Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Türkiye (B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 eh benim japon sevdamı duymayan kalmadı zaten :) japonya güzeldir cicidir harikadır muhteşemdir süperdir. ama olmazsa fillandiya'da keser beni :D ne güzel devamlı akşammış, hiç sabah olmuyormuş. hem children of bodom var orda o yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Yoktur burda giden herhalde. Paris derim ben. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 14:29 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 kesinlikle İskoçya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Aman İskoçyaya gidip viski içersen sakın buz atma. Atıyorlarmış yaka paça dışarı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 niye ki yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Hakaret olarak algılıyorlarmış viskiye buz atmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 scotch'a su katılır az biraz, ya da isteyene buz. yoktur öyle bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Praw sen de ülke diyosun sonra paris yazıyosun. Kendinle çelişiyorsun olmuyor :p Paris evet turist olarak gidersen güzel. Paran varsa da güzel ama inanılmaz pahalı bi yer gerek alışveriş gerek ev olsun. Bide üstüne çok fazla göçmen var dışardan gelenler adam yerine konulmuyor vs. İstanbulun bi değişiği. İspanya güzel yer. Özellikle katalan bölgesi ve barselona. Ama madridde yaşar mısın deseler yaşarım. Flamenko olan her yerde yaşayabilirim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 new yorktan merhaba :) benim omrumun yarisi gezmekle geciyor isimden dolayi. Havalimanina indigim gibi ulkeme ne zaman donucem diye dusunuyorum . Ama huzur istiyorsaniz gecen gittim mesela riverhead var new yorkta, hampstead var. Hayat cok guzel ucuz degil ama cok guzel, her yer uzum bahcelerini saraphaneler, insanlar sakin mutlu mesut. Ama turkiye ayri bir guzel insanlarini saymazsan belkide. Avusturyada zell am see var, boyle bir kayak kasabasi her yer kucuk kucuk hotel, kayagi seviyorsaniz dunyada en yasanabilir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 avustralya... olmadı cardiff. gittiğimde baya sevmiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Brezilya... Capoeira yapan biri olarak kesinlikle brezilyada zencilerle jogo yapmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paris'te, Paris'te buyumemis Fransizlara bile 2. sinif muamelesi yapiliyorken, yasamak isteyeceginiz bi yer oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 said: Paris'te, Paris'te buyumemis Fransizlara bile 2. sinif muamelesi yapiliyorken, yasamak isteyeceginiz bi yer oldugunu sanmiyorum. istanbulda da öyle sayılır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ekşını olan bi yer lazım, kuzey avrupa ulkeleri bayar o yuzden. glasgowu merak ediyorum, italya, new york, hamburg. ama umarım kıcıma fisek takılmıs gibi gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iskoçya.filmlerdeki gibiyse yat yayıl geberene kadar bir ağaç altında uyu falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ekşın istiyosanız kolombiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Japonya olmazsa Güney Kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 E ömür boyu Turist olarak yaşasak olmaz mı? :P Zaten yaşanılası yer dedim, kendime para sınırı koymuyorum :) Ömür boyu otelde kalacam ve turistim var mı ötesi ;P [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 16:38 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Japonya o kadar da mükemmel bir ülke değil bence.Türkiye bence paran varsa yaşamak için çok güzel bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 isviçrede- cenevre yada zürih amerikada- california Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 iskoçya derim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hollanda tabiiki bol bol kek yeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çin bence 2 milyar insan var kimin eli kimin cebinde. Bize de çok iş çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Huzur arayanlara Inverness/Iskocya kesinlikle :) [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 17:48 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar