Lingam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bir arkadaşın fotosuna yorum yapmış.Adamın 1-2 derken acaba diğer resme ne yazmışl merakıyla tüm resimlerine baktım:) ve gülmekten yarıldık. Şaka gibi adam valla. Sonuna kadar sabredip bakabilirseniz bir bakın :) http://murylmz.spaces.live.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 http://murylmz.spaces.live.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 6 ya kadar gelebildim. daha ilerisini kaldıramam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Nejat uygur eniştesiymis O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Benim de adım geçmiş bir kaç yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Şeytan diyo kii mıncık mıncık mıncıklaa herifi yaaa allahım al beni yanına nolur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eheh ben de 6'da bıraktım, daha ötesi çok riskli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 .kill kim ultima'nın gereksiz olduğunu söylemiş böyle durumlar için çok pratik komutları var resim 15te böyle insanların hayatta kalabilmek için edinmesi gereken temel photoshop bilgilerine sahip olduğunu görüyoruz ayrıca kuzenleri de o şov yapan ikiliymiş adlarını unuttum şimdi ama tanındıklar baya [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:26 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 amaç? neden? niyeki? embesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Rın rın rın said: Millet plakadaki CC yi soruyor. Arkadaşlar ben bir fahri konsolosum!!! [spo][/spo] [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ama ben var ya beni yerim.. demiş kendileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ohahahaah..ata 5 bacaklı demiş herif :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahah süyehl ile behsat uygur bunun kuzenleriymiş edit: yaaa yerlerdeyim şu yoruma bakın: Kendime o kadar aşığım ki rüyamda bile kendimi görüyorum.. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Gün geçtikçe kendime daha fazla aşık oluyorummm yorumsuz o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 adam sırf hayatının her anını çeksin diye fotoğrafçımı çalıştırıyo anlamadımki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 haha imzalık Kendime o kadar aşığım ki rüyamda bile kendimi görüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 benim anlamadığım adamın tipi var.paralıda bi adama benzio istediğini yazar anlamıyorum ki.kendisi gibi olmayanla dalga geçme olayını anlayamadım gitti emre altuğ cıkıp televizyonda aynada kendimi izliyorum kendime aşık oluyorum dio.bu adam niye yazamasın adam kendine güvenio demek.yada şaka yapıo yani he adam ben değilim.sadece dalga geçicek başka bişler bulmak lzm [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 18:07 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: emre altuğ cıkıp televizyonda aynada kendimi izliyorum kendime aşık oluyorum dio. o da baya tırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 7 ye kadar dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Yaaaa kendimle kafayı yiycemmmm AŞIĞIM ulan ben bana.. Yazım tarzı dikkat çekici . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 abi şaka bi yana da adam harbiden problemliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Babammm Ve Aziz Amca 100. Yıl Kutlamasındayız :) Aziz amcanı yiyim senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu ne böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 aziz amca ahahahah süfermiş bu adam ya legen... ..wait for it.. DARY bir site resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar