PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Sevenos said: liberty city stories çıkmadı ama dmi? o oyun sadece psp'ye çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PS2'de de çıktı lcstories, hatta oynadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 once psp ye cikti. bu oyun sadece psp ye ozel dendi soona ps2 ye cikti, pc ye cikmicak dendi. gta4 le ugrasmio olsalardi bence pc yede cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Söylentilere göre oyun tam bir detay oyunu olacağı için oyunun 30FPS'de çalışma ihtimali varmış. Umarım bu tip bir durum ile karşılaşmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bu arada taketwo'ya ea gelip çuvalla para mı önermiş ne.. var mı bilgisi olan. taketwo "hayde! naş! bu para ile git sen başka şirketleri al ulan" gibisinden "para az geldi hacı, bi de biz delikanlıyız aaaanadın mı?" manasında sert bir yanıt vermiş galiba. (bir yerlerde okudum ama siteyi hatırlamıyorum şimdi) var mı bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 @Rabbit: Eee ne var bunda abi 30 fps akıcı oynanış hızıdır, daha düşükte yavaşlar,takılmalar olur da sabit 30 olacaksa problem yok. Zaten insan gözü 24'ün üstünü ayırt edemiyordu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Herkez söyler göz olayı ne kadar doğru bilemem ama next-gen daha yüksek olmalı diye düşünüyorum. Gerçi bir yandan da doğru her köşe başının poligon manyağı olduğunu varsayarsak; oldukça geniş alanlı ve kapsamlı bir oyun için bu grafik ve dokularla bu sayı olması bi'yandan fazla normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Umarım discten okuması San Andreas'taki gibi hız yaptığımızda kaplamaların arkamızdan gelmesi sorunu olmaz. Zaten discten okumasının da fpsye etkisi vardır heralde. De o olay çok gıcıktı yani eski oyunlarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 install falan koyabilirler 3-5gb. aliştik artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 LathspeLL said: San Andreas çıktığı zamanda kötü grafiklere sahipti. GTA serisinde grafikler hiçbir zaman ön planda olmadı, oyun karikatürize grafiklere sahipti. Şimdi ise çok gelişmiş, çevre grafikleri oldukça iyi olmuş. İlk videosu çıktığında şunu demiştim: "GTA1'den sonra ilk defa GTA1'in atmosferini hissettim oyunda." San Andreas ilk çıktığı zaman kötü grafiklere sahip olabilir çünkü San Andreas tan Liberty City'ye kaç yıl geçti farkındamısın ? Tek değişen şey senaryo oldu. Liberty City'yi ilk oynadığımda ps2 de aman allahım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 RabbiT said: Söylentilere göre oyun tam bir detay oyunu olacağı için oyunun 30FPS'de çalışma ihtimali varmış. Umarım bu tip bir durum ile karşılaşmayız. ehehe o kadar kasıcı grafikleri yok ki oyunun. ps3 bunu bile kaldıramıycaksa yuh derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kasıcı grafikleri yok mu? pes muhteşem grafiklerle capcanlı yaşayan bir şehir inşa etmiş adamlar. daha ne istiyorsunuz anlamadım. ps3 ün kaldırmama gibi bir sorunu da olamaz zaten. mgs 4 şu ana dek yapılmış olan en kasıış oyun olacak ps3 için ve o bile takır takır çalışacak ps3 de. gta vi ün yavaş çalışma ihtimali bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Çoklu oyuncu desteği sunacak olan GTA IV'ün, bu konudaki bazı bilgileri İspanya'daki PSM dergisinde gün ışığına çıktı. Verilen bilgilere göre tek kişilik oyundan çoklu oyuncu moda geçiş Niko'nun cep telefonu ile olacak. 16 kişinin aynı anda oynamasına izin verecek olan GTA IV, içerisinde 15 adet multiplayer modu içerecek. İsimleri belli olan modlar şu şekilde : - Hangman's Noose - Car Jack City - Bomb da Base - Bomb da Base II - Mafia Work - Team Mafia Work - Deathmatch - Team Deathmatch - Turf War -Cops N Crooks - Race - GTA Race - Deal Breaker - Free Roam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bunun bi benzeri gta vice city storys de vardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 rockstar games deathmatch olmayacağını açıklamıştı gerçi ama. ön incelemesini yazdım oyunun merlininkazanı'nda ben oradan şeediyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İzlemeyen kalmamıştır gerçi ama buyrun GTA4'ün son videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 gamestopdan ayirtdim 28 nisanda oynicam... aboo bi heyecan bi heyecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 GTA 4'ün ilk incelemesi resmi Xbox 360 ( UK ) dergisi tarafından yapıldı ve 100, yani tam puan sahibi oldu..Edit: Kaynak: www.joystiq.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cikmayan oyunu nasi inceledilerki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Oyunun apımcıları büyük dergilere ve/veya sitelere oyun çıkmadan oyunu yolluyorlar. Böylece incelenebiliyor. Yalnız x360 olması ayıp oldu ya. GTA PS'de oynanır! Lig Tv reklamı gibi oldu :P Ayrıca resimdeki dergide issue: 23 May 2008 diyor. Çıkmasına 1 aydan fazla süre olan derginin kapağı ve ana içeriği, puanına kadar nasıl belirlenmiş anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 23. issue, may 08 :P orda oyunu dergilerden takip eden insanlar bizim gibi bi oyunun review unu, ciktiktan 6 ay sonra okumasin diye ciktigi ay incelemesini vs sini koyuyorlar dergilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hehe bir ay onceden cikar dergiler ingilterede vs. dunyaya anca ulasir cunku :) Oyun cidden muhtesem birseye olacak gibi, acikcasi oynamaya hevesliydim, ama o kadar yani... su anda resmen gun sayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu kadar büyük oyunları çıktıkları ay okuyoruz be abi yapmayın yani. Ellerindeki imkanlar dahilinde çalıştıklarına inanıyorum ben oyun dergicilerimizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi sistem gereksinimleri ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 pc'ye çıkmıyor ki ne sistem gereksinimi. bu sefer 1 yıl bekletmezler inşallah bizi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar