Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

spoylır

sürekli artan tesadüfler kaliteyi düşürmeye başladı.. ayrıca özel kimlikle girilen bölgede yakalayan müdür modundaki eleman neden buraya hangi kimlikle nasıl girdin diye sormaz ya offf.. herneyse izlemeye dewam..

Hayatımda johnun tanıştığı kız gibi relax bir kızda görmedim açıkçası

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

sürekli artan tesadüfler kaliteyi düşürmeye başladı.. ayrıca özel kimlikle girilen bölgede yakalayan müdür modundaki eleman neden buraya hangi kimlikle nasıl girdin diye sormaz ya offf.. herneyse izlemeye dewam..

Hayatımda johnun tanıştığı kız gibi relax bir kızda görmedim açıkçası

adam zaten giyin lan giriosn içeri diyip, stress ve radyasyon dayıyıp, aha dersini almışındır inşallah diye shock duşa soktu. daha naapsın :)

bu arada yarıldım 2.03teki espiriye.
c-the house is moving!
j-whut?!
c-moving.. the east-by-south-east section of the house is moving..
j-reeaaally.. wheres it going?
c-down.. at a rate of .93 mm per year.
j-and what, does that affect the security system, or aah.. sightlines for the nightscope, how does this effect the safety of one John Connor?
c-it doesnt.. but next summer we gonna have to repaint..

as if they are still gonna be there..

Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle yapılan yorumları okumadım bodozlama da olsa bi giris yapıcam

ilk sezon 7.bolume kadar izledim ve sunu soyleyim hatun robot gercekten cok seksi ve amacı dısında kullanılmaya cok musait,yani john olsam "abla elleyim mi" ya da "2 dokunsam nolur ulan zaten surda can havliyle öldük ölücez modda maceradan maceraya kosusturuyoruz 2 datmin olsak ne cıkar bebek" derdim,ehehe

tamam şaka bi yana terminatör atmosferinden bi cıkış var evet fakat sunu da dusunmek lazım bu produksiyonu yapanlar icin amac para kazanmak,nasıl daha cok kazanılır daha genis kitleye hitap ederek,sonucta kısıtlı fan kitlesinin begenileri dogrultusunda bi yol izlenmedigi kesin,cok da kasmamak gerekiyo yok robot soyle mi yapılırmıs yok ole mi programlanırmıs,beklentileri dusuk tutarak izleyin canınız sıkılmaz
Sosyal ağlarda paylaş

dizi fena değil, ama biraz tutarsız ve düzensiz gidiyo. özellikle robotların sınırları konusunda biraz sorun var. arkadaşım (sana diyorum cameron) robotsan robotluğunu bil. bi bakıyosun şen şakrak muhabbet ediyosun, insan gibi davranıyosun, bi dakka geçiyo, "olumsuz", "hesaplanamadı" diye kettle düzeyine iniyosun.

mesela john connorla ilk tanışırken bildiğin insan gibi davranıyodu. sonra bi baktık iki kelimeyi bi araya getiremiyo, olaylar arasında mantıksal bağ kuramıyo, asosyal seri katil tiplemesi çiziyo, sonra bi bakıyosun "john seni çok seviyorum, evlenelim" moduna girmiş, iki dakka sonra yine hesap makinası cameron.

zaten filmlerde de cevaplanamayan zaman yolculuğu sorunları vardı, burda da o sorunlar devam ediyo.

çok süper bi şekilde toparlayamazlarsa devam etmeyi düşünmüyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

4. episode çktı, az önce izledim ama şu robotların dengesizlik olayına katılıyorum, kötü robotlarda pek sorun yok ama dendiği gibi 2 bölüm kettle gibi olan cameron bi bakmışın bıdı bıdı ediyo chat yapıo felan i love u diye çığırıyo ortamda felan o biraz acayip bence de.

birde, konu biraz yavaş ilerliyor gibi stargate in baştaki sezonları gibi 1 bölümde olması gereken herşeyin olması 4-5 bölüm sürüyo araya giren olaylar felanda cabası, skynetin olayıyla 2. sezonda lafı bile geçmedi bunun karısını kurtar, şu hamile, bu okuldan kız getirdim eve felan geyik gidiyor biraz. biraz bam güm aksiyon plz yoksa paso ev değiştirip sonrada "okula gitmelisin" geyikleri baydı biraz beni açıkçası lan ne okulu, kızları felan, robot ordusu peşimde lol
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da.

aşktan kaçamazsın aktif :P

cavanagh said:
bence önümüzdeki 1-2 bölüm daha böyle gidicek sonra başlar aksiyonlar efsane bölümler, hazırlık yapıyolar güzel bölümler için

tamamda 2 bölüm daha böyle giderse devamını seyreden kalmayacak :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...