fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 yurtta arkadaşla canımız, beraber alete karşı bişeyler oynamak istedi.baldur 1 ve 2 yi aldık.champions of norrath vardı galiba ama onu bi türlü bulamadım.en son çıkanlardan red star ıd a aldım. bunların dışında var mı tavsiye edeceğiniz?listelere filan baktım ama gözüme pek bişe çarpmadı.gözden kaçırmış olabilirim. yeni başlık açmıycaktım ama sonra bone un başlığı bulandırmıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 star wars battlefront I, II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 lotr return of the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Guitar Hero 2. (noktası da var dostum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 saolun valla o battle frontlar hiç aklıma bile gelmemişti.ii oldu hatırlattığınız. guitar hero bizi açmaz gibi.onun coop u nasıl oluyo yaw? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 İki oyuncu da parça parça çalıyo şarkıyı. Bi kısım 1. oyuncuya, hemen sonraki kısım 2. oyuncuya veriliyo falan. Guitar Hero 2'den itibaren var o özellik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gauntlet - warriors - obscure - eragon olabilir aklıma gelenler şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 eragon ,yanlış hatırlamıyorsam, bayaa düşük notlar almıştı. obscure un multisi var mıydı yaw? gauntlet x360 oyunu değil miydi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 star wars:revenge of the sith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 the warriors alın oynayın iki kişi adam dövün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 metal slug 'nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 -Şizüme! Omoi şiro! Gundam SEED OMNI vs ZAFT II Plus'u , botla , bir arkadaşına karşı yada arkadaşınla birlikte savaşmak çok eğlenceli. http://www.youtube.com/watch?v=boM6ny2EJKc Burdaki eleman 2 botla birlikte Destroy'a karşı oynamış. ------------------ Onimusha : Dawn of Dreams tek kişilik oyun gibi gözükse de oyun sırasında özel bir kod giren 2. oyuncu oyuna dahil olabiliyor. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:25 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 arigato :) edit:metal slug var yaw.20 dakkada mı ne bitiyo o :P [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 00:02 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mortal Kombat Shaolin Monks var.Hatta 1 Player oynarken zıplayıp zıplayıp çıkamadığın yerlere arkadaşın eğilip onun üzerine basınca çıkabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Splinter cell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 shaolin monks u bi arkadaş getirmişti.biraz dandik bişe gibi göründü bize,pek bakmadık :P splinter cell i denedik şöyle bi, ama multisi gerdi bizi biraz.derslerden sonra dağınık kafayla o kadar iyi takım kordinasyonu olmuyo :p sen dizini koy,sen ipi tut filan derken düşüyoruz ordan burdan :P onu bi ara single bitircem. time splitters ın vardı galiba.gerçi fps ama single bayaa zevkliydi belki multiside sarar. o değil de eski ps2 oyunlarını bulmakda kasıyo...hala champions of norrath ı bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 SSX Tricky, bu oyun yüzünden annemle babama PS' oynamalarını yasaklamıştım, tabii bir evlat olarak koyduğunuz yasak beş para etmiyor, CD'yi sakladım ben de, onlar da benle konuşmadı bir süre, sonra babam gitmiş yenisini almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 zaman bolsa coop master league çok gzl oluyo peste biri içeri koşuyo diğeri ortalıyo falan çok şık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Fallout 3 multiplayer olarak geliyormuş. Onu bekleyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 SSX in coop u nasıl yaw? :P o skateboard oyunu değil miydi? pes le futbolla hiç aram yok.oda arkadaşım yurdun geri kalanıyla deli gibi onuyo onu ama master league filan yok.paso tek seferlik maçlar. oldu axedice çım bekliyim ps2 de...gameboy a,tetrise filan da çıkacak mıymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Metal Slug Anthology oynayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 en son bi tane alıp oynadık.bilmemkaçıncı yıl şerefine çıkarılmıştır filan diyodu üstünde.anth. mı hatırlamıyorum ama bi iki saat bile sürmüyo.bize daha oyalayıcı bişe lazım.stok yapmaya başladım işte :P bi de istanbul da ps 2 oyunlarını arşivlemiş,eski oyunları bulabileceğim bi yer biliyo musunuz?anakartım yandı;netten indiremiyorum şimdilik :( zaten pek bulamamıştım indirecek yerde.gerçi bi haftaya kadar gelir bilgisayar sağlam kaynak varsa onuda yazsanız olur. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 20:15 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 red star çok tatlı bi oyunmuş bu arada.pek fark edilmedi.hani böyle iki arkadaş eski oyunlardaki gibi önümüze geleni döverek ilerleyelim diyosanız tavsiye ederim :P geçtiği mekan alternatif gelecekteki sovyet rusya.böyle çekiç orak la dövüşen karakter filan var.ÇR dan yapılmış.indirdim bakıcam ÇR nınada bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar