Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rewendor "ben evrimsel olarak defolu değilim" dedi ben de parmağımla gösterip dalga geçtim "defoluuuu defoluuuu" diye. özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 değilim..! Değilim..! Kendi çapımda bilinçli ve seçici bir çok hücreliyim ben! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evrim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sadece Chuck Norrisin yaşamasına izin verdigi hayvanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 escinsel radyodan-->evrime uzanan bir topik.rte 'ye kim baglıcak muhabbeti onu merak ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Pyro konuştu: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 resimdeki değilim,kanıtlayacak bir çok neden var.zaten tek ortak yanımız kel olmak resimdeki ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 10 dakkadır konuşuyoruz bir kere Atatürk demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yalnız şaka maka ne kadar çok homofobik varmış burada.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 homofobi değil yahu? bilimsel düşünce sadece :) Yoksa ne korkacam homodan, en kötü niyeti bozarsa kafasını kırar geçerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Tartışmak hakikaten anlamsız. Yalçın Küçük misali salladığınız acaip teorilerinizi bilimsel formata sokup hariçten gazel okuyorsunuz. Bilim adamlarının yıllardır araştırıp hala kesin bir cevap bulamadığı birşey için "antik yunanda nüfus kontrolü için başladı, ondan sonra öyle kaldı" (komediye gel yarabbim) ya da "psikolojik bozukluk, hormon bozukluğu, gen bozukluğu, toplumsal baskı, topu küçükken bahçeye kaçtı tadını beğendi" falan diye hemen kestirip atabiliyorsunuz. "Ben tercihim gereği çocuk sahibi değilim, onun için eşcinseller defolu, ben değilim." Var mı hakikaten eşcinsellerin tercihlerinin "bilinçsiz" olduğunu gösteren bir araştırma? Daha eşcinselliğin sebebine kimse açıklama getirememişken nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz? Birçok ülkede eşcinseller evlenebilmek, evlat edinebilmek için mücadele veriyor. Bunu da gidip "beynin evrimle çelişmeme isteği" gibi nedenlere bağlayabiliyorsunuz kolayca. Var mı hakikaten bu konuda bir araştırmanız? Her mesajda "bence" var. Tek kaynak bu. Klavye başında ne güzel çözdünüz iki dakikada eşcinselliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 homosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rewendor sana yönelik değildi, ciddi homofobi kokan başka mesajlar geliyor arada tek tük eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 +rep De zaten amaç tartışıp sonuca ulaşmak.Kaynagı olan varsa koyar demekki yok.Bizde klavye başında çözeriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 iranida sokalim isin icine simdi iranda seriat hukumleri geregi gaylik yasak yakaliyinca ya olduruyolar kirbacla yada pipisini kesip topluma geri kazandiriyorlar homofobikleride iran a yolliyabiliriz artik yane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Sevgili paticik kullanıcısı werewolf, Oho anlamadım ben herkese laf tıkıştırmışın. Zira genetik ve sosyolojik koşullandırma temelli olabileceği düşüncesini bizim okulda yapılan bazı psikoloji deneylerine bağlarken (her ne kdar bir kere olsun kanıt kelimesini kullanmış olsam da yanlış olarak) bu deneyler sonucu kendi açımdan edindiğim bir fikir olarak açıkladım. evrim-adaptasyon-beyin üçlüsü hakkındaki fikirlerimi ise lise 3ten başlayarak evrim ve ahlak felsefesi gibi konular üzerine okuduğum bir çok kitap üzerine oluşturdum zira bir genetikçi olduğum için de evrimin mekanizması (hatta moleküler mekanizması) hakkında hatrı sayılır bir bilgiye de sahip olmanın yarattığı koşullar altında haklı olarak bir fikre sahip oldum. Bunca şeyi okuyup zaten bir fikir oluşturmasaydım moron olmam gerekirdi. Ben de oluşturduğum fikirleri argüman olarak sundum. Dolayısıyla (yazdığın yazının içersinde bana da gönderme olduğu için) bana yapılan bilgisiz fikir sahibi olma suçlamasını kabul etmiyorum. Verdiğimi fikirlerin hepsinin geldiği temeli az çok belirttim görüldüğü üzere. Ha ama kütüphane değilim tabi okuduğum tüm kitapları veya bu fikrin bende oluşmasına sebeiyet veren her örneği tam detayı ile hatırlamam mümkün değil. Ha aynı şeyi ben de bir kaç sayfa önce yaptım ama bunu abi siz "eşcinselliği bitirmezseniz insanlar buna özenir gider eşcinsel olur çünkü eşcinsellik sonradan gelişebilen bir hastalıktır" gibi temelsiz argümanlara yönelik yaptım bunu. Zira benim yazdığım yazıların tümünü okuduğundan şüpheliyim. Neden soyolojik ve neden genetik etkili bir durum olabileceğini saygın bir üniversitenin psikoloji bölümünde bunu açıklamak amaçlı yapılan model bir deneye dayanarak açıkladım (tek fazlası dediğim gibi kanıt kelimesiydi). [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:24 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Werewolf naptın sen yaw? Fazla demogoji yapmışsın. Kimse eskiden zorla oldu antik yunanda şimdi de var kaldı demiyo. Sadece o zamanlar da vardı denmiş olmasının en büyük sebebi zorlamaydı dedik. Konuya gelince herkres fikrini söylüyo bilgisini söylüyo burada tartışma yapıyoruz. Zaten kimse kesin olarak böyledir demiyo. Ama mantıksal olarak da bizim dediğimiz şey en doğru seçenek. Bilim adamlarından zaten kesin bi cevap bekleme. Böyle bir konuda verecekleri kesin cevap muhtemelen homoseksüelleri ayaklandıracağından ve büyük huzursuzluk yaratacağından asla kesin olarak bizim söylediğimizi ya da benzer bir şeyi de söylemeyecekler. Ortada belli başlı örnekler de mevcut mesela ırklara göre zeka dağılımı araştırmasının sonucunun anında gözden kaçırılması vs gibi. Kaldı ki mantıksal olarak bizim ulaştığımızdan daha iyi bir sonuç koymamışsın ortaya, öyle değilse böyledir dememişsin. Şu da olabilir dememişsin. Tek yaptığın mantıklarıyla bir yerlere gelen insanları topa tutmak olmuş. Ne bu şiddet anlamadım ki... Pyro haklı desem, homoseksüel olsan bile bu kadar şiddetli tepki abes bana göre. Ben de miyopum mesela ben de defoluyum başka bir açıdan. Böyle gocunmaya ne gerek var kim mükemmel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yahudiler tabi ki en zekiler hehe adamlardan sürekli dünyayı değiştiren bilim adamları çıkıyo lan çok kıskanıyorum, allahım ben de bi tarafımı yırtıyorum bilim adamı olcam diye [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:28 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ben mükemmelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bide "sex üremek içindir" durumuda garip bişey aslında, doğada tonla memeli özellikle kedigillerden, erkekler cişleştikten sonra bakmıyo yavrusuna cekip gidiyo yavruya dişi bakıyo kendisine sürü oluşturma otorite olma derdide yok bu hayvanların, yalnzı yaşıyolar, ama işte 100 tür hayvanlardan sadece sex'ten zevk alanlar dolayısıyla sex yapmak istiyenlerin türleri hayatta kalmış. Yoksa bir gün gelirde sexten zevk almıyan bir cita peydahlanırsa mesela veya bi jaguar bu hayvanlar cifleşmiyecekler veya cifleşmeyi deneyip bırakıcaklar, cunki +sı olmadığı halde cok enerji kaybına sebep olan bi işlem sex (zevk dışında eğer yalnzı takılıyosan) yanı bu hayvanlar için sex üremenın yolu değil zevk almanın bi yolu biğğnnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 @Ardeth: İşte bunu sen dersin de bi bilim adamı utopyalılar zeki ama distopyalılar (buraya istediin ülkeleri koy) daha aptal, aha bunlar da IQ ortalamaları, bilimsel kaynak ve araştırmalar derse olay çıkıyo o yüzden demiyolar :) Bu da aynı işte :) Geçen gün tarih derneği başkanı mı ne ülkedekilerin ırsi geçmişi hakkında bi araştırma sonucu çıkardı ortaya yer yerinden oynadı doğan tepki çığ gibi. Bi de bunu dünya çapında yaptığını düşün bak bakalım nolcak :) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:31 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kusur demek yanlış bence ya, benım sacım uzun mesela senınde uzun rew, e toplumda erkeklerin kısa biz uzatmaya karar verdik kusurmudur bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evet tabi burda ayrı bir toplumsal konuya giriyoruz, medyatik açıdan otoritesi ve gücü olan insanların üzerlerine aldıkları sorumluluklar (bakalım ne kadar alakasız bir noktaya varabileceğiz, konu uzayını keşfetmek istiyorum, bildiğiniz uzay değil lineer cebirdeki uzay o_o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Cuce üye § 09 Eylül 2007, Pazar - 00:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kusur demek yanlış bence ya, benım sacım uzun mesela senınde uzun rew, e toplumda erkeklerin kısa biz uzatmaya karar verdik kusurmudur bu şimdi? Bilinçli yaptığımız için ve bize bir dezavantajı olmadığı için kusur değil. Ama mesela senin benim saçımızı kesemeseydik kesmeye çalışan makası kırıp uzasalardı, ve o uzun saç yüzünden bi dezavantajımız olsaydı (mesela ne blim kızların kaçmaları ya da vay satanistler diye taşlanmamız falan gelio aklıma da işte hayatımızı devam ettirirken eksiklik katacak anlamda bi dezavantaj :p Mesela nasıl olcak deme de o saç uzun diye nefes almakta zorlanıyosak veya yemek yiyemiyosak, saç da kesilmiyosa dediğim gibi) evet kusur olurdu :) Şu anda gidip bi berberde istediğimiz gibi kestireceğimiz için kusur değil [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:37 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ama üsküdarda uzun saçlıları pıçaklıyolarmış. bu riski göze almak defo değil mi O_O; (bastır cüce sıkıştırdık sanırım) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar