axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Siyaset yasaklanmasa da böyle geyik konular açılacaktı dynun bişey değiş vazgeçtim. Ne yazacağımı biliyosun papağan gibi tekrarlamaya gerek yok. Ayrıca ben şunu beğendim ince espiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hehahah bu da güzelmiş ya keşke bulsam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 turkcesi yok mu bunların gavurca yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 eğer bi polis görürsen kardeşini uyar gibi bişey yazıyo işte biraz zenci tarzını falan bilince kavrıyosun kolayca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 zaten onu türkçeye çevirirsen esprisi gidiyor, warner brothers'a gönderme zira.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok turkce tisort yok mu anlamında soylemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 türkçesini giyersen ordaki eylemleri yapabilecek potansiyelde insanlar var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bunu siyahı var daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 auhauha süper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 "save a virgin do me instead" güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Clinton owned ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi o tshirtteki espri baska. demokratlarin sembolu essek (ass), republicanlarinki fil. orda diyoki nice piece of elephant diye bisey yok, o yuzden demokratlar daha seksi, cunku nice piece of ass ( mala bak be, masallah der gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 espiriden ziyade ben adamin kar$isina oyle bir tsortle cikmanin nasil bir cesaret olduguna $a$irmi$tim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 abi olayin o yonunu bi tek biz dusunuyoruz bence eheh, yoksa onlar oyle cikarim yapmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu mükemmelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Arkadaşta benzeri var bunun birgün onların eve gittiğimde yanına eksi işareti çizcem gizlice odasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ZUAHAHA AGA AZ DEĞİLSİN :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 "I swallow" yazan t-shirt'ü koydum diye hangi allahsız şikayet etti lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 abi son msj absolut'un gözüküyo ama absolut msj atmamış foruma. nası iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ajanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar