Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeter ulan

zarek

Öne çıkan mesajlar

Açtığınız bu başlık yeterince açıklayıcı olmamış kanımca. Bu şekilde apaçık isyan edeceğinize konu hakkında bilgi verip, görüş belirtip karşıt görüşleri de değerlendirerek düzeyli bir biçimde tartışmak daha sağlıklı olur bu topluluk açısından.

Sizden doğrudan link rıca edeceğim, ona göre ben de görüş belirtebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bumudur?
http://www.milliyet.com.tr/2007/09/09/siyaset/axsiy03.html

"Başbakan Erdoğan'ın çağrısına yanıt veren DTP Milletvekili Sebahat Tuncel: Kimse bizden kardeşlerimizi terörist ilan etmemizi beklemesin. Hiçbir Kürt ferdi bunu kabul etmez"

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 07:02 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepten sakat bir konu

1-) Ulan diye başlık açılır mı efendim, küfür
2-) ''Zevkine payidar-ı yoktur bu işin, sevişin gençler sevişin'' böyle bir imza varmış bu konuda, RTÜK gereği erotik efendim bu yasaklayın.
3-) Buzx yasaklı bir konuya link vermiş hatta onunla da yetinmemiş üstüne bir kısmını da alenen yazmış. Olmaz efendim böyle...
4-) Kişisel atışmalar var efendim, birliği, dirliği yaralayıcı noktaya kayıyor bu konu hemen kilitlene...
5-) Viktor göreve denmiş efendim. Hepimiz biliyoruz ki bu bir darbe çağrısıdır. AKP'li gençlerimizin incinmemesi için derhal bu çağrı tekzip edilmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...