Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 cure bassak gider misin arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Benim hiç cure potum olmadı ki ağbi (fakir ama gururlu şövalye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oof off...yıl 2000 askerden yeni dönmüşüm hikayesi oldu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Uo alemine Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sene olmuş 2007 hala uo serverı açmak biraz mantıksız gelmiyor mu size de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 mantıksız az kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 mumu herşeyiyle hazır kaç tane oyun var açılabilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Uo kadar içinde iletişimin bu kadar geliştiği bir oyun yok bence.Yıl 2015 olsun.Gene bu oyun olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 @Voys Türkçede kullanımı için yanlış dediğin doğrudur, diğeri yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 calinti ordan burdan bulma scriptlerle sunucu acilirsa, (bkz: $ekil a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 siz elpida INC'i ilk açtığınızda bütün scriptleri kendiniz yazmıştınız zaten,slayertr'den çalmamıştınız dimi pardon hatırlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 oo laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 insanlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar,ama eksik ama fazla.yanlışlarını göstermek,yapıcı eleştiriler yapmak yerine ; '' çalmışsınız lahn '' tarzı postlar atarsan,adama geçmişine baksana bi derler.nerden geldiğini unutmamak lazım. tabi ülkemizde mevkii sahibi kişilere yalaklanmak moda olduğu için,sunucusu tutmuş birine ben bunu hatırlattığımda bana laf sokmaya çalışmanı gayet normal karşılıyorum :) (bknz: savunma içgüdüsü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yoo ben öylesine söyledim, tanımam etmem, elpidayı da sevmiyorum zaten. niye yalakalanayım ki, bir tek elpidanın mı çok playerı oldu? bizim de olmuştu, böyle bir ihtiyaç içinde değilim yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Püehe bi dakka sevgili arkadaşlar şimdi bu Albırt Elpida kurucularından mı?PÜEEHEEHEHEHEHEAHASDDFDSFSDF Edik: Fahrenayta selamlar.LoL Elrohim dedi diyin. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 13:35 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Lucas yukaridaki mesajimda seninle ilgili bir konuya deginmedigimi hatirliyorum. cevap yazarken hangi albertten bahsettigini bilmiyorum fakat, o sunucular ile ilgim yoktu. mesajim override'aydi, sanirim demek istedigimi anlamistir. mesajlarimizi gonderirken; konuyu, mesajlari iyi okuyup o sekilde yorumlayalim. [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:59 tarihinde, Albert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: dönüştürülebilemeyeceğidir Ben burda kitlendim kaldım, ilerleyemiyorum zihnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Albert numberone o katanası ve gözlükleriyle en son pek şekil olmuştu, Fahrenheit ne durumda bilmiyorum,her zaman olduğu gibi zavallı playerlara dallamalık yapıyordur. Cidden,number a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Double post atmak istemezdim ama shardda roleplay kırıntısı yok.. Gidip lordum 20 ciğpiğ pliyz diyelim,Bizi RP master falan sansınlar? hadi beyler koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 1. Serverda Rp kırıntısı yok sturm un dedigi gibi. 2. Serverde "yeni" bir şey yok, zebula ocak scp lerinin üstene azıcık bir sye ekleyebilen herkez o serverı hatta daha iyisini kurabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Muahahha brittania diyarına kral seçmişler birde.Ben o herifi kesmiştim lan ahahahahhahahah ROFLMAO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 said: § 26 Eylül 2007, Çarşamba - 22:51 tarihinde birileri demiş ki: insanlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar,ama eksik ama fazla.yanlışlarını göstermek,yapıcı eleştiriler yapmak yerine ; '' çalmışsınız lahn '' tarzı postlar atarsan,adama geçmişine baksana bi derler.nerden geldiğini unutmamak lazım. tabi ülkemizde mevkii sahibi kişilere yalaklanmak moda olduğu için,sunucusu tutmuş birine ben bunu hatırlattığımda bana laf sokmaya çalışmanı gayet normal karşılıyorum :) (bknz: savunma içgüdüsü) "çalmışsınız lahn" tarzı postlar atan Albert oluyordu,yalınıyor muyum?(evet bilerek yanlış yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 numberone gelir şimdi buralarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Aahahh..Numberone ın serverda neler olduğundan hiç mi hiç haberi yok abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: Sevgili Renewuo oyuncuları Size daha kaliteli hizmet ve oyun anlayışı sunabilmek adına sunucumuzu kendini kalite konusunda ispatlamış ve farklı bir Ultima Online deneyimi sunan Curse Ultime Online sunucusu ile birleştirmek için ortak bir çalışmaya girdik. Hesaplarınız ve karakterleriniz isteğiniz doğrultusunda Curse Ultime Online oyun sunucusuna aktarılacaktır. Hesaplarınızın aktarımıyla ilgili irtibata geçebileceğiniz msn adresleri: insan[at]curse.gen.tr mono[at]curse.gen.tr nedra[at]curse.gen.tr reis[at]curse.gen.tr ve eğer biliyorsanız kendi özel msn adresimdir. Ben orada yeni çalışma arkadaşlarımla beraber size hizmet etmeye devam edeceğim. Saygılarımla Reis www.curse.gen.tr zuhaha işte böyle böyle içine ettiniz bu uo olayının bu ne ya 1 ay olmuş reklam yapalı kapamışsınız açmayın kardeşim beceremeyecekseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar