Dela Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 pati uo oynayin abi sims yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sims'in ne denli kral bir oyun olduğu arcane'in karşı çıkmasından belli ki :p neyse bu başlığı sabote etmeyelim, ayrı başlık açayım video için heh [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 13:48 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ya arkadaşlar bu 3'te 3 yaptın diyor var mıdır çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 torrent crack patch vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Komik ama sildim yeniden yükledim 3 hakkım daha var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 benim evlendiğim mallar (kız erkek farketmiyor) çalışmıyorlar! kızım oğlum falan da çalışmıyor. ona rağmen yatırımdan falan voleyi vuruyorum 1-2m $ civarı para vuruyorum 45ten sonra ben de çalışmıyorum. ona rağmen mutsuz oluyor karakter! Ulan! manyak! bu arada oyun olunca aileyi satıp hemen büyük şehire taşınmam ve ardından avrupa/amerika ya göç etmem her seferinde gözümden kaçmadı. oyun olduğunda rahat.. aile ölmüş kalmış dert değil.. gerçekte.. nah yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 crack serial filan göndermek isteyen var mı bana pmden pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Dakka bir gol bir : 0 years old I was born a girl in a village in the Congo Democratic Republic's Kinshasa Region, not far from the city of Kinshasa. My parents have named me Nsombi. My surname is Lissouba. My mother, Makemba, is 18 and my father, Nguema, is 27. I have no brothers or sisters. 1 year old 2 years old You have pertussis (whooping cough). 3 years old Died at age 3 from food poisoning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Moritanya da doğdum 75 yaşına kadar yaşadım, 3 kere hükümet karşıtı aktivitilerimden dolayı hapse atıldım 5 kere göz altına alındım bir çocuğum oldu. Kız kardeşimin 17 çocuğu oldu. Sil yükle üç hak daha veriyor [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 02:09 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben de rwandada dahi bi çocuk olarak başladım. int 96 idi. üç kez sınıf atladım üniverstede sosyal aktivist takıldım. toplam 10 yıl hapis yattım. sonra vurdular beni. yazık be. 32 yaşında öldü gitti herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sağol. insana ölmeyi hatırlatıyo. güzel bişi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 çinde doğdum. 12 yaşında annem, 19 yaşında babam öldü. 20de işe girdim. iyi bi para alıyodum. evlendim hasta oldum. tutuklandım 3 yıl hapis yattım. 32 yaşında kocaeli'ye göç ettim. 1 depremde 2 çocuğum öldü (toplam 5 çocuğum oldu). ayda 2 milyar maaşla 60 yaşına kada çalıştım. sonra atıldım 2 yıl daha hapis yattım. 62 yaşımda ayda 900 milyona çalışmaya başladım. 70 yaşımda kovuldum. ayda 400 milyona dilencilik yapmaya başladım. karım 67 yaşında öldü. 90 yaşımda kalp krizinden öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 brezilya doğum.. hızlı bi şekilde üni ye yol aldım. sonra çalış babam çalış. yeterli para birikince gurbet yolları.. ver elini kanada. doktorum orada 13000'e çalışıyorum. fiyaka yerinde hacı! sonra oradan kız aldık, evlendik, çocuk yaptık. sonra risk alıp parayı yatırıverdim borsaya, arsaya, bonoya.. kısa sürede 2ye sonra da 4e hatta 5e katladım parayı! benim hanım tembel! çalışmıyor mal.. sonra 52'de işi bıraktım ben. ne de olsa para gani.. sanat, müzik, gönüllü işler falan yapıyorum.. tabi kahvede ülkeyi kurtarmayı da unutmadım, politik konuşmalar yapıyorum en ateşilisinden! neyse 70lerde sanırım uyarı geldi paran 133yaşına kadar yeter, emekli ol diye.. ben de emekli oldum.. 78imde karım öldü ve ben de mutlu bi ömürden sonra 81yaşında öldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 valla hep aynı hikaye. bu sefer ülke macaristan gurbet alamanya.. 60da işi gücü bıraktım ölüm 80.. ilk evlilikten olan çocuğu bıraktım, hanım sorumluydu biraz. sonra başka evlilik ve evlatlık aldım bi afacanı.. o da aptal çıktı.. 1,200,000 euro miras kaldı herhal bu salağa.. şanslı veled keşke oyun daha zor olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kayıt olmadan direk indirmek için http://www.educationalsimulations.com/downloads/Lives.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yarıldım öldüm bittim gülmekten. süper hikayeler devam edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ailem okula bile gondermedi nijerya'da genc bir kiz olarak, ustune obsesive compulsive bir muzisyen parcasiydim ama kocam olunce eve ekmek getirmek icin (muzisyenlik para getirmiyor azizim) tuttum hakim oldum... nasil oldugumu cok merak ediyorum 0 sene egitimle. Ustun muzisyenlik yetenegimden etkilenmis olabilirler. 40 yasinda oldum zaten bir yetim birakarak arkada (5 tane de cocuk aldirdim onu dogurana kadar. Yok mudur bir dogum kontrolu menusu, hadi nijerya'daydim aile planlamasi diye bir sey yok diyelim pek laf edemiyorum, ama ne bileyim avrupa'da dogsam yine kocamla her sene bir tane cocuk mu aldirmak zorunda kalacaktim onu merak etmekteyim) bunun disinda ne kadar political activist karakter yarattiysam hepsi genc yasta idam edildi... Sudan'daki ozellikle idamdan once bir 5 kere karakola cekilip iskence yedi garibim... Ayrica vicdani ret Sudan'da da yokmus direk hapse attilar askerlikten siyrilmaya calisinca 1 sene de ordan yedik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 en az 50 kere denedim herhalde türkiye şansa hiç denk gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hindistanda dogdum, cocukken caldim cirptim, 12 yasimda evden ayrildim, sonra milyoner oldum (hindistan parasiyla), ilk cocugum kizamiktan oldu, sonra elimizdeki herseyi satip amerikaya tasindik, bi cocuk daha yaptik, cocuk gay ve alkolik cikti, bu sirada gene saglam para yaptim, 57 yasimda oldum 700000+ dolarim vardi. lanet olsun milyona tamamliyamadim parayi, alkolik gay oglumla sevgilisine kaldi hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Pakistanda fakir bir ailenin ilk kız çocuğu olarak doğdum. Restart dedim. Etyopyada fakir bir ailenin kız çocuğu olarak doğdum. Restart Dedim Hindistanda fakir bir ailenin kız çocuğu olarak doğdum. Restart Dedim. haklarım bitti oynayamıyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 umut fakirin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok basit olmuş oyun. daha fazla detaya ihtiyaç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 içimden çok geldi; fransa'da doğdum, beşiktaşlı oldum asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Son denemede Çek CUmhuriyeti'nde bir kız çocuğu olarak doğdum okula gönderilmedim 13 yaşında sigaraya 14 yaşında içkiye 15 yaşında uyuşturucuya başladım. 16 yaşında işe girdim. İşte baya yükseldim. Çok adamla birlikte oldum evlenmye yanaşmadım. 27 yaşında tecavüze uğradım bu olaydan Tomas adında bir oğlum oldu. Bunun üzerine evlendim üç kere kürtaj oldum. İşsiz kaldım. 19 yaşında babaö 21 yaşında annem ölnüştü unuttum yazmayı neyse. Oyun çok bayınca Türkiye'ye kaçak olarak göç etmeye çalıştım sınırda Türk askerleri tarafından vurularak öldürüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar