Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 josh friedman ile konuştuğunu ve dizi ile dördüncü filmin bağlantısı olmayacağını açık açık söyledi mcg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 iptal edildi. 3. sezon olmayacak. Fox batasın inşallah diyorum ya. 2 sezon prison break faciasını yayınladın 3. seozunu çok gördün bu diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 haydaaa başka bir kanal alır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Yok bitmiş show hiç umut yok. Shelly dönmüş bile scotlanda. RIP TSCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 inanamıyorum!! bugün tekrar buluşup görüşeceklerdi ne zaman buluştular ne zaman olmayacağına karar verdiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 kör ölür badem gözlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çokta tın :D tmm final güzeldide 2 sezondur ikide bir bayıyordu dizi böyle bir final yapacaklarına sezonu düzgün işleselerdi. terminatör bile depresyona giriyo! lasdlasdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 üzüldüm nan cidden.. tüketim kurbanı işte adamlar.. yoksa oks anneleri kıvamında bi dizi olan Fost fispırır gibi bi yayın devam ederkene bunun gibi bi yayının kesilmesi feci bişi.. tabii fost fispırırı izleyen adam sayısının yüksek olması da cabası.. yalnız tek noktada hata yaptılar, adamlar bütün bi hikaye anlatmaya çalıştılar. yayımlanan dizilerde hikaye önemli değil ki, herkes kapışma, çarpışma falan görmek istiyor.. yoksa düzgün bi plot'a, düzgün bi akışa ve mantığa sahip olmayan heroes çoktan tost olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Tüh yazık oldu.Tek izlediğim dizi buydu üstelik.Hikayeyi çok ağırdan almaları pahalıya mal oldu.Şöyle sürekli kaçışın,terminatör kapışmasının ve Connorların hayatta kalma çabalarını,birazda gerilim işleseydi daha çok tutardı.Gelecek,geçmiş işlerini çok kurcaladı senarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Abi çok bulanık kaldı ya herşey. Bari filmde açıklasalar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 allah belanı versin fox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ulan çok iyi gidiyordu ben seviyordum güzel bir felsefesi vardı off be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ingilizcede ki "evil company" lafi 20th century fox'dan turemis. elini veren birak kolunu, tum vucudunu kaptiriyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Flassh said: allah belanı versin fox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Innuendo said: ingilizcede ki "evil company" lafi 20th century fox'dan turemis. elini veren birak kolunu, tum vucudunu kaptiriyo be. lol bi de dizinin bu yöne sapmasını isteyen de fox.. yani 2.sezonda biraz daha derin alalım, devamlı bi konu üzerine bölümler yapalım diye görüş bildiren de fox.. karakter gelişimi olarak harika bi diziydi bence. millete ağır geldi sanırım. ha bi de limitli bütçe ile bilimkurgu çekmek de ayrı bi olay olsa gerek. çok sınırlamışlardı zaten.. hani vuracaklardı şovu ama işinin tamamen bitmesini beklediler işte.. keşke sci-fi alabilseydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya tamam haklısınız belki de bir termi fanı olarak dar gelmişti be abi bana. Böyle sıkıntı basıyordu artık aksiyonsuzluktan, garip garip yalan rüzgarlarından. m-79 grenade launcher görmüştüm bir bölüm oda sevinmiştim aaaa sıkar belki 1-2 tane diye, silah ateşlenmedi o bölüm ya, Arnold'un overwhelming aksiyonundan sonra bu opera gibi gelmişti. 18 de kesmiştim izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 paraya bağlı aksiyon.. para yok, cgi yok, aksiyon yok demek bi yerde. ellerindeki imkanlarla en kralını yaptılar ve güzel bi cliffhanger la bitirdiler ama bizim sağlam tutunamadı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Flassh said: allah belanı versin fox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 heroes'a verilen bütçe buna verilse delidolu ekşın olurdu her bölüm illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 valla sadece fox olayı değil sanırım.. warner ilejosh friedman arasında da bişiler dönmüş herhal.. adam bayağı bi köpürmüş ve şöle bişiler yazmış. uzunca ama rahat okunuyor http://hucksblog.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 huun said: kör ölür badem gözlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bir house taki cameron bir de burda ki cameron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 konuyu okumadan hortlatayım hemen. n'oldu ya bu diziye bitirdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar