irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 evet oyle olsa biz Türk'üz ''ve'' ve ''veya''yı karıstırırızz.bknz.:sigara kullanmıorm alercikim lakinn alkol guzel bişi ya [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:49 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sigarada ictim halada iciyorum arada alkolde iciyorum buldukca alkol istanbulda icilmeden zor ya bogaza karsi rakisiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 son ictigimden beri sigara da icmiyorum, icki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben iciorum pöfür pöfür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 içmem sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben ikisinden de uzak duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sigara yok, allerjim olmasa alkole belki arada bir içerdim içkiyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sigara var ya liseye başladığımdan beri.son 3 senedir günde bi paket içiyorum.son zamanlarda günde 30 a çıkmıştı da tek pakete indirdim yine.baya farkediyo o 10 sigara,30 tane içtiğim zamanlar gece yatağa girdiğimde ciğerler ağrıyodu,yüzüstü uyusam o ağrıyı 1 gün boyunca çekiyodum.günde 15 e falan indireyim diyorum aslında da bi türlü başlayamadım azaltmaya.alkol de kullanırım ama öyle müptelası değilim.aklıma eserse 1-2 bira,veya bazen yemekte 2 kadeh şarap.en son alem yaptığımdan bu yana 3 ay falan geçmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 orta2 den beri sigara tüketirim. bi ara günde 4 paket tüketiyodum. şimdi 1.5 falan (gebercem 30 yaşımda sanırsam) alkolde okasyonel işte arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 güzel şeyler hep zararlıdır diye bi tezimsi bişe vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Sigara kullanmıyorum, Alkol kullanmam diye bir kuralım yok ama çok nadiren içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sigara asla. alkol de öyle arada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 prudent gibiyim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sigarayı bırakmak süper bir olay. akciğer kanseri birinin bağıra bağıra,acı çeke çeke ölmesini şahit olunca,sigarayı bırakmak için hazır olabileceğiniz bi tarih düşünmeye başlıyorsunuz ve 2 sene sonra yapıcam ben de. böyle bir ölümü tadmak istemiorum şahsen. alkol de tüketiyordum ,artık o da çok çok az.bitti demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: güzel şeyler hep zararlıdır diye bi tezimsi bişe vardı faydalı şeylerin tadı boktandır olmasın o? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 öle tabi:D yemek için üretilmş bi tez zati, sigaranın canını kurtarmak için ben yaptım bunuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 humm. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Alkol tavsiye ederim. Ama abartıp çok içipte bünyeyi alıştırmayın sonra şarapçı oluosunuz en ucuzu o die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 dimitrakopulos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ataol, Ayazma, Papazkarası, Horozkarası genel olarak kullanıyoruz =) Ama ilk içtiğim şarap dimitriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 okuzgozu, biricik, kanver, ayi kani.. biriciki ve ayikanini tek gecerim. yoksa ciftmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 @MyDyingBride Yazın sabahlara kadar içen tayfadan mısın yoksa sende? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 cokmu belli oldu :).ama ne yalan soliim bu yaz sarabimi cok aldattim bira ile, rakı ile .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Şarap içip felsefe yapıyoz. Bunun üstüne keyif mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sarap farkli ama gercekten.. yeri ayridir yani.kimisi der raki söle böle falan.ama yok sarabin yeri baskadir abi 2 biricik ile eve yuruyup klavyenin basina gectigimde hic bir sey yazamadigimi bilirim.bilinc acik el kolun hakimiyeti bende ama bir guc yazmami engellio eheh öle lanet bisi.hos bisi guzel bisi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar