zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 abi ne bu ya çıldırtırlar adamı. kendi vatanımızda esir olduk. 40 senemiz kaldı ondan sonra esirlik de kalmayacak yok olacağız bu gidişle. bugün milliyet'e bir göz atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 aciklasan olayida beni böle bakkala cakkala don terlik yurutmesen ? he ? nasi olur ? guzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 eet açıklama pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezekiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Açtığınız bu başlık yeterince açıklayıcı olmamış kanımca. Bu şekilde apaçık isyan edeceğinize konu hakkında bilgi verip, görüş belirtip karşıt görüşleri de değerlendirerek düzeyli bir biçimde tartışmak daha sağlıklı olur bu topluluk açısından. Sizden doğrudan link rıca edeceğim, ona göre ben de görüş belirtebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 peki lordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hayirdir, ne olmus ? Milliyet bulamam ben simdi, hem olsa bile dunundur o kesin, bi yaziversen ? ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bumudur? http://www.milliyet.com.tr/2007/09/09/siyaset/axsiy03.html "Başbakan Erdoğan'ın çağrısına yanıt veren DTP Milletvekili Sebahat Tuncel: Kimse bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemesin. Hiçbir Kürt ferdi bunu kabul etmez" [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 07:02 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Siyaset yasak ya ondan ipucu vermiş sadece :~| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 gayet bilgilendirici oldu açtığım başlık hala anlamamanız niye bu halde olduğumuzu kanıtlıyor. anlayan anlıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 9-10 yaslarimdan beri siyasetle ilgilenir gundemi takip ederim ben bi mok annamadim valla kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o senin güzelliğin viktor göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 zarek go go go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bundan sonra her goreve cagirma absina ucret alcam madem talep yogun para verilmiyen gorevelre gitmiyorum bundan sonra C rank ve alti gorevlerede gitmem pesinen soyliyim heh buldunuz bedavaya mission tamamliyan viktor u zart gorev zurt gorev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hepten sakat bir konu 1-) Ulan diye başlık açılır mı efendim, küfür 2-) ''Zevkine payidar-ı yoktur bu işin, sevişin gençler sevişin'' böyle bir imza varmış bu konuda, RTÜK gereği erotik efendim bu yasaklayın. 3-) Buzx yasaklı bir konuya link vermiş hatta onunla da yetinmemiş üstüne bir kısmını da alenen yazmış. Olmaz efendim böyle... 4-) Kişisel atışmalar var efendim, birliği, dirliği yaralayıcı noktaya kayıyor bu konu hemen kilitlene... 5-) Viktor göreve denmiş efendim. Hepimiz biliyoruz ki bu bir darbe çağrısıdır. AKP'li gençlerimizin incinmemesi için derhal bu çağrı tekzip edilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yörünge dısına mı gondereyim? verdigin linkin içinde bile siyaset kelimesi var. ayrıca zarek senin için de geçerli aynısı. alternatif yollar ile siyaset tartışmaya calısmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar