Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara ve Alkol kullanmayanlar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet oyle olsa biz Türk'üz ''ve'' ve ''veya''yı karıstırırızz.bknz.:sigara kullanmıorm alercikim lakinn alkol guzel bişi ya

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:49 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sigara var ya liseye başladığımdan beri.son 3 senedir günde bi paket içiyorum.son zamanlarda günde 30 a çıkmıştı da tek pakete indirdim yine.baya farkediyo o 10 sigara,30 tane içtiğim zamanlar gece yatağa girdiğimde ciğerler ağrıyodu,yüzüstü uyusam o ağrıyı 1 gün boyunca çekiyodum.günde 15 e falan indireyim diyorum aslında da bi türlü başlayamadım azaltmaya.alkol de kullanırım ama öyle müptelası değilim.aklıma eserse 1-2 bira,veya bazen yemekte 2 kadeh şarap.en son alem yaptığımdan bu yana 3 ay falan geçmiştir
Mesaj tarihi:
sigarayı bırakmak süper bir olay.

akciğer kanseri birinin bağıra bağıra,acı çeke çeke ölmesini şahit olunca,sigarayı bırakmak için hazır olabileceğiniz bi tarih düşünmeye başlıyorsunuz ve 2 sene sonra yapıcam ben de.

böyle bir ölümü tadmak istemiorum şahsen.
alkol de tüketiyordum ,artık o da çok çok az.bitti demek daha doğru.
Mesaj tarihi:
sarap farkli ama gercekten.. yeri ayridir yani.kimisi der raki söle böle falan.ama yok sarabin yeri baskadir abi 2 biricik ile eve yuruyup klavyenin basina gectigimde hic bir sey yazamadigimi bilirim.bilinc acik el kolun hakimiyeti bende ama bir guc yazmami engellio eheh öle lanet bisi.hos bisi guzel bisi eheh
  • Yeni Oluştur...