Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lord Of The Spaces

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir arkadaşın fotosuna yorum yapmış.Adamın 1-2 derken acaba diğer resme ne yazmışl merakıyla tüm resimlerine baktım:) ve gülmekten yarıldık. Şaka gibi adam valla. Sonuna kadar sabredip bakabilirseniz bir bakın :)

http://murylmz.spaces.live.com/
Mesaj tarihi:
.kill

kim ultima'nın gereksiz olduğunu söylemiş böyle durumlar için çok pratik komutları var

resim 15te böyle insanların hayatta kalabilmek için edinmesi gereken temel photoshop bilgilerine sahip olduğunu görüyoruz

ayrıca kuzenleri de o şov yapan ikiliymiş adlarını unuttum şimdi ama tanındıklar baya

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Rın rın rın

said:
Millet plakadaki CC yi soruyor. Arkadaşlar ben bir fahri konsolosum!!!

[spo][/spo]

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ahah süyehl ile behsat uygur bunun kuzenleriymiş
edit: yaaa yerlerdeyim şu yoruma bakın:
Kendime o kadar aşığım ki rüyamda bile kendimi görüyorum..

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım adamın tipi var.paralıda bi adama benzio

istediğini yazar anlamıyorum ki.kendisi gibi olmayanla dalga geçme olayını anlayamadım gitti

emre altuğ cıkıp televizyonda aynada kendimi izliyorum kendime aşık oluyorum dio.bu adam niye yazamasın

adam kendine güvenio demek.yada şaka yapıo yani

he adam ben değilim.sadece dalga geçicek başka bişler bulmak lzm

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:07 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...