Xaero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Akşam arkın evde wowda raide attıktan sonra eve gidioduk birden tuhaf görünümlü bi hatun gördük sokakta arkadaş birden "karıda bug var" dedi. Bi anlık sessizlikten sonra 5 tane sap dönüp hatuna bakarak gülme krizine girip hatunuda krizlere soktuk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 HAHAHA AHAHA AHAHA AH AA HAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 herkes wow oynuo zaten memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 wow oynamaktan ziyan olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 beyni sulanmış milletin yaaa. çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 e sizde bug olmasın. oyna oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bir arena bug bulmuşuz süper. Vanish atan rogue'un diminishing returns sıfırlanıyor. Bir daha sheep yapıyorsun yine 12 saniye oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yine bi dobera bugı vardı serverın henderesi koxlandı adamın manalar falan sıfır hepimiz yerlerdeyiz büyü falan yapamıo epicler mountlandı huturoplar cexlendi falan ahahah ne gülmüştük. harikasın wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 uo zamani biz de yapardik tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Zamanında babamla maç izlerken "Adamlar ne kadar gerçekçi yapmış" cümlesi ile durumumun ne kadar vahim olduğunu belli etmiştim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 arkadas yolda hayvan gibi "abiii bu şehrin kizlari bugli yaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diye bagirmisti.. biz ilk aradan sola donduk o duz devam etti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ehehe merak ettim kimin bağırdığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Buglu olsun da karşılık versin , ben ona da razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Elmacık kemiklerim eridi yahu gülmekten. Nasıl uyarlayıvermiş hemen wow u gerçek hayata. PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sen de PES i uyarlamaya çalışıyon hehralde, büyük harfle yazaraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Vurgu aga o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 arkadaş dokundurma, mübalağ ve ironi sanatlarını harmanlamış orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçen bira alacaktım dışarı çıktım. cebimde 5 mılyon para var falan. tam yoldayım dedim ulan şimdi bira mı içcem şu bakkala gireyim ülker yeni bi kek çıkartmış magma die ondan alayım artan paraylada abur cubur dayarım dedim. girdim dediğim gibide yaptım aldım hepsini geri döndüm eve çıktım falan çay yaptım 3 kişi yedik bi güzel. sonra ana güzelmiş lan bu kek dedik sırıttık hafiften. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar