razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 fede said: çok saçmaydı son bölüm bayık, bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 15 bölüm ortada bıraktım iyicene saçmaladı iyicene sıktı hemen herkez bunlarla arkaş oluyor anahtar veriyor bune yaa o kadar dış ortamlardalar bi tane polis çıkmadı aranmıyormu arkadaş bunlar sıktı bırakıyorum oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Aksiyon yok son bölümlerde, yok derken baş karakterler terminatorler arasında. Ön hazırlık yapıyorlar sezon sonuna dogru patlatacaklar inşallah bomba sahneleri. P.S: Şu sarışın kız artık yok olsun mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Sarah Connor Chronicles dizisi Japonya'da Gackt babanın şarkısıyla yayınlanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 17. episode ortalamanın üstünde :) spoi rilley gg mefta sizlere ömür, kaç bölümdür dizinin bütçesini boşa harcadı kız yaw ama 3. sezonu göremicek bu dizi daha sağlam bişiler bulmazlarsa, gelecekteki herkes geçmişe gelmiş olm metro gibi maşallah eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Çok yavaş ilerliyor dizi bu hızla ilerlerse olası Shirley Manson-Cameron karşılaşması 4. sezonda filan olur herhalde.Shirley'i izlemek güzel bu arada. evet riley ölmesi iyi oldu hatta şu çekik gözlü ingiliz aksanlı kalın dudaklı kız çıkarsa daha iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 son bölüm güzeldi ya baya baymıştı ama son bölümde toparladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 vay anasını lan bu "will you join us?" sorusunu kime sormuş bizim lider sezon finaline doğru heyecan artmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 DELİRCEM LAN Abi bu john connorla anası uyku kliniğinde vurulduar bi bölümün sonnunda. Sonraki bölümde hiç öyle bşierye değinilmedi? Ben mi eksik izliyorum noluıyo???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 aktiftablet said: DELİRCEM LAN Abi bu john connorla anası uyku kliniğinde vurulduar bi bölümün sonnunda. Sonraki bölümde hiç öyle bşierye değinilmedi? Ben mi eksik izliyorum noluıyo???? rüyaydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Döverim bu adamları lan, bi bölüm rüya mı izledik, nerde bellioldu rüya olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 spo she's a bad dream, she's a bad bitch diye bitiyor bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 19 iidi harbiden.. tam dedim john adam oldu lider gibi davranmaya başlıyor ama gitti ağladı en sonunda.. hep içine atmış zavallı, patladı ha bide 19da çalan müziğin adını bilip de yazana replerimi esirgemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 evet şarkıyı ben de merak ettim. bi de 19 un sonu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Dead Heart Bloom - New Messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 19 cidden iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 20 lan orjinal skynet yaşıyorsa bu hatun ve yarattığı yapay zeka ne oluyorlar of konuya gel skynet brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Sezon sonu mu 20? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 cyberdyne geri geldi! @abso: değil, haftaya bölüm var. sonrasını bilmiyorum ama bi tane daha var sanırım Donald, Where’s Your Trousers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 2 bölüm daha var. 21 - 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 inşalla s03 konusunda anlaşırlar milletin aksine paso karakterlerin gelişimine odaklandığı için seviyorum bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu arada t1,t2 ve t3'ü hatırlamak maksadıyla izliyorum. bir baya kolpaymış ya eheh 84 yapımı ama olsun o kadar.. 4. film ile dizinin popülerliği baya artacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 t1 ile t2 inanılmaz filmler ya, zamanına göre çok baba efektler + dialoglar vesaire. çünkü o sıralar genelde şu aralar ActionMax ta görebilicegimiz "eski karate-ustası-ve-bilimum-silahta-uzman polisin karısını öldürür uyuşturucu karteli, adam ant içer analarını bellemeye, başlar bina basmaya" tarzı filmler çekiliyordu devamlı, yüzlercesi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 21. bölüm Bu bölüm bir sürü gelişme yaşandı en büyüğü ise Derek çat diye öldü.Biraz daha dramatize edilebilir son bir konuşma yapabilirdi mesela Derek ama bildiğin kafaya mermiyi yedi.Sanki diziden apar topar kovulmuşta hemen ölsün bu demişler.Kim yazıyor bu senaryoyu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 kim yaptı o işi? nasıl yaptı? daha fazla spoiler pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar