Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
üzüldüm nan cidden.. tüketim kurbanı işte adamlar..

yoksa oks anneleri kıvamında bi dizi olan Fost fispırır gibi bi yayın devam ederkene bunun gibi bi yayının kesilmesi feci bişi.. tabii fost fispırırı izleyen adam sayısının yüksek olması da cabası..

yalnız tek noktada hata yaptılar, adamlar bütün bi hikaye anlatmaya çalıştılar. yayımlanan dizilerde hikaye önemli değil ki, herkes kapışma, çarpışma falan görmek istiyor.. yoksa düzgün bi plot'a, düzgün bi akışa ve mantığa sahip olmayan heroes çoktan tost olmuştu...
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
ingilizcede ki "evil company" lafi 20th century fox'dan turemis. elini veren birak kolunu, tum vucudunu kaptiriyo be.

lol

bi de dizinin bu yöne sapmasını isteyen de fox.. yani 2.sezonda biraz daha derin alalım, devamlı bi konu üzerine bölümler yapalım diye görüş bildiren de fox..

karakter gelişimi olarak harika bi diziydi bence. millete ağır geldi sanırım.

ha bi de limitli bütçe ile bilimkurgu çekmek de ayrı bi olay olsa gerek. çok sınırlamışlardı zaten..

hani vuracaklardı şovu ama işinin tamamen bitmesini beklediler işte.. keşke sci-fi alabilseydi...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam haklısınız belki de bir termi fanı olarak dar gelmişti be abi bana. Böyle sıkıntı basıyordu artık aksiyonsuzluktan, garip garip yalan rüzgarlarından. m-79 grenade launcher görmüştüm bir bölüm oda sevinmiştim aaaa sıkar belki 1-2 tane diye, silah ateşlenmedi o bölüm ya,

Arnold'un overwhelming aksiyonundan sonra bu opera gibi gelmişti. 18 de kesmiştim izlemeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...