Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 robotu aşık etmişler siz hala trafik sistemini nasıl haxorlar, saçma! diyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 t-800 bile "i know now why you cry, but it's something i can never do" diyordu ikinci filmin sonunda, konuyu düzgün bağlayabildikleri sürece robotların duygulara sahip olabilmesi james cameron'ın kendi konseptine çok uzak değil. of şunu yazdıktan sonra dvd'yi takıp o sahneyi tekrar izledim. mükemmel ya, bitirmişler olayı. ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ya john connor'ın pantolonu niye çizmelerinin içinde buna kafayı takmış durumdayım, gözümü rahatsız ediyor bildiğin, hatta ilk cümleyi caps lockla yazılmış olarak düşünün siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 asıl geleceğin lideri niye emo, bana bunu söyleyin pls. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 john kurtul şu camerondan, sakat o karı.. evlenilcek kız değil o, sakata gelicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ciddi halde bayginlik verdi su john'in emo tripleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 t3de de böyleydi gerçi. nerde t2deki piç john ya = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 vay psikolog da tanıdık aktör, güzel oynuyor rolü. "why is the math book so sad?" güzel bilmeceymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 şu an prison break,heroes,las vegas,how i met your mother,lost vs. takip ediyorum, eğer bunların yanında bu dizide sarar derseniz indirmeye başlıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 alperozg said: şu an prison break,heroes,las vegas,how i met your mother,lost vs. takip ediyorum, eğer bunların yanında bu dizide sarar derseniz indirmeye başlıcam :) Ben başladım şuan 5. bölümü bitirdim. İlk bölümler biraz baydı ama şimdi iyi gidiyor. İzlenmesi gereken bi dizi bence tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Sam said: vay psikolog da tanıdık aktör, güzel oynuyor rolü. "why is the math book so sad?" güzel bilmeceymiş. :) ahah aynen okulda hemen geyiğini yaptık :) dizi iyi gidiyor özellikle bölüm sonları güzel oluyor gerçi son bölümde belliydi öyle bişi olacağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yedinci bölüm de güzeldi, umarım 9 bölümde bitirmezler gene ama bitecek sanırım torrent sitesinin listelemesine göre. brothers of nablus yes. my kind of story. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 full sezon siparisi verdi fox 9da bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 terminator: the emo family chronicles olacakmis s3 adi. saka maka soylentiler cikti dizi bitecek diye de fox bu. s2 sonu yada s3 ortasi/basi kaldirabilir diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 8. bölüm gitti güzelim cromartie. aslanlar gibi savaştı ama. çipi de yok etti sarah connor. geride dönemez artık cromartie. allah belanı versin sarah diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 [spo] Hep bekledim shirley manson bu bölümde bi yerde çıkacak diye ama, çıkmadı. Sen git T-888'i koy Connor'ı öldürme görevine ama T-1001'i şirketin başına koy yetenekleri harcansın öyle. O köyde Cromartie yerine T-1001 olsaydı Sarah öyle bir ağlardı ki :P Yalnız, Cromartie yolu tutarken John ile Riley oradan nasıl kaçtılar ya? Başka bir yol vardı demek ki ya da saklandılar herhalde ama öyleyse o kısmı atlamışlar. Yoksa koca terminatör kaçıracak değil ya Connor'ı... Riley de sanırım bu bölümden sonra gidici, iyi oldu aslında ana konuyu dağıtmaktan başka bir işe yaramıyordu. Cameron üstünü de çıkardı ya ben mavi ekran verdim orda "nası yani" diye. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cameron üstünü çıkarıp yatağa yatınca, dedim heralde çocuk riley nin peşinden gitmesin diye çocuğun bi elektriğini alacak :P ama yakındır bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 spoiler yalnızlığın hakkında konusurduk derken bence biraz da sevişirdik demeye getirdi... riley gelecekteki eşi mi john un ismini falan tam hatırlamıyorum ama eğer öylese pek geri planda kalmaz ben sevdim bu bölümü basarılı bir kurgu vardı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 mr ferguson is ill today güzel bölümdü, karakol kısmı ilk terminator gibiydi neredeyse. yalnız cromartie'yi devreden çıkardıysalar t-1001 daha aktif bir rol üstlenmeye başlayacak herhalde. yalnız barret eyvallah da shotgun'a ne mermisi koydular da kafasını parçaladılar anlayamadım doğrusu, geliştirdikleri silah oydu herhalde. şimdi ellison bu olaylardan bahsedecek mi t-1001'e filan orada anlaşılacak herhalde gidişat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 eagle_dnz said: riley gelecekteki eşi mi john un ismini falan tam hatırlamıyorum gelecekteki esi katherine brewster terminator 3te vardi gerci terminator salvationda claire danes oynamiyormus o rolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu dizi t2'den sonra geçiyor ama t3'teki olayları olmamış varsayıyor, o yüzden herhalde varsa bile başka eşi olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 salvationda kate conner diye eklemisler karakteri ama dizi tabi riley karakteri tutulursa para icin judgement day'i bile engelletirler o hatuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 emolukta son nokta i am a machine , i cant be happy. i wanna cut myself ayrıca eline giren metal parçası anında içim eridi resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bölüm çok iyiydi.Birileri ''Astalavista baby(hasta la vista baby ) ''demeyecek mi artık.Son sahneye iyi giderdi aslında.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 umarım ilerde arnold'u bir şekilde bir bölümde oynatırlar. en azından bir saygı olarak çok yerinde bir karar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar