Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ya nerdeyse bir aydır falan Darkhorse'un sayfasına giremiyorum. 403 hatası diye bişi çıkıyor ve şöyle diyor: Forbidden You don't have permission to access / on this server. Şimdi bu nedir? Bana özel bişi mi anlamadım ki yani koskoca darkhorse sitesi bu kadar süredir bakımda falan olcak değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Benim cep telefonumdada aynı hatadan internete girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=187277 Bende de düzelmedi, var mı yeni conan mini serisi, girebilenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 September 26, 2007 Conan #44 $2.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Ya ie, firefox, safari denedim hiçbiriyle girmiyor :( nasıl düzeltilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 düzeltme şansımız yok mu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bare birisi Buffy the Vampire Slayer: Season 8 #6 ne zaman çıkıyor bakablirmi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Buffy the Vampire Slayer Season 8: #6 No Future for You The second arc of our bestselling Season Eight starts here. Top creator Brian K. Vaughan (Y: The Last Man; Pride of Baghdad; Lost) takes over writing duties and dives headlong into what Faith is up to-infiltration, assassination, and nonstop Cleveland. The fugitive Slayer is given the assignment that could change her life . . . if Giles's specialized training doesn't make her want to end it first. Artist Georges Jeanty (The American Way) remains at the top of his game--and Joss Whedon stays on as Executive Producer--in this first part of "No Future for You." Buffy creator Joss Whedon brings Buffy back to Dark Horse in this direct follow-up to season seven of the smash-hit TV series. Pub. Date: September 05, 2007 Format: Full color, 40 pages Price: $2.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Evet hala ilk mesajda yazan hatayı alıyorum ki o zamandan beri iki kere format yedi bilgisayar falan :D Nedeni nedir hala mı hiç bilen yok ya ağlamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 eğer darkhorse.com ise sitenin adresi gayet güzel bi şekilde açılıyor :) proxy denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bende de açılıyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bende nedense açılmıyor işte şöyle bişi çıkıyor: Forbidden You don't have permission to access / on this server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yanliz degilsin, bende de acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 girim dedim ve oha hala açılmıyor lan bilgisayar milyon tane ayar değişikliği yedi internet ayarından formata kadar naapmak lazım bunu düzeltmek için ya bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bence siteden kaynaklı bir sorun o =) bende de mükemmel açılıyor yani..cache falan temizlesen flushdns atsan bi daha denesen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 açılıyor bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 flushdns ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 cmd'yi yönetici olarak açıp ipconfig /flushdns yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar