Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 (Hastasıyız) İstanbul'da en iyi , en meşhur ıslak hamburgerci hangileridir efendim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kızılkayalar'ın hamburgeri bambi'nin dilli kaşarlısı veya kaşarlı kokoreç'i çılgın dürümcü'nün çılgın dürümü [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 13:54 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kaşarlı kokoreç? vay. kızılkayaların hamburgeri evet, başka hiçbiri yaklaşamıyor yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bambinin kaşarlı dürümünü yedim ilk başta tadı çok güzel geliyor da,çok ağır bişey o. Miğdem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bambi'nin döneri pek iyi değil zaten diğer yukarıda belirttiğim ürünlere yönel =) hamburger'de kızılkayalardan şaşmamak lazım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 izmirden geldigimizde herkezin dilinde kızılkayalar vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Islak hamburger nedir ya? İstanbul'da ne kadar fantazi yiyecek var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 en az 15 senedir olan bir şey ıslak hamburger =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 buharlı bi kabinin içinde duruyo bu hamburgerler sürekli ıslanıyo işte bol sosluda bişi ağzın burnun heryerin kirleniyo yediğinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 suyla islatmıyoruz hamburgerı naaptınız... sosla ızlanıyo kuramsın diye alttan sıcak üstü sağı solu cam bişeyin içinde duruyo böle 60x60 kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ii de o buhar ıslatmıyo mu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bide sarmısak koyuyu imansızlar, ama acaip güzel taa taksimden dolmuşla eve kadar getiridim zamanında teyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 buhar yok abı kendi sosu işte o zaten icerde buhar yok yanı fazldan eklenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ilk kez duydum ıslak hamburger ne ya df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hmm anladm genel kültürümüz gelişti teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lan böyle şeyler de hep istanbulda oluyo. şehir uyanık dolu, adamın biri gevşemiş, ıslanmış, yavşamış bi hamburgeri kakalamış, sonra moda olmuş. millet de yiyo aa ıslak hamburger aman tanrım çok kuul hem ıslak hamburger yiyim hem de bukowski okiyim hahayt. [spo]şaga diom lan yemedim hiç güzel bşidir belki.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya şimdi öle ıslanmış ekmek gibi olmuyo zaten gayet süper bi tadı oluyo, sarmısaklı bir sosu var zate dolu dolu tadı olan bişeydir kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ağzım sulandı ya, şu İstanbul'a bir dönsem de artık yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 görünüşü ile tadı bu kadar tezat olan başka bişe yoktur herhalde çamur gibi vıcık vıcık ama 5 tane rahat yiyosun zevk veriyo adama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 [spo] [/spo] kızılkayalardan =) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:38 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sipariş veriyim dedim sonrq vazgectim gidicem alıcam 3 tane hem hava almış olururm ohh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ıslak hamburgeri sevmiyorum ayrıca cevahir de 8 milyona açık büfe bi çin lokantası açmışlar var yaa herşey var börekler çörekler suşiler etler makarnalar pilavlar salatalar deli oluyorum oraya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 8 milyon açık büfe çin yemeği? Hmm Sınır falan yok dimi böyle kandırmaca? Sömürürüm çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 [spo][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/6651/109603704ff0fe3d587orh3.jpg" alt="" />[/img] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 kızılkayalar. olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar