riglous Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ne o, olamaz mi... Belki asik olmaya programlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 spoylır sürekli artan tesadüfler kaliteyi düşürmeye başladı.. ayrıca özel kimlikle girilen bölgede yakalayan müdür modundaki eleman neden buraya hangi kimlikle nasıl girdin diye sormaz ya offf.. herneyse izlemeye dewam.. Hayatımda johnun tanıştığı kız gibi relax bir kızda görmedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 razzRaziel said: sürekli artan tesadüfler kaliteyi düşürmeye başladı.. ayrıca özel kimlikle girilen bölgede yakalayan müdür modundaki eleman neden buraya hangi kimlikle nasıl girdin diye sormaz ya offf.. herneyse izlemeye dewam.. Hayatımda johnun tanıştığı kız gibi relax bir kızda görmedim açıkçası adam zaten giyin lan giriosn içeri diyip, stress ve radyasyon dayıyıp, aha dersini almışındır inşallah diye shock duşa soktu. daha naapsın :) bu arada yarıldım 2.03teki espiriye. c-the house is moving! j-whut?! c-moving.. the east-by-south-east section of the house is moving.. j-reeaaally.. wheres it going? c-down.. at a rate of .93 mm per year. j-and what, does that affect the security system, or aah.. sightlines for the nightscope, how does this effect the safety of one John Connor? c-it doesnt.. but next summer we gonna have to repaint.. as if they are still gonna be there.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu dizinin çekim hatalarından bıktım haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 2.03ü şimdi indiriyorum ama ne zman çıktı? Bu dizi ne gün yayınlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 aktiftablet said: 2.03ü şimdi indiriyorum ama ne zman çıktı? Bu dizi ne gün yayınlanıyor? Heroes ve Prison Break ile aynı gün çıkıyor. Pazartesi olması lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bide gossipte ekle aynı gün 4 dizi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Llama said: bide gossipte ekle aynı gün 4 dizi :S Heroes Terminator Prison Break How I Met Your Mother Big Bang Theory Two and A Half Men Gossip Girl Btün hepsi pazartesiye toplanmış durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 cameron çok iyi ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 robot lover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oncelikle yapılan yorumları okumadım bodozlama da olsa bi giris yapıcam ilk sezon 7.bolume kadar izledim ve sunu soyleyim hatun robot gercekten cok seksi ve amacı dısında kullanılmaya cok musait,yani john olsam "abla elleyim mi" ya da "2 dokunsam nolur ulan zaten surda can havliyle öldük ölücez modda maceradan maceraya kosusturuyoruz 2 datmin olsak ne cıkar bebek" derdim,ehehe tamam şaka bi yana terminatör atmosferinden bi cıkış var evet fakat sunu da dusunmek lazım bu produksiyonu yapanlar icin amac para kazanmak,nasıl daha cok kazanılır daha genis kitleye hitap ederek,sonucta kısıtlı fan kitlesinin begenileri dogrultusunda bi yol izlenmedigi kesin,cok da kasmamak gerekiyo yok robot soyle mi yapılırmıs yok ole mi programlanırmıs,beklentileri dusuk tutarak izleyin canınız sıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Cameron nefis nefis, metal gibi manita :D Benim asıl merak ettiğim bu robotlarda cinsel organ var mı? Cameron'da filan var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Abi galiba bu nükleer santralden dolayı kanser olcak Sarah Connor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 dizi fena değil, ama biraz tutarsız ve düzensiz gidiyo. özellikle robotların sınırları konusunda biraz sorun var. arkadaşım (sana diyorum cameron) robotsan robotluğunu bil. bi bakıyosun şen şakrak muhabbet ediyosun, insan gibi davranıyosun, bi dakka geçiyo, "olumsuz", "hesaplanamadı" diye kettle düzeyine iniyosun. mesela john connorla ilk tanışırken bildiğin insan gibi davranıyodu. sonra bi baktık iki kelimeyi bi araya getiremiyo, olaylar arasında mantıksal bağ kuramıyo, asosyal seri katil tiplemesi çiziyo, sonra bi bakıyosun "john seni çok seviyorum, evlenelim" moduna girmiş, iki dakka sonra yine hesap makinası cameron. zaten filmlerde de cevaplanamayan zaman yolculuğu sorunları vardı, burda da o sorunlar devam ediyo. çok süper bi şekilde toparlayamazlarsa devam etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aga naaptın yaa, öyle bir girmişsin ki olaya, sanki bilimsel olarak ispatı bulunan ve esasen olması gereken şeklini bilirmişsin gibi, hayal ürünü olan ufak detaylara takılmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 OHAAAAA Aga bu bölüm çok güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yav aksiyon olsun biraz bu ne yav. NE biçim bölüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben de indirem ya unutmultum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 4. episode çktı, az önce izledim ama şu robotların dengesizlik olayına katılıyorum, kötü robotlarda pek sorun yok ama dendiği gibi 2 bölüm kettle gibi olan cameron bi bakmışın bıdı bıdı ediyo chat yapıo felan i love u diye çığırıyo ortamda felan o biraz acayip bence de. birde, konu biraz yavaş ilerliyor gibi stargate in baştaki sezonları gibi 1 bölümde olması gereken herşeyin olması 4-5 bölüm sürüyo araya giren olaylar felanda cabası, skynetin olayıyla 2. sezonda lafı bile geçmedi bunun karısını kurtar, şu hamile, bu okuldan kız getirdim eve felan geyik gidiyor biraz. biraz bam güm aksiyon plz yoksa paso ev değiştirip sonrada "okula gitmelisin" geyikleri baydı biraz beni açıkçası lan ne okulu, kızları felan, robot ordusu peşimde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ratingelr çok düştü diye Fox diziyi iptal edebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Terminator bekledik, hareketli sahneler bekledik bi halt yok. Bi ara t1000 çıktı onunda pek bi atraksiyonunu göremedik. Cemorona zaten söyliycek laf bulamıyorum. Sulu göz terminator mu olur ya. hem ağlıyor hem boyun kırıyor.. BÖyle devam ederse iptal edilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 en dandik sezon 2 bölümü olmuş bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Hakikaten, ne ayak yaa? İnsana dönücek evlenicekelr falan heralde, Fatma Girik'in robotlu bi filmi vardı, ona benzedi, intihar ediyodu robot aşkına karşılık bulamayınca. Bu ne lan? Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bence önümüzdeki 1-2 bölüm daha böyle gidicek sonra başlar aksiyonlar efsane bölümler, hazırlık yapıyolar güzel bölümler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aktiftablet said: Biz holivutun duygusal zırvalarından kaçmak için terminatöre sığınıyoruz, salya sümük gidiyo o da. aşktan kaçamazsın aktif :P cavanagh said: bence önümüzdeki 1-2 bölüm daha böyle gidicek sonra başlar aksiyonlar efsane bölümler, hazırlık yapıyolar güzel bölümler için tamamda 2 bölüm daha böyle giderse devamını seyreden kalmayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar