demonizer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bir kaç tane sorum olacak. bende 4 tane t1 1 tane t2 set var şu anda. ama görüyorum ki kimsede yok galiba artık :) neyse benim soracağım soru o t1 ve t2 setleri insanların ne yaptığı bankaya mı attınız dis. enchant mi yaptınız vendora mı sattınız? sadece eski epic ler değil mesela eski fire - nature vs.. resistance lı yeşil-mavi itemlar..? bunu soruyorum çünkü satacağım biraz sonra hepsini :) sonra pişman olmayayım dedim. Bir de artık eski instance lara girilmiyor mu? ne bileyim MC-BWL-ONYXIA tarih mi oldu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 de -> nexus shard nexus shard -> small prismatic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Bankarda tutuyorum ben, eskiden ne zevkliydi oyun hesabına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Satılır mı onlar yav! Kıytırık SSC'den aldığımı satarım, 1.5 yıl emek emek toplatığım staff of dominiance'ı satmam. Üç beş nexus için satanın da aklına şaşarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 yeşilleri res itemları falan sat tabi hepsinin daha iyisi geldi. Hatta de sonra ah. Düşük lvl zamazingolar bazen enc kasanlara iyi paradan satılabiliyor. Ama t2 3 falan elinde dursun, geçenlerde bi upgrade geyiği döndü wotlk ile birlikte onları upgrade edebilirsiniz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 t1 t2 full bankamda duruyor :D hatta enchantımı hala 300 yapamadıgımdan bazı healıng ıtemlerımde duruyor :P healıngler de olurda t1 t2 yı edemem gecen giydim :D geyigine nax yaptık sarı cocuk jony dıyte dolandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 naxx itemları dahil vendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Nasıl satılır onlar yav, taş çatlasa 2 tane 2 slotluk çantaya sığıyor tamamı. Yazık cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sevmediğim avenger ve lawlbringer'ları sattım, zaten tamamlanmamıştı. lightbringer'ı üzülerek sattım. :/ field marshal's aegis ve judgement halen duruyor ama, en sevdiklerim onlardı zaten. oyunu bırakmadan önce field marshal's giyip elime de r14 claymore'u tekrar alacağım, öyle dursun char. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 De -> Alt char -> bank. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 23:53 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "DELETE" en büyük hazzı bu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bende de full t1 8/4 t2 vardı aq20 dropları zg itemleri.. hepsi duruyordu char ı oyle sattım.. satarken süs oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar