Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Poison Inc | Ultima Online Server

Override

Öne çıkan mesajlar

insanlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar,ama eksik ama fazla.yanlışlarını göstermek,yapıcı eleştiriler yapmak yerine ; '' çalmışsınız lahn '' tarzı postlar atarsan,adama geçmişine baksana bi derler.nerden geldiğini unutmamak lazım.

tabi ülkemizde mevkii sahibi kişilere yalaklanmak moda olduğu için,sunucusu tutmuş birine ben bunu hatırlattığımda bana laf sokmaya çalışmanı gayet normal karşılıyorum :) (bknz: savunma içgüdüsü)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Lucas yukaridaki mesajimda seninle ilgili bir konuya deginmedigimi hatirliyorum. cevap yazarken hangi albertten bahsettigini bilmiyorum fakat, o sunucular ile ilgim yoktu. mesajim override'aydi, sanirim demek istedigimi anlamistir.

mesajlarimizi gonderirken; konuyu, mesajlari iyi okuyup o sekilde yorumlayalim.

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Albert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
§ 26 Eylül 2007, Çarşamba - 22:51 tarihinde birileri demiş ki:

insanlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar,ama eksik ama fazla.yanlışlarını göstermek,yapıcı eleştiriler yapmak yerine ; '' çalmışsınız lahn '' tarzı postlar atarsan,adama geçmişine baksana bi derler.nerden geldiğini unutmamak lazım.

tabi ülkemizde mevkii sahibi kişilere yalaklanmak moda olduğu için,sunucusu tutmuş birine ben bunu hatırlattığımda bana laf sokmaya çalışmanı gayet normal karşılıyorum :) (bknz: savunma içgüdüsü)

"çalmışsınız lahn" tarzı postlar atan Albert oluyordu,yalınıyor muyum?(evet bilerek yanlış yazdım)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sevgili Renewuo oyuncuları

Size daha kaliteli hizmet ve oyun anlayışı sunabilmek adına sunucumuzu
kendini kalite konusunda ispatlamış ve farklı bir Ultima Online deneyimi sunan
Curse Ultime Online sunucusu ile birleştirmek için ortak bir çalışmaya girdik.

Hesaplarınız ve karakterleriniz isteğiniz doğrultusunda Curse Ultime Online oyun sunucusuna aktarılacaktır.

Hesaplarınızın aktarımıyla ilgili irtibata geçebileceğiniz msn adresleri:
insan[at]curse.gen.tr
mono[at]curse.gen.tr
nedra[at]curse.gen.tr
reis[at]curse.gen.tr
ve eğer biliyorsanız kendi özel msn adresimdir.

Ben orada yeni çalışma arkadaşlarımla beraber size hizmet etmeye devam edeceğim.

Saygılarımla Reis
www.curse.gen.tr

zuhaha
işte böyle böyle içine ettiniz bu uo olayının
bu ne ya 1 ay olmuş reklam yapalı kapamışsınız
açmayın kardeşim beceremeyecekseniz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...