malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 5-6 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ehaha.. bundan sonra da almazsın sanırım ^_^ tabi zegna falan 1nisan şakası yapıp uyarı yollamazsa. dur dur.. dubisnaiyeaklımabisorugeldi sormazsam çatlarım. birbirinize uyarı mesajı atabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: uyarıldım ohşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 2 [spo]Desem Formation u Belirleriz Sanırım Bknz. Üstteki Msg[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 0 diyerekten ortalığın içine ediyorum agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sicilim temiz daha uyarı falan almadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Aga bende de 0. Kendimi şikayet ettim, gene olmadı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 1 o da benden önceki sakıncalı mesajla birlikte toptan silinmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hergün 2 tane aç karnına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ilginçtir daha almadım. Ama arada bir şikayet ettiğim mesajlar hakkında şikayet geçersiz bulundu cevabı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben de hiç şikayet almadım ama 3 sene önceydi sanırım oruç tutmak ve Zekariya Beyaz'la ilgili garbıca komik olduğunu düşündüğüm bişeyler yazmıştım. Çok pis kamçıladılar beni o gün pati halkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bugün 5 oldu :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu accounttaki 2. uyarımı aldım bu gün gereksiz bir şey yüzünden :( [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:23 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1 kere aldım. bidaha almamak için öm kutusunu dolu bıraktım.zekice dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 galiba 2... nedenini hatırlamıyorum bile bakmaya üşenmiştim :P [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:24 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Şimdi aldım bir tane. Neden bilmiyorum. Çok terbiyeli bir gencim ben oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 0a 0, elde var 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bak ya yine sildiler bi mesajımı hemde gayet gereksiz yere.Bi resime aa fistan dedim sildiler uyarı aldım o_o.KAPTANA LAF YOK SDFSDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 2kere mesajım silindi ama uyarılmadım hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar