilmelidir.
  • Admin
Mesaj tarihi:
yörünge dısına mı gondereyim? verdigin linkin içinde bile siyaset kelimesi var.

ayrıca zarek senin için de geçerli aynısı. alternatif yollar ile siyaset tartışmaya calısmayın.
  • Yeni Oluştur...