Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o kadar kolay olsaydı o işler, türkiye çini geçmişti...
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ben iddaa ediyorum Türkiye çini geçer zaman içinde.
beybin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 her kadın mutlaka ilişkide bulunduğu erkeği regli yarım saat de gecikmiş olsa "sanırım hamileyim" diye endişelendirir. baba değilsin meraklanma(:
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 nutella yerim said: herkes kendine musluman dslkgjakldgh musluman to myself
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Sarhoş olup birlikte olduğun kız kaldırım fahişesi değil de , hadi arkadaşsınız oldu böyle şeyler falan ise bırak biraz da o endişelensin. Kullanabileceği, yumurtayı öldürmek için haplar eczanelerde mevcut. Zaten hafif aklı yerinde bi kız ise kullanmayı biliyor olsa gerek. Ertesi gün direk hap içilir ve olay biter. Eh prezervatifi zaten geçtimde , sonuçta ne kadar sarhoş olabilirsinki? Kız ile birlikte olduğunu bilmeyecek kadar mı? Ertesi sabah gidip eczaneye uğramak ne kadar zor? Aman , ne diyim , cahillik mi deyim yoksa üşengeçlik mi? De alaycı anlatmışsın gibi geldi bana , pek problem olmasa gerek.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Çokakıllıadam said: Earenwen said: öss ye hazırlanmış netcafe bu sene, demekki çocuk doğmadı :D Zaten kısırmış adam. abovv shooting blanks olayımı??
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 (:P) Xaenin said: Sonuçta bişey yok, arkadaş seks yapmış, reklamını vermiş. (:P)
Afush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tamamen korunmasız olduğunuza ve kızın %99 hamile kalcağına nasıl emin oldun bilemiyorum ama belki de kız doğum kontrol hapı kullanıyodur ya da benzer bi kadın doğum kontrol yöntemi vardır kullandığı veya almıştır ertesi gün hapını sana söylemeden. Sonuçta kız senden çocuk yapmak için deliriyo muydu en son bıraktığında?Bu sadece senin sorunun değil yani. not:off..bakmamışım tarihe..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hayatta bir insanın sahip olabileceği en değerli hazine tecrübeleridir. bir erkek 25 yaşını geçmiş bir hatunun yanında herzaman tetikte olmak zorundadır.Bu hatunlar sizi ilk görüşte potansiyel koca olarak check ederler nasıl erkeğin aklında temel güdü sex ise kadınların temel güdüsüde kocadır. Ey pati gençliği kendinizi hatun milletine karşı koruyun onlar sizden daha zeki,hepsinin aklında potansiyel koca çocuk kombosu var ve bir şekilde sizi tuzağa düşürecekler bunların en saf en iyi niyetli gözükeni bile çakaldır her zaman kendilerine göre gizli ajandaları vardır kendinizi koruyun
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 katılıyorum.Birazda yaş geçtiyse kızların , arkadaşları patır patır evleniyorsa.Uygun koca adayı isen yapışır sana. Erkek verir mi la diye düşünürken , kadın evlenirmi acaba diye düşünür:)
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Theghosthand said: katılıyorum.Birazda yaş geçtiyse kızların , arkadaşları patır patır evleniyorsa.Uygun koca adayı isen yapışır sana. Erkek verir mi la diye düşünürken , kadın evlenirmi acaba diye düşünür:) kadın düşünmez evlenir. sonuç ne oldu bilmiyorum ama adamın canı sıkılmış ve geyik yapmak istemiş bu kadar basit. içinde de filmler den kalma kendinden büyük hatunla lişiki cereyan etmiş bı kadar basit.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mighty_THoR said: Ey pati gençliği kendinizi hatun milletine karşı koruyun onlar sizden daha zeki bakara suresi / 12 eehheh
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 raistlinthewiz said: merak ettım sonuc? napıcaksın ?
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Baluu said: raistlinthewiz said: merak ettım sonuc? napıcaksın ? merak işte
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o yüzden ünili hatunlar iyidir...geleceklerini riske atmak istemezler =D
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Baluu said: raistlinthewiz said: merak ettım sonuc? napıcaksın ? sen napacaksan benım ne yapacagımı? kısacası sana ne?
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Theghosthand said: katılıyorum.Birazda yaş geçtiyse kızların , arkadaşları patır patır evleniyorsa.Uygun koca adayı isen yapışır sana. Erkek verir mi la diye düşünürken , kadın evlenirmi acaba diye düşünür:)
fede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 yalnış olmuş resim. sağdakinin de 2 karış daha aşağıda olacak
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 gereğinden fazla romantik olmuş yorumlar 25+ kadın 20- adamla evlenmeyi neden düşünsün napcak onla evlenip anca kadının bol parası vardır genç delikanlı istiodur o zaman belki onun dışında tek gecelik ilişki yaşayan kadının aklı beyninden baya aşağıda duruo
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 raistlinthewiz said: Baluu said: raistlinthewiz said: merak ettım sonuc? napıcaksın ? sen napacaksan benım ne yapacagımı? kısacası sana ne? Mekanın şerifi o sanırım.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Bende 19 yaşlarımdayken böle şeler yapardım. 27 yaşında bi kız 19 yaşında biriyle ilişkiye girmeye başladıysa emin ol o uzmanı olmuştur artık. Sarhoş kafan falan olması önemli diil.Bence sen babamı oldum diye düşüneceğine hastalık mı kaptım diye düşün çok daha mantlıklı olur senin için. Ayrıca öle her ilişkide hamile kalınmaz :) ayrıca korunmayı bile düşünemiyecek kadar sarhoşsan zaten hiç korkma öpüşmekten hiçbişey olmaz.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Arkadaşım nası başarıyosunuzkini bunu anlamıyorum.Hayır kız tedbirsiz tecrübesiz desem bunun onunla alakası yok ancak hayatını riske edebilecek kadar umarsız olanlar bunu yapar...Hadi kız bişey demedi sen niye coitus interruptus yöntemini uygulamıyorsun.İki dakikalık zevk için bu kadar sıkıntıya değer mi
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 RamsesII said: Arkadaşım nası başarıyosunuzkini bunu anlamıyorum.Hayır kız tedbirsiz tecrübesiz desem bunun onunla alakası yok ancak hayatını riske edebilecek kadar umarsız olanlar bunu yapar...Hadi kız bişey demedi sen niye coitus interruptus yöntemini uygulamıyorsun.İki dakikalık zevk için bu kadar sıkıntıya değer mi coitus interruptus ne abi ?
Öne çıkan mesajlar