Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
bu arada taketwo'ya ea gelip çuvalla para mı önermiş ne..

var mı bilgisi olan. taketwo "hayde! naş! bu para ile git sen başka şirketleri al ulan" gibisinden "para az geldi hacı, bi de biz delikanlıyız aaaanadın mı?" manasında sert bir yanıt vermiş galiba. (bir yerlerde okudum ama siteyi hatırlamıyorum şimdi)

var mı bilgisi olan
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez söyler göz olayı ne kadar doğru bilemem ama next-gen daha yüksek olmalı diye düşünüyorum. Gerçi bir yandan da doğru her köşe başının poligon manyağı olduğunu varsayarsak; oldukça geniş alanlı ve kapsamlı bir oyun için bu grafik ve dokularla bu sayı olması bi'yandan fazla normal..
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
San Andreas çıktığı zamanda kötü grafiklere sahipti. GTA serisinde grafikler hiçbir zaman ön planda olmadı, oyun karikatürize grafiklere sahipti.

Şimdi ise çok gelişmiş, çevre grafikleri oldukça iyi olmuş. İlk videosu çıktığında şunu demiştim: "GTA1'den sonra ilk defa GTA1'in atmosferini hissettim oyunda."

San Andreas ilk çıktığı zaman kötü grafiklere sahip olabilir çünkü San Andreas tan Liberty City'ye kaç yıl geçti farkındamısın ? Tek değişen şey senaryo oldu.

Liberty City'yi ilk oynadığımda ps2 de aman allahım demiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
RabbiT said:
Söylentilere göre oyun tam bir detay oyunu olacağı için oyunun 30FPS'de çalışma ihtimali varmış. Umarım bu tip bir durum ile karşılaşmayız.

ehehe o kadar kasıcı grafikleri yok ki oyunun.
ps3 bunu bile kaldıramıycaksa yuh derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

kasıcı grafikleri yok mu?

pes

muhteşem grafiklerle capcanlı yaşayan bir şehir inşa etmiş adamlar. daha ne istiyorsunuz anlamadım. ps3 ün kaldırmama gibi bir sorunu da olamaz zaten. mgs 4 şu ana dek yapılmış olan en kasıış oyun olacak ps3 için ve o bile takır takır çalışacak ps3 de. gta vi ün yavaş çalışma ihtimali bile yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Çoklu oyuncu desteği sunacak olan GTA IV'ün, bu konudaki bazı bilgileri İspanya'daki PSM dergisinde gün ışığına çıktı. Verilen bilgilere göre tek kişilik oyundan çoklu oyuncu moda geçiş Niko'nun cep telefonu ile olacak. 16 kişinin aynı anda oynamasına izin verecek olan GTA IV, içerisinde 15 adet multiplayer modu içerecek. İsimleri belli olan modlar şu şekilde :

- Hangman's Noose
- Car Jack City
- Bomb da Base
- Bomb da Base II
- Mafia Work
- Team Mafia Work
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Turf War
-Cops N Crooks
- Race
- GTA Race
- Deal Breaker
- Free Roam
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Oyunun apımcıları büyük dergilere ve/veya sitelere oyun çıkmadan oyunu yolluyorlar. Böylece incelenebiliyor. Yalnız x360 olması ayıp oldu ya. GTA PS'de oynanır!

Lig Tv reklamı gibi oldu :P

Ayrıca resimdeki dergide issue: 23 May 2008 diyor. Çıkmasına 1 aydan fazla süre olan derginin kapağı ve ana içeriği, puanına kadar nasıl belirlenmiş anlayamadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...