Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Wolfeinstein ve ardından çıkan W:Enemy Territory hastasıydım 2 yıla yakında bu oyunun ciddi olarak oyuncusuydum o zamandan bu yana henüz o tarzda yapılmış bir fps oyunu yok umarım bu tarzın devamı olarak devam eder bu yeni çıkan oyun.Oyunu 4 sene falan oldu heralde veya daha fazladır tam anımsıyamıyorum Wolfeinstein fanlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği bir oyundu bu haber yayımlandığında çılgına dönmüştüm hiç bir oyun için bu kadar sevinmemiştim çünkü.Oyunu şu an oynayamadım daha doğrusu edinemedim daha henüz çıktı çünkü.İzminizle ohaaaa demek istiyorum =)daha her ne kadar oynayamasamda ama içimdeki his oyunun çok iyi olduğunu söylüyor inşallah yanılmam:rock Ekran görüntüleri için tıklayınız =) Kendimin alıntısıdır :Phttp://www.gamexline.com/fps-tps/174-enemy-territory-quake-wars-cikti.html [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 02:42 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 10 gün boyunca demoyu oynadım.Bence multiplayer olarak gayet başarılı bir oyun. GDF ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 System Requirements düşük gibi görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=188693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o demo başlığı ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Öyle bir adet mi (ÇIKTI) forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 O değil de, megavizyon d&r vs gibi yerlere orjinali geldi mi? Eğer geldiyse yarın sabahtan koşmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 daha zor yav, 1-2 haftaya gelir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 evet daha1 haftası rahat vardır.O değilde orjinal oyunların artık 50-60 arası satılıyor olması çok güzel(misal Bioshock 59 ytl'ydi Bimex'te)Orjinal oyun almak daha kolay artık bilhassa Multiplayer base'li oyunları(BF2 gibin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Sistem konfigürasyonu düşük çünkü üzerinde id Software'nin 2003den beri çalışılıp konfigüre edilmiş Mega Texture teknolojisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Zaten Doom 3 motorunu kullanıyor bildiğim kadarıyla, gıcık bir olay ise oyunda max 30 FPS limiti var, bunu kaldırmak için konsol yada autoexec.cfg'ye yazıp birkaç ince ayar yapmak gerekiyor, merak eden varsa ö.m. ile söyleyivereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 30fps bile olsa yinede gayet guzel ve akıcı bir oyun. Yeni favorilerim arasına girdi bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Hödeley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!onbironbironbironbirbirbirbirbir Duum Trii motorunu kullanıyorsa ben bu oyunu kesin oynarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ya bu oyun internetten mi oynanıyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Single'ı bildiğin BF gibi, ve botlar pek de akıllı değildi demoda ve betada. Oyun gerçekten çok sağlam tabi, ama RTCW ya da RTCW:ET oynamış olanlar gıdım yabancılık çekmezler, çok benziyor, en göze batan farkı zaten araçların olması, BF ile RTCW arası birşey olmuş oyun. Ha güzel mi, süper tabi, orjinali gelse de alsak, olmadı senditten sipariş vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 http://www.aralgame.com/asp/show_stock.asp?product=01.0518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 benim zevkim için fazla battlefield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Eh zaten patide bayağı Steam kullanan var, belirteyim ki oyun çıkmış bulunuyor, Aral İthalat'ı bekleyemem diyip abanmak isteyenler varsa girsin alsın, 49.95 fix fiyata satıyorlar, neden 99 değil de 95 onu anlayamadım, indirim yapacaksalar hiç olmazsa 10-15 dolar farketsin, kutu yok cd yok vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 umarım oynasana.com da Enemy Territory nin içine eden oyuncu kitlesi bu oyuna gelmez de rahat rahat oynarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 wolf e.t deki mi :D bizde vardık o kitlede =) son zamanlarda çoluk çocuk doluşmuştu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: benim zevkim için fazla battlefield +bfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hele ben hem Quake 3'ü hem RTCW'yi senelerce deliler gibi oynamış.. bu iki oyuna hayatını adamış bi insan nası beklemem.. ama single player'ı zaten yalan.. Multiplayer olarakta lisans istiyo.. internetten orjinalini sipariş edicez artk.. ynede Quake 4 teki hüsran gbi olmasda benm pek beklediim gbi değil.. Q3 motorunun deişmesi çok etkiliyo oyunu.. Battlefield'a benzemiş böyle.. Aim çok zor geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Wolfenstein: Enemy Territory oynayıp zevk almış kaç kişi aynı zevki ET: QW'den alır bilmiyorum. Ben hiç beğenmedim BF 2142 olmuş direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Gayet başarılı olmuş.Zaten yurt dışı pingleri eğer TT patlamadıysa genelde 75-150 ping arası oluyor rahat rahat oynanabiliyor.BFdeki sırf bayrak elegeçir sistemi yerine objective olması ve her objective in farklı classlar tarafından yapılabilmesi benim beğendiğim özelliklerinden biri.Bir de BF serisindeki her 5dk da bir artillery barrage çok can sıkıcı hale gelebiliyordu o da azalmış.Son olarak araçlar da az ama öz şekilde olmuş onu da beğendim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 codmaster said: Gayet başarılı olmuş.Zaten yurt dışı pingleri eğer TT patlamadıysa genelde 75-150 ping arası oluyor rahat rahat oynanabiliyor.BFdeki sırf bayrak elegeçir sistemi yerine objective olması ve her objective in farklı classlar tarafından yapılabilmesi benim beğendiğim özelliklerinden biri.Bir de BF serisindeki her 5dk da bir artillery barrage çok can sıkıcı hale gelebiliyordu o da azalmış.Son olarak araçlar da az ama öz şekilde olmuş onu da beğendim :). Artillery yerine her Field Ops - Opressor kendi topunu koyabiliyor hava desteği çağırabiliyor (bide ismini hatırlayamadığım strogg karşılığı var).Çatışma sistemi hiç güzel değil her silahla ağır zırhlılara hatrı sayılır bir hasar verebiliyorsunuz geniş arazi spawnkill'e yol açabiliyor(ah o sniperlar yok mu).BF2142 hala oynuyorum ve kat kat daha güzel ben paramı buna harcamazdım CrySis ve Orange Box geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar