Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kaç gündür bizde yok discovery channel. uydudan izliyoduk. ara sıra aydının kapattığı saatlerde de kapalı oluyodu ama o zama şifreli yazardı kaç gündür sinyal yok veya zayıf yazıyo. frekansı mı değişti noldu bi bilen var mı?
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dsmart tekeline aldı discovery channel'ı. bir tek kabloludan ve dsmart'tan izlenebiliyor.
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ki sanırım kabloluya da hep aynı programların aynı tekrarlarını veriyolar, 2 aydır mythbusters yeni sezon filan diye reklam görüyorum ama hala aynı bölümler
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hay ben senin aydın! şu dsmart aydının elinde patlasa da bi kurtulsak ya.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Gidicem alıcam bugun Dsmart valla How It's Made serisini seyretmek istiyorum
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 kablo mu en kralı sdsa izlicek kanal yok be kabloda yapmayın etmeyin :) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 13:24 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Kablo eskisi gibi diil ya. Şimdi Digiturk falan çok çok daha geniş kapsamlı. Kablo bi tek normal yayından iyi :P Bi de bi tek bizde mi var bilmiyorum da, Discovery'nin renkleri bi acayip. Hem çok parlak, hem de görüntü gölgeli gibi, hiçbi yazı okunmuyo. İzlediinden hiçbi şey anlamıyosun.
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: kablo mu en kralı sdsa izlicek kanal yok be kabloda yapmayın etmeyin :) abicim ben zaten 3 kanal izliyorum discovery, national bide cnbce :D üçüde cillop gibi kabloda
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Discovery sapıttı. Kanal zaten İngiltere de bile kendini tekrar etmeye başladı.Çıkmazdaymış sanırım. Braniac vardı o gitti onu izleyemiyorum ona yanıyorum. Kabloda da adam gibi program vermiyor kabloda eski programı dayıyorlar dsmartta yenisi var. National Geographic izleyin en güzeli.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Favorim 1-National Geographic Wild 2-National Geographic normal :p
Öne çıkan mesajlar