veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tamir işleri için almış olabilir o demirlerden yada ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mithr said: ilk sezonu bitirdim merak ettim bu t888 miydi hani tüm fbi ajanlarını peltek eden,neden siyah fbi ajanını öldürmedi acıdımı :p 2. sezonun ilk bölümünü izle anlarsın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 veyr10 said: tamir işleri için almış olabilir o demirlerden yada ........ bende bndan bahsediyordum :p izledim ilk bölümü cameron gidicek diye çok üzüldüm ama geçti. çok seviyorum cameronu dfsf evet anladım ajanı kullanmak istiomus robot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2.1 t-1000'in kim olduğu büyük sürpriz oldu, "termination override" olayının perde arkası ne merak ettim ayrıca. fena değildi ikinci sezon başlangıcı. :) gerçi o kadar alev içinden iyice yanıp çıkması lazımdı cameron'ın ama olsun varsın diyelim. adının t-1001 yapılacağını tahmin ediyordum, hakikaten de öyleymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 s2 e2 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 salı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Venator said: Shirley Manson ablama buradan ne desem boş haha ne alaka bu şimdi onu anlamadım. oyuncuda mı oldu bayanımız. ama fena da değil açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ağbi dizi mükemmelliğe adım adım yaklaşıyor, Pb de saçmalamaya başladı zaten, terminatör iyi oldu bayaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dizi ilk sezon pek popüler değildi izleyici kitlesi belirli olanlar,terminator hastalarıydı hele prison break,lost gibi diziler varken(ben izlemiyorum gerçi)dizi ne kadar tutulur belli değildi bence.Shirley Manson ile birlikte biraz daha popülerite arttı diyebilirim ve tabii cnbce bütün yaz reklamlarını yaptı onunda etkisi var. Bazı hatalar var yine veya bazı beklentileri tam karşılayamıyor ama terminator işte bea izlenmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 su ana kadar guzel gidiyo. yanliz bazi detaylar var gerceklikten uzak onlar biraz kotu duruyor. ne bilim bomba havaya ucan bir aractan birkac siyrik ile cikmak gibi. zor ve zahmetli makyajlari & animasyonlari guzel yapiyorlar ama boyle ufak seyleri pek umursamiyorlar kotu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sara kanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Arabadan bir kaç sıyrık ile bir kız çıkarmak, arabadan metal yığını çıkartmaktan daha masrafsız olduğundan öyle yapmak zorunda kalmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sorun masrafli olup olmamasi degil, kotu ve sacma durmasi. pure metal olarak cikmasi da gerekmiyor. biraz daha hasarli olsa yeter (kiyafetler gibi) zaten o sadece bir ornek, onun gibi cok olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olsun o kadar diyelim bu seferlik, ne de olsa mantıken arabadan metal yığını olarak çıkması gerekirdi. (bkz: terminator 1) suspension of disbelief gereği o kadarlık müsaade edelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İlk bölümü pek açmamıştı ama tvde dün gece denk geldim. İzliycem şimdi hepsini xaress, merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 burda fenris olarak biliniyorum :P onu verip sunny in philly i mi unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ..her neyse adın.. bu arada sunny in philly'deki hatun conan obrien'a konuktu, 4. sezon başlıyomuş yayınlanmaya, indir bi zahmet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gelecekte terminator serisini yapacak olan şirketi buldum http://www.bostondynamics.com/content/sec.php?section=RiSE solda menü şeyinden izleyin tüm videoları :) biraz daha ilerleme kaydetmeleri lazım tabi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet ben de gördüm geçen gün yaptıkları dört bacaklıyı, adamlar 2029'a yetiştirir bu hızla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 big dog fenaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Güzel bölümdü izlerken herkesten şüpheleniyorum robot diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu kadar kazık kadar bi çocuga sahip olmak için genç değilmi bu kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: bu kadar kazık kadar bi çocuga sahip olmak için genç değilmi bu kadın John 14-15 yaşında galiba aslında ama oynayan büyük biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu cocugu neden yok etmeye çalışıyorlar bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sıpoyler Skynet kendine manita yapmış ismi camoron.Johnda buna yavşamış olay bu.Bunu duyan skynet ananı bellerim (sarah conor),geçmişini severim(geçmişe terminatorler yollayaraktan) diye olay çıkarmış. Olay tamamen basit kız meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar