Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Çok geçmiş olsun abi =( Umarım düzelir hemencecik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: Mortis 1 Ekim 2007, Perşembe - 15:06 tarihinde demis ki: peki normal fonksiyonlarını yapabilio mu ? bi sorun var mı kullanımında? tam kapanmıyor parmak yani nasıl diyim parmağımı avucuma değdiremiyorum,yumruk falan yaptım mı havada kalıyor yani biraz=)o nedenle otobüste falan tutunurken bi parmak eksik tutuyorum da şu an görüntüsünün düzelmesinden başka istediğim bişey yok açıkçası..derisi soyuluyor hafif hafif tamamen bi soyulsa da kendine gelse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 of of acil şifalar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 içim gidiyor şu topiği okurken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Yau kutulu sen hala veziroğlundamısın görmüyorum yukarda, bakıcam parmağına ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: kingpin 2 Ekim 2007, Cuma - 17:25 tarihinde demis ki: içim gidiyor şu topiği okurken :( üzülme yavrucum yerim seni :cicek: muhallebi veziroğlundayım evet.bu hafta umuttepede olabilirim ama müzik kulübü standında.. bu arada parmağın görüntüsü %75 insanileşti.avuç içi hatta normal tamamen az bi yamukluk dışında,derim soyulmaya başladı sonunda. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 00:42 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 süper süper. hiç olmamasından iyidir. bknz: polynna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 yo öyle değil durum pek..tam dikiş yerine bişey çarpması dışında sorun yok acı yok görüntü bozuktu biraz o da düzeliyor..max 4 ay içinde normale dönecek. bu arada yukarda parmağım kapanmıyor demiştim an itibaryle o da oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 cok iyi yaw cok gecmiş olsun iyilesiyosun ya gerisi onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Olum sana Blade Spirits atmışlar lan..Regleri yanasıca,fizzle alasıca şerefsizler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 parmak sargıdna çıktığı gün acayip bir makineyle fotolamıştık eni geldi fotolar..ilk görüntüler!! =) [spo=parmaktan şok yaratıcı ilk görüntüler] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 cok geçmiş olsun abi , iyileşmiş ama baya,sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 of. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oha korku filmlerindeki parmaklar gibi çıkmış resimlerde. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 üçüncü resmi dün mü ne çektim araya karışmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 çok çok geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Üzüldüm dostum çok geçmiş olsun.. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 abi baya gecmis cok iyi bence su anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar