Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan?
Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da.

ahaha varmı harbiden öyle birşey :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithr said:
aktiftablet said:
Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan?
Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da.

aynen bende çok merak ettim geçen :D
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar dizinin üzerimdeki tek etkisi terminator filmlerini izleme isteği yaratması oldu

her bölümün "gelecekte şu şu çok önemli, o yüzden şimdi onu kurtarcaz" şeklinde ilerlemesi baya bi baydı
bi de john'un "john connor'ım ben büyüdüm adam oldum asiyim istediğimi yaparım kaşlarım çatıh" tripleri de baydı, doğru dürüst bi olay olsa hani, o olaydan sonra coşsa falan anlicam da, durduk yere bi artizlenmeler. ayağını denk al john. yorganına göre uzat. sıkarız o ayağa.

Sosyal ağlarda paylaş

bence fena gitmiyor, özellikle beşinci bölüm gayet iyiydi. velet bedell'i çok tuttum. (l2p dood lol) t-888'i oynayan adam tam uygun tipti. point blank barrett = (tu)

dizi formatında olduğu için yan olaylarla uğraşılmasını yanlış bulmuyorum, john'a da hayat dersleri oluyor ki bombalar düşünce sıfırdan insanlığı kurtarmayacak. cameron biraz tutarsız ama tırlattı işte hafif zaren, muhtemelen başka badireler de göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:
Mithr said:
aktiftablet said:

aynen bende çok merak ettim geçen :D

fatma girik'in robotlu filmi

erkek aktör fatma girike aşık ama kız yüz vermiyo. olaylar gelişiyo japonyadan fatma girik tıpkısı ve bu adamı sevmek için programlanmış bi robot alıyo. gerçek fatma girikse sonradan adama aşık oluyo, robot da gerçekten adama aşık olunca olay aşk üçgenine dönüyo. en son adam gerçek fatma giriki tercih edince robot bi çatıdan atlayıp intihar ediyo, yanıyo eriyo falan. Cameron'un johna aşık olması aynı şey, aynı saçmalık.

Bu arada 6. bölüm niye yok? İlk sezon ki gibi güzel olmasa da bi umut vadediyodu düzelicek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Spo

Bu arada benim anlamadığım John nası elektronik işlerden bu kadar anliyor? Mesela o trafiği kontrol eden şirketi bozmak için virüs filan yapıyor.Yaw 1999dan gelmedimi bunlar o zamanlar doğru düzgün bilgisayar yoktu(varmıydı yoksa?).Bide daha 15 yaşında çocuk diyolar çocuk hacker çıktı valla

Sosyal ağlarda paylaş

cenk, t2'yi seyrettiysen çocuğun daha 91'de 10 yaşında filanken atm hackleyecek seviyede olduğunu görebilirsin. :)

orada daha bebekliğinden itibaren annesinin devamlı ona birşeyler öğretebilecek kişilerle o maksatla takıldığı anlatılıyor. ne kadar muzırlık varsa da öğreniyor aynı şekilde.

"easy money!"
Sosyal ağlarda paylaş

sam

T2yi izledim, ama izliyeli baya oldu hatırlamıyorum bile filmi doğrudur söylediğinde sonuçta 99da o teknoloji yoktu bi bölümde cep telefonunu görünce ilk defa kablosuz telefon görüyorlar. Diğer taraftan koca trafik şirketine virüs yapabilecek, harddiskin şifrelerini cözebilecek kadar yeni teknolojiyi filan biliyor saçma gelmişti biraz bana

Sosyal ağlarda paylaş

john

Basit bilgisayar mimarisi 90lardan beri çok değişmediği için, john eğer o zamanlardan yeteri kadar öğrenmişse günümüzde de bal gibi o bilgileri kullanabilir. 80lerde Intel 8086 için yazılan bir assembly virüsi (eğer yazmışsa birisi öyle bişey), günümüzde hala çalışabilir.

Tabi arada gelen firewall vs. gibi konseptler var ama o zamanlarda yeteri kadar geniş bilgiye sahip olan birinin yeni teknolojiyi öğrenmesi o kadar da zor bir olay değil.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...