Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 de cooperative oynanacak oyun tavsiyesi olan?

fenris

Öne çıkan mesajlar

yurtta arkadaşla canımız, beraber alete karşı bişeyler oynamak istedi.baldur 1 ve 2 yi aldık.champions of norrath vardı galiba ama onu bi türlü bulamadım.en son çıkanlardan red star ıd a aldım.

bunların dışında var mı tavsiye edeceğiniz?listelere filan baktım ama gözüme pek bişe çarpmadı.gözden kaçırmış olabilirim.

yeni başlık açmıycaktım ama sonra bone un başlığı bulandırmıyım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

-Şizüme! Omoi şiro!

Gundam SEED OMNI vs ZAFT II Plus'u , botla , bir arkadaşına karşı yada arkadaşınla birlikte savaşmak çok eğlenceli.

http://www.youtube.com/watch?v=boM6ny2EJKc

Burdaki eleman 2 botla birlikte Destroy'a karşı oynamış.

------------------

Onimusha : Dawn of Dreams tek kişilik oyun gibi gözükse de oyun sırasında özel bir kod giren 2. oyuncu oyuna dahil olabiliyor.

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:25 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

shaolin monks u bi arkadaş getirmişti.biraz dandik bişe gibi göründü bize,pek bakmadık :P

splinter cell i denedik şöyle bi, ama multisi gerdi bizi biraz.derslerden sonra dağınık kafayla o kadar iyi takım kordinasyonu olmuyo :p sen dizini koy,sen ipi tut filan derken düşüyoruz ordan burdan :P onu bi ara single bitircem.

time splitters ın vardı galiba.gerçi fps ama single bayaa zevkliydi belki multiside sarar.

o değil de eski ps2 oyunlarını bulmakda kasıyo...hala champions of norrath ı bulamadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

SSX in coop u nasıl yaw? :P o skateboard oyunu değil miydi?

pes le futbolla hiç aram yok.oda arkadaşım yurdun geri kalanıyla deli gibi onuyo onu ama master league filan yok.paso tek seferlik maçlar.

oldu axedice çım bekliyim ps2 de...gameboy a,tetrise filan da çıkacak mıymış :P
Sosyal ağlarda paylaş

en son bi tane alıp oynadık.bilmemkaçıncı yıl şerefine çıkarılmıştır filan diyodu üstünde.anth. mı hatırlamıyorum ama bi iki saat bile sürmüyo.bize daha oyalayıcı bişe lazım.stok yapmaya başladım işte :P

bi de istanbul da ps 2 oyunlarını arşivlemiş,eski oyunları bulabileceğim bi yer biliyo musunuz?anakartım yandı;netten indiremiyorum şimdilik :( zaten pek bulamamıştım indirecek yerde.gerçi bi haftaya kadar gelir bilgisayar sağlam kaynak varsa onuda yazsanız olur.

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
red star çok tatlı bi oyunmuş bu arada.pek fark edilmedi.hani böyle iki arkadaş eski oyunlardaki gibi önümüze geleni döverek ilerleyelim diyosanız tavsiye ederim :P

geçtiği mekan alternatif gelecekteki sovyet rusya.böyle çekiç orak la dövüşen karakter filan var.ÇR dan yapılmış.indirdim bakıcam ÇR nınada bi ara.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...