RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 [spo][/spo] Dünya 90'ların başında stereogram ile tanışıp bu çılgınlığına kapıldı. Bu resimlere şaşı bakarak 3 boyutlu arka plan imgeleri görebiliyorsunuz. Resimler Görebilmek İçin İki Yöntem; GERİ ÇEKİLME : Bu metotta önce ekrana iyice yaklaşın. Burnunuza odaklayın gözlerinizi ve yavaş yavaş uzaklaşın ekrandan. 10-20 cm. uzaklaştığınızda hafiften bir derinlik yakalayacaksınız. Bundan sonra o derinliğe odakladığınızda kendinizi resmin o üç boyutlu dünyası içinde bulacaksınız... YANSIMAYI KULLANMA : Bu metot uygulama açısından en kolay metotlardan biri. Resme bakarken ekranın ardında oluşan yansımanıza odaklanınız. Kendi görüntünüze odaklanırken resim içindeki derinliği de yakalayacaksınız, Daha sonra yakaladığınız derinliğe odaklanınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 eeh gözlerimi mi bozcan be o_O [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ahaha insanları öldürüyorum resimlerle, milleti şaşı yapıyorum napıyorum lam ben bu akşam böyle.. o_O [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 03:55 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 o değilde ön tarafta bi adam çıkıo ama adamdan da upuzun sivri bişi öne doğru uzanıo? yanlış mı şaşılaşıyorum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Orak vs. türü bişi var elinde haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 korkuluk/adam gibi bir şey var yanında da tilki/köpek gibi bir yaratık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 orak değil sanki kolunu ilerimi uzatmış ne? omfg nazi strikes back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 3D oluyor herifin surat.. Hmmm ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben hiçbir zaman beceremedim bunu, bıraktım. naçizane fikrim "hank'in kıçını öpmek" hikayesinin esin kaynağı olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ya bi bok anlamıyorum ben bunlardan kaç yıldır denerim hala göremiyorum. koymayın böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Suratların olduğu resim kolay anlaşılıyor da ilkini kavrayacağım diye göbeğim çatladı. Sağda tilki benzeri bir hayvan, yanında da uzun sopalı (orak mı göremedim tam) bir amcam var. Yalnız o görüyü bir kere kavrayınca insan kendini Alice harikalar diyarından gibi hissediyor =) Edik: İlk resmi göremeyenler, otlar yerine ağaçlara odaklanırsanız daha kolay oluyor gibi geldi bana. Edik 2: Bu da benim yaptığım (daha doğrusu yazdığım) bir çalışma. Bulun bakalım ne var =) [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 09:26 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bişi göremiyorum lan gıcık oldum, ağaçta adam var ayrıca düz bakarken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ilk resimde kirin var. bi de sahibi olduğunu sandığım tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben bunları yapiodum be.. tey teyy 7-8 yil önce aktüel dergisinde falan verirdi son sayfada. ama monitörden yapmaya çalişmak hakkatten acı verici. üstüne başarisiz olmam x2 acı verici. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:38 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Yalnız suratlar Stereogram değil sanırım fakrlı bi mantık var orda, yanı evet oda bi patern aslında ve evet paternlerin süt üste binmesinden 3d görüntü elde ettiği için stereogram diyebiliriz ama patern'ın boyutu bıraz büyük kacıyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 harbiden eskiden her gazatenin, derginin en arka sayfasında olurdu bunlardan. hep bakardım evde kimse göremiydu ben görüyodum. ama o derinliklerden pek ne oldugu anlasılmıyo. sadece ilginc 3 boyutlu bi resimmiş gibi görünüyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ilk resim ubermiş ama odaklanması çok zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 @pekaziz Pati yazıyor şirinmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ppppaaaattttiiii gibi bir şey grdüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 küçük harflerle italik pati yazıyor :) pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arkadaş şaşı bakıcam diye gözlerim ağrıdı be. Bırak göremedim de bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ya aktüelin son sayfalarında olurdu . Yapıodum önceden ama mönitörden dolayı sanırım beceremedim. rahatsız ediyor mönitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hiro gibi odaklandım beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 peki bunu hangi programda yapıyoruz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 paint :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar