Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terminator : The Sarah Connor Chronicles

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

imdb
tv.com

1 ocak 2008 de premiere i ama preair version i nette dolasmakta. timeline olarak t2 olaylarindan 1 yil sonra geciyor ve t3 hic olmamis/olmayacak sayilmakta. pilot taki hikaye bence cok basariliydi, devamini bekliyoruz heyecanla ^^

[spo]donen dedikodulara gore zaten pek begenilmeyen okul sahnesinin pilottan cikarilacakmis. okudugum yorumlarda da genelde cameron-john iliskisine focus istemis insanlar ..[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

efet izledim ve diyebilirim ki olmuş. sarah conner olmamış pek. olması gerekenden daha genç ve yumuşak olmuş. john terminator 3 tekinden çok daha iyi. nick stahl angutun tekiydi bence.

efektler gerçekten bir dizi için çok iyi. Koruyucu terminatorümüz pek bi güzel, cici. Ama olmamış bence. robotlar olması gerekenden daha bi insan olmuşlar. fazla hisli davranıyorlar robot gibi değil. Bu arada koruyucu robot t 800, 850, 1000 veya tx modelinden değil galiba. çünkü düşman robot ya t 850 ya da 800. Ama hatun robotumuzun görüş şekli kırmızı değil ve daha farklı görüyor. normal bizim gibi renkli görüyor yane ama böyle menüler filan var yine üstt altta :P yeni bir model galiba. ama her an john connarla aşk yaşayacaklarmış gibi duruyor. belki duygusal terminatordür bu o zaman sorun yok tabe çünkü düşman terminator tam bi terminator gibi davranıyor. ama hatun john un kız arkadaşı gibi :P

En güzel sahnesi düşman terminatörün swat ekiplerinin ellerindeki mp5(veya benzeri neyse artık) silahlara bakıp yukarıda tehdit seviyesi 0 olarak gözükmesiydi. sonra kafasını çevirip işine baktı swatlarla uğraşmadı bile :P

ha birde düşman t 850 nin gücü biraz abartı olmuş. hulk olmuş neredeyse yaf. adam çelik devasa kasayı sinek bacağı koparırmış gibi çatur çutuyor yontuyor. abecim anladık nükleer enerjiyle çalışıyorsun da sonuçta senin metalin oradaki çelik kasadan daha sert değil ki hatta çok daha ince. ilginç olmuş yane.

özel efektler ama gerçekten çok iyi. dizinin pilot bölümdeki gibi gitmesi için bayağı bi izlenmesi lazım. çünkü bu kadar özel efekt yapabileceklerini diğer bölümlerde pek sanmıyorum eğer az izlenirse. en az terminator 2 kadar iyi diyebilirim efektler için ve bol bol kullanmışlar. tam bi film tadında olmuş.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 22:11 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

come with me if you want to live'i düzgün söyledi kız. Bütün hevesim kaçtı. kam vit miah if yhou whanna liav ! demedi. olmaz.

Ancak güzel olmuş gene de. Siz nerden biliyorsunuz bunların model numaralarını. bölümde pek söylemediler gibime geldi ?.

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 11:17 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
heee hatun biraz light olmuş filmlere göre ama dizi olarak da süpper hele ki şu dizi kıtlığında ilaç gibi geldi valla.

ilk 2 bölümü beğendim haliyle 2.bölümde pek bir atraksiyon olmadı ama kaka terminator yeni beden buldu 3. bölümde çok feci kapışacaklar gibim

Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Sam said:
http://forum.paticik.com/konu.php?id=185274

gerçi ismiyle açılmamıştı ama dursun bakmak isteyen olursa.. :p

Dostum verdiğin link meme yapmış, açılmıyor.

o zamandan beri forum sistemi değişti, eski linkler çalışmıyor.

ben de reklamları görmüştüm geçen hafta net'teki, indireyim bakalım. pilot bölümü izlememiştim sonra gerisini aylarca bekleyemem diye. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...