Override Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Merhaba Degerli Playerlerimiz... Poison Ultima Online Açilmistir.Ph Orani %100 Dur.Skill Dummy Heal Dummy Tactics Dummy vb Aktifdir.. Pur Mage İcin Robeler Yapımı: glacier, flame, poison robe yapabilmek için ; - En az 98.0 Magery yeteneği. - En az 98.0 Tailoring yeteneği. - 70 adet kumaş. - 1 adet crystal ( hangi robe'u yapacaksanız onun crystali bu crystallerin çıktığı npc ler dünya üzerinde bulunmaktadır. İsimleri < dragon ismi > the < elementi > şeklindedir. - 1 adet robe. Kullanım Şartları: - En az 98.0 Anatomy yeteneği. - En az 98.0 Meditation yeteneği . - En az 98.0 Evaluating Intelligence yeteneği. - En az 98.0 Magery yeteneği. - Hiç bir savaş yeteneğinin bulunmaması. ( Parrying'de dahil ) Özellikleri: - Glacier Robe, 1. sayfa büyülerden etkilenmez. - Flame Robe, 1. sayfa büyülerden etkilenmez ve hiç bir ateş büyüsünden etkilenmez. - Poison Robe, Poison Field ve Poison büyülerinden etkilenmez. Power Robe Yapımı: glacier, flame, poison robe yapabilmek için ; - En az 98.0 Magery yeteneği. - En az 98.0 Tailoring yeteneği. - 120 adet kumaş. - 1 adet power crystal. - 50 adet power of dragon. Kullanım Şartları: - En az 98.0 Anatomy yeteneği. - En az 98.0 Magery yeteneği. - Parrying yeteneğinin bulunmaması. Özellikleri: - +52 armor. - Bu robe üzerinizdeyken projection büyüsü kullanamazsınız ve giyince projection etkisi kaybolur. Dye- Jar Kanı Boş Jar'a Doldurmak Provisoner vendorlardan empty jar temin ederek, kanı normal renkte olmayan, yaratıkların kanlarını bu satın aldığınız empty jar'lara doldurunuz. Eğer başarıyla doldurduysanız işlenmemiş jar halini alacaktır. İşlenmemiş Jarları İşlemek Bir bıçak yardımıyla ağaçlardan kindling çıkarınız. daha sonra bu kindling'ları yere atıp çift tıklayarak bir kamp ateşi oluşturunuz. Biraz önce elde ettiğimiz işlenmemiş jar'a çift tıklayıp kamp ateşine tıklayınız (bu işlemi gerçekleştirmek için en az 85.0 Alchemy yeteneğine ihtiyaç duyacaksınız.) ve işlenmemiş jar'ımızı işledik İşlenmemiş Jarları Rare Dye'a Dönüştürmek Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle bir dye tub'a ihtiyacınız olacak. Bunu Tailor vendorlardan temin edebilirsiniz. İşlenmiş jarınıza çift tıklayıp tailor vendorundan aldığınız boş dye tub'a tıklayınız ve 15 kullanımlık Rare Dye'nız hazır. Rare Dyeları Leather - Furniture Dye'a Dönüştürmek Bu işlem için yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi alchemy menüsünden Furniture Potion veya Leather Potion üretiniz. Leather'a çevirmeyi örnek alırsak. Leather Potiona çift tıklayın ve dönüştürmek istediğiniz Rare Dye'a tıklayın. Yalnız dikkat etmeniz gereken husus her renk Rare Dye'ın Leather-Furniture Dye'a dönüştürülebilemeyeceğidir. Dönüştürmeye çalıştığınızda zaten sizi uyaracaktır. --------------------------------------------------------------------------- Poison Inc Resmi Web Sitesi : www.poison.gen.tr Poison Inc Kayit Sistemi : http://www.eterniteuo.com/index.php?...ster&Itemid=27 Poison Inc Resim Galerisi : http://www.poison.gen.tr/galeri.html -------------------------------------------------------------------------- Poisonda En İyi 5 Guildi Ögrenmek İcin Help Menusune Bakabilirsiniz Boss Eventler Cok Sıkı Oluyor Hepinizi Aramizda Gormek İsteriz Arkadaslar... ----------------------------------------------------------------------------- Sosaria Krali Frozen Dra'Jan Secilmistir ----------------------------------------------------- Herkezi Bekleriz...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Override, 06 Eylül 2007, Perşembe - 15:19 tarihinde demis ki: Merhaba Degerli Playerlerimiz... Merhaba sayın ownerımıızzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Herseyın dummysını yapın oyunun ıcıne edın.Aferın sayın ownerımız.Bıde duzgun bı ısım bulsaydınız bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 inc. olayı da yeni moda heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Poison Inc Kayit Sistemi : http://www.eterniteuo.com/index.php?...ster&Itemid=27 linke gel :) .... ları biz tamamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 niye dalga geciyosunuz direk onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Aslında direk dalga geçmiyorum. Öncelikle sitelerine girdim inceledim. gezdim güzel hoş yapmışlar. aslında tebrik ederdim. fakat... reklam yasak dendi ise. kimse yapmıyorsa kimseninde yapmaya hakkı yok demektir. bir forumdan kopyalayıp gelmiş arkadaş yapıştırmış yazmamış bile (o link .... o şekilde oluyor) o yüzden dalga geçmek daha yararlı oluyor. Oturup adam akıllı anlatsa belki daha iyi yorumlar da alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Anladım pvp serverı açmışlar,çok güzel. Uzun süre servera girmemiştim,elven bow meğerse bakıma alınmış,ama ben girmediğim için elimde elven bow kalmış.Adamları indiriyiroum ben elven bow ile,gm in teki geldi pis bugcu gibi bir şeyle disconnect oldum.Ana,banlanmışım.Tebrik ederim yönetiminizi selamlarımı sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ahahua pis bugcu sdfjhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Eheheh biz ailecek bugcıyız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Taming Dummy varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Var var da oyuncu kalitesi bu kadar düşük bir shard daha göremezsin öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Bide benim anlamadığım madem ota moka dummy koyuyorsun ph 100 yapıyorsun üstüne birde madem öyle başlat skilleri 100 den olsun bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Abi paladine seni inandırsın 1 saatte 3x gm oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 projection etkisi kalkıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Kalksın kalksın projeksiyon makinesinin işi ne sosariada asdssfdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eet bende dedım heralde sanal dersane mod o_O projeksion makinasıyla test çözüyollra fln. off bu dersane moduna iyice girdim nabacamabiyaa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ama dalga geçilmeyecek gibi değil ki sanki server full mage robe'dan ibaret. en önemli özelliği mage robe ki burda bütün ayrıntıları anlatılmış. yahu server tanıtıyosunuz, adamlar mage robe'a mı gelio. anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ya bildiğiniz siklamen çiçeğinden bozma sıradan bir PvP shardı yine..Ne bekliyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Neyse.. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:29 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Artık güçlü ve asil warriorlarıda dungeonlarda görebileceksiniz Hadi ya önceden DUNGEONlara girmiyomudyu bu varriorlar [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:52 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bence o iyi olmuş. bi warrior kesebilmeli dragonu. dengesizlik olmadan bi şekilde sağlanmalı. Yeni başladığım manga'da(berserk) adam deli deli yaratıklar kesio belki ondan etkilendiğimdendir. ama güzel.! Websitesine gözattım; arkada çalan durmayan başta huzurlu gibi gelen ve sonra gıcık eden bir müzik var. uğraşılmadan geçilmiş. Sistemler kısmı gayet kötü. Ama asıl tepki nedeni tanıtanın tavrı. ph100 skill dummy var şu mage robe var yapımı şu.(bu ne ya!) neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben senın playerın degılm ulaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ownerım, robe kelimesi ingilizcedir. yazıldığı gibi okunmaz. sonundaki e yi söylemeden rob şeklinde okuyacaksın. cümle içinde kullanalım yanlıs: robeyi çok beğendim. baban mı yaptı? doğru: robeun güzelmiş, kız olsam verirdim bu robe'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ekekekkekekek örnekler harika: Owner bey, Bedenimin UO mun poisonun ownerı olabilirsin ama Düsturumun asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar