Charsi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: 8 milyon açık büfe çin yemeği? Hmm Sınır falan yok dimi böyle kandırmaca? Sömürürüm çünkü. Eşşek peniside veriorlar herhalde merak ettim 8 ytlye açık büfe çin yemeğinin ne şartlar altında yapıldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: newdonis üye [şikayet et] § 13 Eylül 2007, Perşembe - 05:24 [ özel msj ] piizden sonra çok iyi gidiyo eskişehir piiz mi? sonra taksim burger var kızılcıklıda orda mı yiyon ıslak hamburgeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şu adresleri ya da tarifleri verebilirseniz deniyelim bizde merak ettim şimdi iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bugün yedim kızılkayada iftarımı orda yaptm=) bol yağlı ıslak cıvık cıvık küçücük bişi ama olsun ekmeğini ısırıosun önce böle tatlımsı bi tat gelio çok değişik süper bişi bayadır yememiştim iyi oldu.Taksim Kızılkayalar meydanın orda görürsünüz hemen tarifinde bişi yok yani ekmek ve köfteden olusuo işin sırrı galiba sosta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yok abi tarif derken mekan tarifi demiştim. ok teşekkür ettim :) yiyeceğim gidip en kısa zamanda :) çılgın dürümcü nerede? bambi taksimde var mı? [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 18:29 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 nasıl yenir bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bambi taksimde var . meydandan tünele doğru yürürken solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bambi sıraselvilerin girişinde hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 çılgın dürümcü bambi'den 3 önceki dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bende şimdi okudum,evet yazdığımdan bişi anlaşılmıo =) noktalama işareti kullanmaya başlayayım bundan sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kızılkayalar en iyisidir. ama bazen gidip memiş te de yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 canım istedi lan. ekşilimon'dan çıkar gece 4 te yerdik 5 tane of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yemeyin şu pis şeyi ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kızılkayalar ve öztürkler bu konuda gerçekten çok iyi. ancak buralara gittiğimizde dürüm yemeyi de ihmal etmiyoruz sevgili seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bir Ankara lı olarak ilk gördüğümde tiksinmiştim, son gidişimde kesin denicem diye gittim Kızılkayalar a ve öyle ahım şahım birşey olmasa da, "parasız kaldığın günlerde yenir" düşüncesi yerleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ismi çok kötü ya ıslak hamburger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dreagloth said: Bir Ankara lı olarak ilk gördüğümde tiksinmiştim, son gidişimde kesin denicem diye gittim Kızılkayalar a ve öyle ahım şahım birşey olmasa da, "parasız kaldığın günlerde yenir" düşüncesi yerleşti.İstanbullu olarak fikrini paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bambi pek tırt bir mekan (taksim'deki), ki müşterisinin üstüne yürüyüp saldırıcak moronlukta insanlar çalışmakta, sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kasarlı kokorec cok cilgindir.ama ayıkken yemeniz alacagınız tadı cok cok etkiler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sirkecideki Şen Büfe yargılar xD . Ne yapıyorlarsa güzel yapıyorlar. Sanırım ilk kaşarlı dürümü onlar yapmıştı. Ha bu arada otel olmadan önce ilk Öztürk Büfe vardı, sirkecide köşede oradan sosisli, tost vs. yiyerek büyüdüm, sonra Şen Büfede yiyerek geliştim xD . Kızılkayalar da çok iyi yapıyor (ıslak hamburgerde bir numara zaten) herşeyi ama mekan daracık, ben de öyle gezerek millete göstererek vs. yemek yemeyi sevmeyen birisiyim. Oturup geniş geniş yemek isterim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 İlk kaşarlı dürümü bambi yaptı diye biliyorum, gerçi şimdi rezil etmişler. Islak da kızılkayalar'dan başka yerde yenmez, yenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Etiler Marmaris Büfe tabikideee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sırf denemek için antrepo dan meydana yürüdüm. fena değil fakat çokta tutmadım yaw :( sanki birşeyleri fazlaydı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu topic kalkmalı bence (td) adını söylerken bile ağzım sulanıo, tokken bile 4 tane yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yatıcam şimdi, açım ulan! acıktırdınız beni leylaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar