Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

t-800 bile "i know now why you cry, but it's something i can never do" diyordu ikinci filmin sonunda, konuyu düzgün bağlayabildikleri sürece robotların duygulara sahip olabilmesi james cameron'ın kendi konseptine çok uzak değil.

of şunu yazdıktan sonra dvd'yi takıp o sahneyi tekrar izledim. mükemmel ya, bitirmişler olayı. ötesi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
alperozg said:
şu an prison break,heroes,las vegas,how i met your mother,lost vs. takip ediyorum, eğer bunların yanında bu dizide sarar derseniz indirmeye başlıcam :)

Ben başladım şuan 5. bölümü bitirdim. İlk bölümler biraz baydı ama şimdi iyi gidiyor. İzlenmesi gereken bi dizi bence tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
vay psikolog da tanıdık aktör, güzel oynuyor rolü. "why is the math book so sad?" güzel bilmeceymiş. :)

ahah aynen okulda hemen geyiğini yaptık :)

dizi iyi gidiyor özellikle bölüm sonları güzel oluyor
gerçi son bölümde belliydi öyle bişi olacağı :)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]

Hep bekledim shirley manson bu bölümde bi yerde çıkacak diye ama, çıkmadı. Sen git T-888'i koy Connor'ı öldürme görevine ama T-1001'i şirketin başına koy yetenekleri harcansın öyle. O köyde Cromartie yerine T-1001 olsaydı Sarah öyle bir ağlardı ki :P

Yalnız, Cromartie yolu tutarken John ile Riley oradan nasıl kaçtılar ya? Başka bir yol vardı demek ki ya da saklandılar herhalde ama öyleyse o kısmı atlamışlar. Yoksa koca terminatör kaçıracak değil ya Connor'ı... Riley de sanırım bu bölümden sonra gidici, iyi oldu aslında ana konuyu dağıtmaktan başka bir işe yaramıyordu.

Cameron üstünü de çıkardı ya ben mavi ekran verdim orda "nası yani" diye.

[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

mr ferguson is ill today

güzel bölümdü, karakol kısmı ilk terminator gibiydi neredeyse. yalnız cromartie'yi devreden çıkardıysalar t-1001 daha aktif bir rol üstlenmeye başlayacak herhalde. yalnız barret eyvallah da shotgun'a ne mermisi koydular da kafasını parçaladılar anlayamadım doğrusu, geliştirdikleri silah oydu herhalde.

şimdi ellison bu olaylardan bahsedecek mi t-1001'e filan orada anlaşılacak herhalde gidişat.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...