forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 cameronun devreleri yandı normal dengesiz olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Cameron hakkında Ya, anlamıyorum da nasıl cameron kopyalandığı insan hakkındaki detayları biliyor. Yani, nerede yaşadığı falanı değil; o sorgulamanın detaylarını falan. Kadının hafızasını direk copy/paste mi ettiler nedir? Saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Venator said: Cameron hakkında Ya, anlamıyorum da nasıl cameron kopyalandığı insan hakkındaki detayları biliyor. Yani, nerede yaşadığı falanı değil; o sorgulamanın detaylarını falan. Kadının hafızasını direk copy/paste mi ettiler nedir? Saçma geldi bana. saçmalık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2.5 film tadındaydı 50 dakika insanı ekrana bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 4. bölümden ya polisler öyle şoka girmiş gibi düz bakan, abuk sabuk cevaplar veren birini hastaneye götürmezler mi? niye nezarete attılar hemen? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ulan o kamyan cephanelik gibi bi askeri okula nası rahat giriyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 eleman orda hemen nasıl hoca oldu onuda anlamadım.bakmıyolar mı bu adamın kaydı var mı yok mu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 s02e05 50 dakika .50 cal eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mathias kardeş .50 cal da sana karşı boş değilmiş duygularınız karşılıklı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ya başlığı düzelttim,daha hoş oldu bu arada asasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aktiftablet said: Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan? Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da. ahaha varmı harbiden öyle birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mithr said: aktiftablet said: Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan? Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da. ahaha varmı harbiden öyle birşey :D aynen bende çok merak ettim geçen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 birkaç kere izledim ben o filmi ama en son izleyişim rahat 10 yıl olmuştur. capon bi amcayı dayak yedikten sonra kurtarıyordu galiba, baya kanka oluyolardı. dayı japonyaya donmeden once fatmayı veya fotosunu falan goruyodu sonra koliyle robofatma geliyodu şabana ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ahah nasıl bilmezsiniz bu filmi yav, adı bile japon işi ehüehe Kemal Sunal Fatma Girik romantik bilimkurgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 6. bölüm yayınlanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu hafta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 şu ana kadar dizinin üzerimdeki tek etkisi terminator filmlerini izleme isteği yaratması oldu her bölümün "gelecekte şu şu çok önemli, o yüzden şimdi onu kurtarcaz" şeklinde ilerlemesi baya bi baydı bi de john'un "john connor'ım ben büyüdüm adam oldum asiyim istediğimi yaparım kaşlarım çatıh" tripleri de baydı, doğru dürüst bi olay olsa hani, o olaydan sonra coşsa falan anlicam da, durduk yere bi artizlenmeler. ayağını denk al john. yorganına göre uzat. sıkarız o ayağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bence fena gitmiyor, özellikle beşinci bölüm gayet iyiydi. velet bedell'i çok tuttum. (l2p dood lol) t-888'i oynayan adam tam uygun tipti. point blank barrett = (tu) dizi formatında olduğu için yan olaylarla uğraşılmasını yanlış bulmuyorum, john'a da hayat dersleri oluyor ki bombalar düşünce sıfırdan insanlığı kurtarmayacak. cameron biraz tutarsız ama tırlattı işte hafif zaren, muhtemelen başka badireler de göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Farinal said: Mithr said: aktiftablet said: Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan? Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da. ahaha varmı harbiden öyle birşey :D aynen bende çok merak ettim geçen :D fatma girik'in robotlu filmi erkek aktör fatma girike aşık ama kız yüz vermiyo. olaylar gelişiyo japonyadan fatma girik tıpkısı ve bu adamı sevmek için programlanmış bi robot alıyo. gerçek fatma girikse sonradan adama aşık oluyo, robot da gerçekten adama aşık olunca olay aşk üçgenine dönüyo. en son adam gerçek fatma giriki tercih edince robot bi çatıdan atlayıp intihar ediyo, yanıyo eriyo falan. Cameron'un johna aşık olması aynı şey, aynı saçmalık. Bu arada 6. bölüm niye yok? İlk sezon ki gibi güzel olmasa da bi umut vadediyodu düzelicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şaka bir yana "japon işi" hoş bir filmdi bence. :) http://video.google.com/videoplay?docid=-7493971025314644120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Spo Bu arada benim anlamadığım John nası elektronik işlerden bu kadar anliyor? Mesela o trafiği kontrol eden şirketi bozmak için virüs filan yapıyor.Yaw 1999dan gelmedimi bunlar o zamanlar doğru düzgün bilgisayar yoktu(varmıydı yoksa?).Bide daha 15 yaşında çocuk diyolar çocuk hacker çıktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cenk, t2'yi seyrettiysen çocuğun daha 91'de 10 yaşında filanken atm hackleyecek seviyede olduğunu görebilirsin. :) orada daha bebekliğinden itibaren annesinin devamlı ona birşeyler öğretebilecek kişilerle o maksatla takıldığı anlatılıyor. ne kadar muzırlık varsa da öğreniyor aynı şekilde. "easy money!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 sam T2yi izledim, ama izliyeli baya oldu hatırlamıyorum bile filmi doğrudur söylediğinde sonuçta 99da o teknoloji yoktu bi bölümde cep telefonunu görünce ilk defa kablosuz telefon görüyorlar. Diğer taraftan koca trafik şirketine virüs yapabilecek, harddiskin şifrelerini cözebilecek kadar yeni teknolojiyi filan biliyor saçma gelmişti biraz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 adam survivalın lideri oluyosa olsun okadar talent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 john Basit bilgisayar mimarisi 90lardan beri çok değişmediği için, john eğer o zamanlardan yeteri kadar öğrenmişse günümüzde de bal gibi o bilgileri kullanabilir. 80lerde Intel 8086 için yazılan bir assembly virüsi (eğer yazmışsa birisi öyle bişey), günümüzde hala çalışabilir. Tabi arada gelen firewall vs. gibi konseptler var ama o zamanlarda yeteri kadar geniş bilgiye sahip olan birinin yeni teknolojiyi öğrenmesi o kadar da zor bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar