Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kaç gündür bizde yok discovery channel. uydudan izliyoduk. ara sıra aydının kapattığı saatlerde de kapalı oluyodu ama o zama şifreli yazardı kaç gündür sinyal yok veya zayıf yazıyo. frekansı mı değişti noldu bi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dsmart tekeline aldı discovery channel'ı. bir tek kabloludan ve dsmart'tan izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ki sanırım kabloluya da hep aynı programların aynı tekrarlarını veriyolar, 2 aydır mythbusters yeni sezon filan diye reklam görüyorum ama hala aynı bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hay ben senin aydın! şu dsmart aydının elinde patlasa da bi kurtulsak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 digiturkte yok kabloda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kablo en kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Gidicem alıcam bugun Dsmart valla How It's Made serisini seyretmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kablo mu en kralı sdsa izlicek kanal yok be kabloda yapmayın etmeyin :) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kablo eskisi gibi diil ya. Şimdi Digiturk falan çok çok daha geniş kapsamlı. Kablo bi tek normal yayından iyi :P Bi de bi tek bizde mi var bilmiyorum da, Discovery'nin renkleri bi acayip. Hem çok parlak, hem de görüntü gölgeli gibi, hiçbi yazı okunmuyo. İzlediinden hiçbi şey anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aydoş ayıp ediyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: kablo mu en kralı sdsa izlicek kanal yok be kabloda yapmayın etmeyin :) abicim ben zaten 3 kanal izliyorum discovery, national bide cnbce :D üçüde cillop gibi kabloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Discovery sapıttı. Kanal zaten İngiltere de bile kendini tekrar etmeye başladı.Çıkmazdaymış sanırım. Braniac vardı o gitti onu izleyemiyorum ona yanıyorum. Kabloda da adam gibi program vermiyor kabloda eski programı dayıyorlar dsmartta yenisi var. National Geographic izleyin en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Favorim 1-National Geographic Wild 2-National Geographic normal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar