Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 homolar evrimin sadece bir yaprağı bence.ha diğerlerine göre biraz kırışık ve yapısal olarak sorunlu ama öyle.sonuçta hormonların sentezlenmesinde eksiklik veya fazlalıktan dolayı olmuyor mu bu olay?hormonların çoğu hatta neredeyse tümü de protein yapıda olduğu için olay genlere kadar inmiyor mu?iniyor,e o zaman neyini tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bilimsel kaynaklı da olsa her zaman ırkçılığa dayanır sonu ayrımın, çok gereksiz ve üstelik tehlikeli bir uğraş olduğunu gördük geçen yüzyılda. saç konusuna gelince, saçınız sizin tercihiniz değil mi rew? herhalde keyif de alıyorsunuzdur? birisi gelip "senin uzun saçın beni rencide ediyor, kes şunu" dese, ne cevap vereceksin? "benim saçım, sanane?" mi diyeceksin yoksa kesecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 O riski bilinçli alıyosun, gidip de saçını kestirebilme opsiyonu var elinde, o yüzden kusur değil en fazla uzun saçla ve iskoç eteğiyle üsküdara çıkar naber şeker diye öpücük yollarken bıçaklanırsın ama o da kusur olmaz başka bişi olur, ya da kusur saçta değil kafanın içinde olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 e homoseksuelde bilicnli bi şekilde bu riski alıyo almıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya pırak! Uyarı: ==geçersiz argüman hatası== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Sam üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 00:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bilimsel kaynaklı da olsa her zaman ırkçılığa dayanır sonu ayrımın, çok gereksiz ve üstelik tehlikeli bir uğraş olduğunu gördük geçen yüzyılda. saç konusuna gelince, saçınız sizin tercihiniz değil mi rew? herhalde keyif de alıyorsunuzdur? birisi gelip "senin uzun saçın beni rencide ediyor, kes şunu" dese, ne cevap vereceksin? "benim saçım, sanane?" mi diyeceksin yoksa kesecek misin? Irkçılık tanımına göre değişir o. Ben ırkların "farklı" olduğuna inanırım. Irklar eşit değil denktir bana göre. İnsanlar da eşit değil denktir. Yani 170 iq lu üniv profesörüyle sokakta adam döven 60 iq lu kabadayı eşit değildir sonuçta zeka farklıdır yaşam farklıdır vs. Ama hak olarak eşittir, birey olarak eşittir. buna da denklik denir. Irklarda da aynı. Japonlarla eşitiz diyebilmek için kültürümüz, fiziksel yapımız ve inançlarımız dahil bisürü şey aynı olmalı. Onlarla eşit değiliz ama dengiz demeliyiz. Irkçılığı da eşitliğin değil denkliğin bozulması olarak görürüm ben bu yüzden de ırkçılığa dayanır demem. Saç konusuna gelince, evet kendi tercihimiz, ben de onu diyorum. Bu yüzden de defo değil zaten. İstem dışı saç uzasa ve ve hep öyle kalsa, kötü etkisi de olsa o zaman defo olurdu ama. Sokakta gördüğüm tanımadığım biri kes şu saçı rahatsız oluyorum derse "sana ne, o zaman bana bakma" derim, çünkü beni saçımı kesmeye zorlamaya hakkı yoktur. Ama burada iş biraz haklara giriyo konu dağılıyo bana göre? Ben de homoseksüel adama "git heteroseksüel ol lan!" demiyorum, nasıl yaşayacaksa yaşasın, ama bu bir defodur, miyop biri gözlük takarak yaşayacaksa mecburen bu da öyle yaşayacak, miyopluk gibi bu da defodur diyorum. Ama tutup böle radyo programıydı üni kulübüydü falan kurarlarsa komik ve abestir diorum [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:46 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Cuce üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 00:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- e homoseksuelde bilicnli bi şekilde bu riski alıyo almıyomu? Hayır? Homoseksüel bilinçsizce kendi cinsine yönleniyor. Yani "lan ben artık homo olim bari" demiyo ki adam, içgüdüleri ve duyuları öyle yönlendiriyor onu. Bilinçli değil yani. Kimse kendisi karar vererek homo olmuyo? Tercih değil eğilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rewendor da zaten gidip eşcinsellere "gidin kadınlarla sevişin" diyelim demedi ki zaten sadece bana sulanmayan eşcinsel bin yıl yaşasın dedi hehe (taraf değiştirdim çok baskı yaptığınız adama true neutrallığım tuttu) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:45 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Alışma meselesi. İnsan her türlü duruma alışabilir. Kimse bunu "isteyerek yapmıyorlar ki" diye değiştirmesin. Homo olan kendi cinsine bakmaktan zevk alıyor mu? Alıyor ise isteyerek yapıyordur. Straight olmaya alışsınlar kardeşim. İstemiyoruz homo filan. Tedavi görsünler ya da. Doğada kendi cinsin ile ilişkiye girmek diye bişe yok. İnsan zekasının yarattığı şeylerden biri. Tabi özellikle "medenileşiyoruz" diye düşünenleri kınıyorum. Medenilik zaten gaylik dimi. Gayler medeni, lezbiyenler de onlar kadar medeni. Bi biz kaldık geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 primatlardı (yanılmıyorsam) gayet erkek erkeği yapıyor diye biliyorum.yani insan zekasının ürünü değil pek.ha aynı atadan geliyoruz diyip bağlarsan da ehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Brigant şurda 3 sayfa bilimsel tartışmayı bi kalemde sildin (hatta küfürlü bi deyim var bunun için ama söylemiim diorum :) ) be abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 brigand be hiç okumamışın bence konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 9 sayfa okuması zor geldi ne diyim görgüsüzlüğüme kroluğuma bakmayın siz :) İlk sayfadaki 3-5 mesaj okudum, onlara attım cevabı, siz kaldığınız yerden devam edin :). edit: merak ettim lan bi okuyım bakaym ne varmış ne bilimseliymiş. :) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:00 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 F- tip bakteri F- tip bakteri ile conjugasyon yapıyo mu? YAPIYO MU YAPMIYO MU?! KALDINIZ BAKIYORUM (bu espri göründüğünden daha da derin aslında :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 insanlar aynı değildir ama eşittir. ben japonla aynı değilim, farklıyız. ha sokakta adam döven filan demişsin o bambaşka birşey, insan modeli olarak alamayız onu. işte dediğim gibi farkında olmadan ayrımcılığa ve hatta ırkçılığa varırsın, en nihayetinde nazi güdümlü bilimadamları da insanlar bu farkları ayrımcılığa temel olarak kullandılar. insanlar sanıyor ki çok uçuk olmak lazım ırkçı yaklaşımlarda bulunabilmek için, halbuki sokağa çıkıp basit bir anket yapsan tonla insan ayrımcılığa dayanan cevaplar vereceklerdir. o nedenle bir de üstüne "evet bilim de farkların böyle böyle olduğunu söylüyor" diye çıkarsa birileri, aslında medeni saydığımız insanların nasıl da potansiyel birer ırkçı olduklarını farkedebiliriz. yoksa farklar elbette vardır. zenciler koşu sporlarında herhalde şans eseri koyup geçirmiyor diğer ırklara? ama "bilim zencilerin daha dayanıklı olduğunu kanıtladı" demek çok tehlikelidir. daha dün alakasız bir konuyu incelerken bir kkk sitesine denk geldim. onlar da kendilerinin haklı olduklarını birşeylere dayandırıyorlar, onlara bilimin destek vermemesi gerek. işte burada da "bilim homoları defolu buldu" diyebilmek için ciddi kanıtlar lazım. yoksa sadece eline koz verirsin bazı 'defolu' insanların. o kanıtlar da yok, olacak mı onu söylemek için de erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bide yobazlara bok atarlar. Herkes benim dogrularima gore yasasinciliktan tiksindigim kadar yobazlardan tiksinmem. "Gay istemiyoruz tedavi olsunlar" diyenlerin, "dinsiz istemiyoruz imana gelsinler, bizim gibi yasasinlar" diyenlerden ne farki var? Sana gore yanlis onlara gore dogru... kendi dogrularindan baska dogru yol, kendi tarzlarindan baska saygi gosterilecek yasam tarzlari yok bazi ego-manyaklarin... [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:04 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sina, homolar birbirini yaparken onun dna sından parçalar alarak üremek için yeni kombinasyonlar oluşturuyor di mi? kutluyorum bu sığ esprinden dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: "Gay istemiyoruz tedavi olsunlar" diyenlerin, "dinsiz istemiyoruz imana gelsinler, bizim gibi yasasinlar" diyenlerden ne farki var? Dinsiz insanlar midemi bulandırmıyo ama gayler bulandırıyor. Ondan dolayı diyorum. Bana zararı var. Özgürlükleri midemi etkiliyor. Özgürlükler başkasının özgürlüğünü kısıtlamadıkça özgürlüktür dimi. Benim midemin özgürlüğü ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sam dediklerinde katılıyorum sana Zaten o yüzden dedim. "Hiçbir bilimadamı tutup da kesin olarak kanıtlasa bile homoseksüelliğin defo olduğunu söylemez" diye. Nasıl siyahilerin daha gelişmiş koşu kasına, beyazların daha gelişmiş yüzme kasına sahip olduğunu söylemiyolarsa aynı mantık. Bunları söylemeleri bana göre ırkçılık değil. Ama dediğin gibi insanlarda ırkçılığı da tetikler. Bu yüzden bilimsel oalrak kimse bu açıklamayı yapmaz, benzer açıklamaların neler tetiklediği ortada şimdiye kadar. Bu açıklamanın kendisi ve ırkların ya da insanların farklılıklarını (birbirine göre avantaj dezavantaj oluştursa bile) kabul etmek ırkçılık oluşturmaz ama bana göre. En fazla ırkçı düşünce ve eylemleri tetikleyebilir. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:11 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hemen size canlı örnek olayım: yahudilerin beyinlerini alıp kendi beynime yapıştırcam cyanoacrylate ile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahaha ama sora paragöz de olursun sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ya bi de şey var aslında siz bilmiyosunuz. Böyle ciddi bilim adamları birşeyi açıklamaya korktukları zaman "isviçreli bilim adamlarının yaptığı testler sonucu" diye açıklattırıyolar, kimse ciddiye almıyo ama bilinç altına yerleşiyo insanların. nası teori? [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hmm mantıklı da çaya atılan şekerin kaç derecede düzgün karışması için kaç dakika karıştırmak gerektiği tablosunu yayınlamak nasıl bir risk taşıyo da onlara yadettiler diye sorasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 onlar gerçek isviçreli bilim adamları işte takma isim olup olmadığını araştırmanın dünyaya etkisinden anlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 valla konunun hepsini okumaya üşendim o yüzden baştan belirtiyorum sonra nerden geldin dayı diye serzenişte bulunmayın, rew demiş ki benim için hastalıkla aynı bişey elbet buraya katılıyorum ama gaylerin birbirlerini toplumdan soyutlamaya çalışmasını şuna bağlıyorum ben normalde bir insana gay olduğunuzu söylediğiniz zaman aşırı tepki alıyorsunuz, yani bunun tamamen gay olan insanların tanışması kaynaşması için yapılan bir aktivite olduğunu düşünmekteyim ayrıca ben hastalık olarak görmekle beraber medeniyet çerçevesi içersinde incelenmemesi gerektiğini düşünüyorum en azından ben dostça bir tavır sergilemiyorum gaylere karşı benim görüşüm bu içimdeki homofobi aşkı bambaşka dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar