Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 bölüm ortada bıraktım iyicene saçmaladı
iyicene sıktı
hemen herkez bunlarla arkaş oluyor anahtar veriyor
bune yaa

o kadar dış ortamlardalar bi tane polis çıkmadı aranmıyormu arkadaş bunlar sıktı bırakıyorum oynamıyorum
Mesaj tarihi:
Aksiyon yok son bölümlerde, yok derken baş karakterler terminatorler arasında. Ön hazırlık yapıyorlar sezon sonuna dogru patlatacaklar inşallah bomba sahneleri.

P.S: Şu sarışın kız artık yok olsun mumkunse
Mesaj tarihi:
17. episode ortalamanın üstünde :)

spoi

rilley gg mefta sizlere ömür, kaç bölümdür dizinin bütçesini boşa harcadı kız yaw

ama 3. sezonu göremicek bu dizi daha sağlam bişiler bulmazlarsa, gelecekteki herkes geçmişe gelmiş olm metro gibi maşallah eheh.
Mesaj tarihi:
Çok yavaş ilerliyor dizi bu hızla ilerlerse olası Shirley Manson-Cameron karşılaşması 4. sezonda filan olur herhalde.Shirley'i izlemek güzel bu arada.

evet riley ölmesi iyi oldu hatta şu çekik gözlü ingiliz aksanlı kalın dudaklı kız çıkarsa daha iyi olacak

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

DELİRCEM LAN

Abi bu john connorla anası uyku kliniğinde vurulduar bi bölümün sonnunda. Sonraki bölümde hiç öyle bşierye değinilmedi? Ben mi eksik izliyorum noluıyo????

rüyaydı o
Mesaj tarihi:
19 iidi harbiden..

tam dedim john adam oldu lider gibi davranmaya başlıyor ama gitti ağladı en sonunda.. hep içine atmış zavallı, patladı

ha bide 19da çalan müziğin adını bilip de yazana replerimi esirgemicem
Mesaj tarihi:
t1 ile t2 inanılmaz filmler ya, zamanına göre çok baba efektler + dialoglar vesaire. çünkü o sıralar genelde şu aralar ActionMax ta görebilicegimiz "eski karate-ustası-ve-bilimum-silahta-uzman polisin karısını öldürür uyuşturucu karteli, adam ant içer analarını bellemeye, başlar bina basmaya" tarzı filmler çekiliyordu devamlı, yüzlercesi hemde.
Mesaj tarihi:

21. bölüm

Bu bölüm bir sürü gelişme yaşandı en büyüğü ise Derek çat diye öldü.Biraz daha dramatize edilebilir son bir konuşma yapabilirdi mesela Derek ama bildiğin kafaya mermiyi yedi.Sanki diziden apar topar kovulmuşta hemen ölsün bu demişler.Kim yazıyor bu senaryoyu acaba?

• Yeni Oluştur...